Σωτήρης Σκιαδάς: Ο σκοπός της PadelPro...Να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του padel στην Κύπρο (video)

Στους στόχους της PadelPro με κεντρικό άξονα την προώθηση και ανάπτυξη του padel στην Κύπρο αναφέρεται μιλώντας στην κάμερα του InBusinessTV o γενικός διευθυντής της εταιρείας, Σωτήρης Σκιαδάς.

«Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε μια ολιστική εμπειρία και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του αθλήματος, δημιουργώντας δύο-τρία padel club σε όλη την Κύπρο και προσφέροντας μια υπηρεσία retail με διάφορα καταστήματα», αναφέρει.

Μιλώντας από το εργοτάξιο του πρώτου padel club της εταιρείας στο κέντρο της Λευκωσίας, ο κ. Σκιαδάς απευθύνει στο κοινό πρόσκληση να παραστεί στα open day. «Είστε όλοι προσκεκλημένοι για ένα δωρεάν παιχνίδι στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου», σημειώνει.

  • Ποια είναι η PadelPro

Η PadelPro είναι κυπριακή εταιρεία, με μετόχους που είναι καταξιωμένοι στους τομείς τους και μοιράζονται έναν κοινό στόχο: Την προώθηση του padel προς όφελος της κοινωνίας, ειδικά των νέων.

Οι επενδυτές και οι ιδρυτές είναι παθιασμένοι με το padel εδώ και πάνω από 30 χρόνια και ο ενθουσιασμός τους τροφοδοτεί την αποστολή της εταιρείας.

Στην καρδιά της PadelPro βρίσκεται το σύνθημα «Play-Meet-Experience», που συνοψίζει την αποστολή του ομίλου να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία padel σε όλη την Κύπρο.

Η PadelPro ξεχωρίζει ανάμεσα στις εγκαταστάσεις padel της Κύπρου με τις προηγμένες παροχές της. Ο όμιλος διαθέτει έξι σχολαστικά σχεδιασμένα γήπεδα, έναν ευρύχωρο κοινωνικό χώρο και άνετες παροχές, όπως ευρύχωρα αποδυτήρια και ντους.

Ο όμιλος προσφέρει επίσης ένα μοναδικό μείγμα δραστηριοτήτων padel, υγιεινές επιλογές φαγητού και ποτού και μια μοντέρνα εμπειρία λιανικής.

Η ένταξη στη PadelPro προσφέρει πολλά προνόμια, όπως αποκλειστική πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις και ειδικές εκδηλώσεις.

Η συμμετοχή ενισχύει επίσης την αίσθηση κοινότητας, δημιουργώντας ευκαιρίες για κοινωνική δικτύωση.

  • Δέσμευση στην αριστεία

Η PadelPro έχει επενδύσει στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας και των υλικών για να διασφαλίσει ότι οι εγκαταστάσεις του πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα.

Η διαρκής δέσμευση του ομίλου για τη συντήρηση και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του εξασφαλίζει μια σταθερά εξαιρετική εμπειρία για όλα τα μέλη.

Η PadelPro είναι έτοιμη να αναδιαμορφώσει την εμπειρία padel στην Κύπρο, συνδυάζοντας εγκαταστάσεις κορυφαίου επιπέδου, εξειδικευμένη προπονητική και μια ζωντανή κοινότητα.

Δειτε Επισης

Αλέξης Βαφεάδης: Ερευνώνται οι λόγοι για τη μεγάλη έλλειψη επαγγελματιών οδηγών
Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βράβευσε για δεύτερη χρονιά τους Νέους Επιχειρηματίες στην Κύπρο
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Οικογένεια ενωμένη, επιχείρηση πετυχημένη-Το ανανεωμένο εργαστήριο
Τιμητική εκδήλωση του Ολυμπιονίκη Παύλου Κοντίδη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ο ρόλος του χρηματοπιστωτικού τομέα στην πράσινη μετάβαση
CBN Young Dragon Awards: Ανακοινώνονται τον Οκτώβριο οι τρεις φιναλίστ σε κάθε κατηγορία υποψηφιοτήτων
Μαθήματα ηγεσίας σε πολύπλοκες συνθήκες από Παπαλεξόπουλο και Ευγενίου
Στην προεδρία του Advisory Board του CIM-Cyprus Business School ο Μ. Καπιρής-Αντιπρόεδρος η Ν. Πηλείδου
Όλα έτοιμα για το άνοιγμα της PadelPro στη Λευκωσία-Open days στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου