Όλα έτοιμα για το άνοιγμα της PadelPro στη Λευκωσία-Open days στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου

Έτοιμες για να αρχίσουν τη λειτουργία τους και να φιλοξενήσουν τους λάτρεις του Padel και όχι μόνο είναι οι εξαιρετικά υποσχόμενες εγκαταστάσεις της PadelPro, στo κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην Οδό Αγίου Δημητρίου στην Παλλουριώτισσα.

Την ερχόμενη Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, τα νέα γήπεδα θα ανοίξουν για πρώτη φορά τις πόρτες τους προς το κοινό, για μια πρώτη γνωριμία.

Στα Open Days της PadelPro, από τις 18:00 μέχρι και τις 22:00, έμπειροι και αρχάριοι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν padel και να πάρουν μια πρώτη γεύση από τα έξι γήπεδα, τα οποία πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και να ζήσουν την εμπειρία του PadelPro – Club, στην παρουσία του διευθυντή της PadelPro – Academy και επαγγελματία παίκτη του World Paddle Tour (WPT), David Antolin.

Μέσα από τα Open Days, οι επισκέπτες θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουν την ολοκληρωμένη εμπειρία άθλησης και κοινωνικοποίησης που θέλει να φέρει στη Λευκωσία η PadelPro, η οποία βασίζεται στο τρίπτυχο «Play, Meet, Experience».

Σκοπός είναι η επέκταση της PadelPro σε όλη την Κύπρο, η παροχή μιας ολιστικής εμπειρίας προς τους επισκέπτες της και η ανάπτυξη του αθλήματος στην Κύπρο.

Πέραν των έξι γηπέδων που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, η PadelPro θα προσφέρει στους επισκέπτες της έναν ευρύχωρο χώρο, ο οποίος έχει σχεδιαστεί και εξοπλιστεί με τρόπο που να υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων, όπως εταιρικές εκδηλώσεις, κοινωνικές συγκεντρώσεις και άλλες γιορτές.

Open Day Invitation

Οι υπηρεσίες της PadelPro

Μέσα από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της η PadelPro επενδύει στη PadelPro – Academy, το PadelPro – Club και το PadelPro – Store.

Συγκεκριμένα, η PadelPro - Academy θα εξυπηρετεί παίκτες όλων των επιπέδων, προσφέροντας εκπαιδευτικά προγράμματα υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών προπονητών, πιστοποιημένων από το PadelMBA. Οι προπονητές θα παρέχουν εξατομικευμένη καθοδήγηση και υποστήριξη.

Η PadelPro - Academy θα συνεργάζεται με δύο επαγγελματίες του αθλήματος με έδρα την Ισπανία, οι οποίοι θα επισκέπτονται τακτικά τις εγκαταστάσεις για ειδικές εκδηλώσεις για τα μέλη του club.

Picture 3_Cyprus

Τα μέλη του PadelPro - Club θα απολαμβάνουν αποκλειστική πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις και τις ειδικές εκδηλώσεις, προτεραιότητα στις κρατήσεις γηπέδων, ειδικές τιμές στις υπηρεσίες και στο εξειδικευμένο κατάστημα, καθώς και πρόσβαση σε ειδικές εκδηλώσεις και προγράμματα.

Όσον αφορά το PadelPro - Store έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει όλες τις ανάγκες των παικτών, προσφέροντας εξοπλισμό, ένδυση, και αξεσουάρ padel κορυφαίας ποιότητας.

Γενικά, όπως πληροφορείται το InBusinessNews, η PadelPro έχει επενδύσει στην αιχμή της τεχνολογίας και των υλικών για την κατασκευή των γηπέδων και των εγκαταστάσεών της, ενώ οι παροχές, συμπεριλαμβανομένων των χώρων αναμονής και των ντους, είναι σύγχρονες και ευρύχωρες.

Περισσότερα στο https://padelpro.cy/ και https://www.instagram.com/padelpro.cy/

Δειτε Επισης

Invest Cyprus: Ενισχύει τους οικονομικούς δεσμούς με την Ινδία-Στρατηγική επιχειρηματική συνεργασία
Συνεχείς οι δράσεις Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για χρηματοοικονομική επιμόρφωση του κοινού
City of Dreams Mediterranean: Εγκαινιάστηκε η ακαδημία τένις «Μάρκος Παγδατής»-Ένα ακόμα ορόσημο για το θέρετρο
Πώς οι κρίσιμες υποδομές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ΤΝ ως σύμμαχό τους
Η PwC Κύπρου τίμησε τους εκπαιδευομένους της που ξεχώρισαν στις εξετάσεις ACA
Τον Οκτώβριο η 3η ετήσια εκδήλωση του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο
Πώς μια παλιά αποθήκη χαρουπιών μετατράπηκε σε κόμβο πολιτισμού στην καλλιτεχνική σκηνή της Λεμεσού
Αλέξης Βαφεάδης: Ερευνώνται οι λόγοι για τη μεγάλη έλλειψη επαγγελματιών οδηγών
Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βράβευσε για δεύτερη χρονιά τους Νέους Επιχειρηματίες στην Κύπρο
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024