Μαριάννα Χατζηαντωνίου: Διεθνής αναγνώριση για Κύπρια γυναίκα ηγέτιδα

Σημαντική επιτυχία σημείωσε μια Κύπρια γυναίκα ηγέτης. Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Energame τιμήθηκε με τον τίτλο «Γυναίκα της Χρονιάς» στα έγκριτα βραβεία, Rewards 2024.

Η Energame, μια εταιρεία συμβούλων διαχείρισης και επενδυτικών συμβουλών με έδρα την Κύπρο, που ειδικεύεται στον κλάδο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας, ιδιαίτερα στους τομείς της τεχνολογίας και του iGaming, προκρίθηκε για δύο βραβεία. Για τα βραβεία «Καλύτερος Εργοδότης» και «Διαφορετικότητα και Ένταξη», που αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της εταιρείας για την ικανοποίηση των εργαζομένων και την προώθηση μιας υγιούς κουλτούρας στο χώρο εργασίας.

«Οι υποψηφιότητες της Energame αντικατοπτρίζουν τις συνεχιζόμενες προσπάθειες ολόκληρης της ομάδας μας, η οποία προσπαθεί συνεχώς να οικοδομήσει έναν υποστηρικτικό, χωρίς αποκλεισμούς, δυναμικό χώρο εργασίας, όπου οι υπάλληλοί μας μπορούν να ευδοκιμήσουν. Προσωπικά, είναι μεγάλη τιμή να λαμβάνω το βραβείο της «Γυναίκας της Χρονιάς». Αυτό το βραβείο αντιπροσωπεύει έναν εορτασμό των επιτευγμάτων και της δύναμης των γυναικών να ξεπεράσουν τα εμπόδια και τα στερεότυπα, να ονειρευτούν και να πετύχουν. Τίποτα από αυτά δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την υποστήριξη της οικογένειάς μου και των συναδέλφων μου στην Energame», δήλωσε η Μαριάννα Χατζηαντωνίου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου στο Hilton London Bankside. Κάθε χρόνο, τα βραβεία κρίνονται ανεξάρτητα και καταλήγουν σε ένα φημισμένο δείπνο που περιλαμβάνει την τελετή της «μαύρης γραβάτας» για την αναγνώριση των καλύτερων στον κλάδο. Τα βραβεία «Rewards» αναγνωρίζουν την ηγεσία και την επιχειρηματική αριστεία σε αμοιβές και ανταμοιβές. Φέτος, το πεδίο αναγνώρισης επεκτάθηκε με την συμπερίληψη κατηγοριών από τα «The Leadership Awards», αναδεικνύοντας τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα ατόμων, ομάδων και οργανισμών.

Δειτε Επισης

Μόνο με κάρτα θα μπαίνουν και θα παίζουν οι παίκτες στα καζίνο της Κύπρου από το 2025-Πώς θα λειτουργεί το σύστημα
Ο Ανδρέας Πέτσας νέος CEO της Eurobank Κύπρου
Nicosia Mall: Το success story του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της Κύπρου
Τι λέει για πιθανή συμμετοχή της Κ.Δ. στο μετοχικό κεφάλαιο του Great Sea Interconnector το επιχειρείν
Στον αστερισμό της Eurobank με ηχηρή επικρότηση η Ελληνική-Ευοίωνο μέλλον με νέες προοπτικές και ευκαιρίες
Αναβάθμισε την Ελληνική ο Moody’s-Θετικές προοπτικές και οφέλη από την εξαγορά από Eurobank
Η σύνθεση των Επιτροπών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας
Συνεχίζει στην προεδρία του Δ.Σ. της Ελληνικής ο Πέτρος Χριστοδούλου-Ποιος εξελέγη αντιπρόεδρος
Ο Μιχάλης Λούης CEO της Ελληνικής Τράπεζας-Διορισμός με άμεση ισχύ από το Διοικητικό Συμβούλιο
Το νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Τράπεζας-Οι εκλεγέντες, οι ψήφοι που έλαβαν και ποιος έμεινε εκτός