Η Andreotti λανσάρει την καμπάνια «Back Home» με ειδικές προσφορές σε έπιπλα για το φθινόπωρο

Η Andreotti με περισσότερα από 60 χρόνια παρουσίας στο νησί, συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα των επίπλων, έχοντας πάντα την άμεση εξυπηρέτηση και άνεση του πελάτη, ψηλά στις προτεραιότητές της.

Με αφορμή την επιστροφή στο σπίτι μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση και χαλάρωση, αλλά και έχοντας υπόψιν την προσαρμογή στις νέες καταναλωτικές ανάγκες, η Andreotti πρωτοπορεί ξανά, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική ευκαιρία να ανανεώσει τον χώρο του με εκλεκτά έπιπλα σε προνομιακές τιμές, μέσα από την καμπάνια "Back Home".

Η καμπάνια "Back Home" περιλαμβάνει μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή επίπλων, όπως κρεβάτια, καναπέδες, coffee tables, καρέκλες και πολλά άλλα, που καλύπτουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών. Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε ειδικές τιμές για περιορισμένο χρονικό διάστημα, προσφέροντας στον καταναλωτή την ευκαιρία να διακοσμήσει το σπίτι του με στυλ και άνεση, ειδικά μετά από μία παρατεταμένη καλοκαιρινή περίοδο.

Για να διευκολύνει την άμεση επικοινωνία με το κοινό και την εύκολη περιήγηση, η Andreotti έχει δημιουργήσει μια νέα κατηγορία στην ιστοσελίδα της, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν και να επιλέξουν τα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τα γούστα τους, κάνοντας τις αγορές τους γρήγορα και απλά.

Η καμπάνια "Back Home" από την Andreotti, προσφέρει την ευκαιρία στο καταναλωτικό κοινό να βρει το “κομμάτι" που λείπει από το σπίτι, το έπιπλο που θα κάνει το χώρο να ξεχωρίζει, αντανακλώντας την ποιότητα και την καινοτομία που η Andreotti προσφέρει εδώ και δεκαετίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε απλά να επισκεφτείτε το κατάστημα της Andreotti στην Λεμεσό ή στο: https://shop.andreotti-furniture.com/product-category/back-home-sales

Με την Andreotti, δημιουργείτε τον χώρο που αγαπάτε!

Δειτε Επισης

K. Iωάννου: Φοιτητικά δωμάτια στο κέντρο της Λευκωσίας-Παραδίδονται τα πρώτα 13 τον Νοέμβριο
Γιώργος Χρυσοχός: Πέραν των 246 εκατ. ευρώ η επένδυση της Cyfield στη Λευκωσία μέχρι το 2026
Πολιτική δέσμευση για συμμετοχή της Κ.Δ. στο μετοχικό κεφάλαιο του GSI-Τι είπε ο Χριστοδουλίδης στον Μητσοτάκη
Μόνο με κάρτα θα μπαίνουν και θα παίζουν οι παίκτες στα καζίνο της Κύπρου από το 2025-Πώς θα λειτουργεί το σύστημα
Ο Ανδρέας Πέτσας νέος CEO της Eurobank Κύπρου
Η Andreotti λανσάρει την καμπάνια «Back Home» με ειδικές προσφορές σε έπιπλα για το φθινόπωρο
Nicosia Mall: Το success story του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της Κύπρου
Τι λέει για πιθανή συμμετοχή της Κ.Δ. στο μετοχικό κεφάλαιο του Great Sea Interconnector το επιχειρείν
Στον αστερισμό της Eurobank με ηχηρή επικρότηση η Ελληνική-Ευοίωνο μέλλον με νέες προοπτικές και ευκαιρίες
Αναβάθμισε την Ελληνική ο Moody’s-Θετικές προοπτικές και οφέλη από την εξαγορά από Eurobank