Deloitte ποδηλατικός γύρος Λεμεσού: Εκατοντάδες ποδηλάτες κατέκλυσαν τους δρόμους της πόλης

Μια συναρπαστική εμπειρία έζησαν εκατοντάδες ποδηλάτες, οι οποίοι συμμετείχαν και φέτος στον Deloitte Ποδηλατικό Γύρο Λεμεσού, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024.

Ο Deloitte Ποδηλατικός Γύρος Λεμεσού, εντάσσεται στο καλεντάρι των Λεμεσίων powered by BRO BrainRocket και σε αυτόν έλαβαν μέρος ποδηλατικές ομάδες, όμιλοι, αθλητικά σωματεία, καθώς και λάτρεις του δίκυκλου οχήματος.

Οι φαν του αθλήματος, διένυσαν με ενθουσιασμό μια υπέροχη διαδρομή 10 χιλιομέτρων και με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό, απόλαυσαν τις ομορφιές της πόλης, το φυσικό περιβάλλον και τη θάλασσα, αποκομίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία.

Την εκκίνηση του μεγαλύτερου Ποδηλατικού Γύρου, έδωσε ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Γιάννης Αρμεύτης, ο οποίος τόνισε ότι, στόχος της εκδήλωσης είναι να χαρίσει σε όλους μια ξεχωριστή ημέρα άθλησης και ψυχαγωγίας, με δεδομένο όπως είπε ότι σε όλη τη διαδρομή, τηρούνται οι βασικοί κανόνες προστασίας και ασφάλειας.

2

Σκοπός μας υπογράμμισε ο κ. Αρμεύτης, είναι να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό για τα πλεονεκτήματα από τη χρήση του ποδηλάτου και να ενθαρρύνουμε τους πολίτες, να το εντάξουν στην καθημερινότητα τους, ως εναλλακτικό μέσο μετακίνησης.

Το ποδήλατο, υπέδειξε ο Δήμαρχος Λεμεσού, δεν είναι απλά ένας εξαιρετικός τρόπος άσκησης, αλλά και ένα μέσο περιβαλλοντικά φιλικό, που δεν εκπέμπει ρύπους και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον μας.

3

Μεγάλος Χορηγός του Ποδηλατικού Γύρου Λεμεσού ήταν και φέτος η εταιρεία Deloitte, η οποία στηρίζει διαχρονικά πρωτοβουλίες που προάγουν το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα.

O Αλέξης Αγαθοκλέους, Συνέταιρος στην Deloitte ανέφερε: «Για την Deloitte ο Ποδηλατικός Γύρος Λεμεσού δεν είναι απλώς μια εκδήλωση. Είναι ακόμη ένας τρόπος στήριξης του αθλητισμού και προώθησης μιας περιβαλλοντικής στάσης ζωής.

Η ποδηλασία είναι μέρος μιας ολιστικής φιλοσοφίας που προάγει την οικολογική συνείδηση, προσφέροντας ένα εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με σεβασμό προς το περιβάλλον και θετικό αντίκτυπο στο μέλλον.

4

Αυτές είναι σημαντικές αξίες που συμμεριζόμαστε ως Deloitte. Γι’ αυτό και η Deloitte στην Κύπρο στηρίζει διαχρονικά τον αθλητισμό και υποστηρίζει πρωτοβουλίες που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εταιρεία Nextbike παραχώρησε, όπως κάθε χρόνο, δωρεάν ποδήλατα σε όσους συμμετέχοντες δεν διέθεταν το δικό τους δίκυκλο.

5

Δειτε Επισης

Deloitte ποδηλατικός γύρος Λεμεσού: Εκατοντάδες ποδηλάτες κατέκλυσαν τους δρόμους της πόλης
Κύπριος επιχειρηματίας στηρίζει εμβληματική μουσική παράσταση που ανεβαίνει στο Ηρώδειο για καλό σκοπό
Εννέα κορυφαίοι αθλητές ενώνουν δυνάμεις με το Simba Animal Aid Cyprus και τη φωτογράφο Μαρίνα Σιακόλα
Ομαδική έκθεση «Metamorphosis» στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο
Ελληνική Τράπεζα και PwC Cyprus γιόρτασαν τη γυναίκα στη Διπλωματία στην αυλή του Hamam Omeye (pics)
Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου στο American Medical Center-Μάγεψε ασθενείς και προσωπικό(pics)
«Λύμπια Καλοκαίρι 2024» powered by Epic... Ένα Epic μουσικό καλοκαίρι ξεκινάει με υπέροχες συναυλίες
Le Sundeck Robuchon: Το εντυπωσιακό Grand Opening Summer Party
Μαγευτικές καλοκαιρινές βραδιές κινηματογράφου στη Lidl Food Academy
Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών