ΝΟΟΗ: Μια εκλεπτυσμένη εμπειρία κρασιού χωρίς αλκοόλ

Για όσους αναζητούν μια εκλεπτυσμένη εμπειρία κρασιού χωρίς αλκοόλ, το NOOH από το Chateau La Coste προσφέρει την τέλεια λύση. Αυτά τα premium κρασιά παρασκευάζονται από τις βιολογικές ποικιλίες Grenache, Syrah, Cabernet και Cinsault, που καλλιεργούνται στα πλούσια ασβεστολιθικά εδάφη της Προβηγκίας.

Τα κρασιά NOOH περνούν από μια σχολαστική διαδικασία οινοποίησης, με μηχανικό τρύγο και πίεση σε χαμηλές θερμοκρασίες για τη διατήρηση των φυσικών αρωμάτων. Στη συνέχεια, το κρασί παλαιώνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με ελεγχόμενη θερμοκρασία για να διατηρηθεί η φρεσκάδα και ο όγκος του στον ουρανίσκο.

Το αλκοόλ αφαιρείται μέσω απόσταξης υπό κενό, σε θερμοκρασίες που δεν ξεπερνούν τους 35-40°C, διατηρώντας έτσι όλα τα αρώματα του κρασιού.

NOOH Sparkliing

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ποικιλίες Σταφυλιών: Grenache, Syrah, Cabernet, Cinsault
  • Terroir: Ασβεστολιθικά εδάφη
  • Βαθμός Αλκοόλης: 0° - Χωρίς Αλκοόλ
  • Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: 8-11°C

Γευσιγνωσία

Το NOOH διακρίνεται για το ανοιχτό σομόν χρώμα του και το πλούσιο αρωματικό μπουκέτο από εσπεριδοειδή (γκρέιπφρουτ) και κόκκινα φρούτα (φράουλα, κεράσι). Στον ουρανίσκο, είναι στρογγυλό, φρουτώδες και ευχάριστα απολαυστικό.

NOOH Still

Συνδυασμοί με Φαγητό

Ιδανικό για συνοδεία με πιάτα όπως σούπα κολοκυθιών με βασιλικό, τάρτα ντομάτας και ελαφριά γλυκά όπως μακαρόν και Pavlova με κόκκινα φρούτα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι τα εξαιρετικά κρασιά NOOH εισάγονται αποκλειστικά στην Κύπρο από την Vassos Eliades Ltd, μια από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής premium προϊόντων στο νησί.

Αυτό το καινοτόμο προϊόν είναι τώρα διαθέσιμο στους λάτρεις του κρασιού, προσφέροντας μια μοναδική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν την ποιότητα του Chateau La Coste χωρίς αλκοόλ.

Δειτε Επισης

Ξεκινά σε πιλοτική φάση το e-kalathi...Πραγματικές τιμές για 478 προϊόντα και με συμμετοχή 22 υπεραγορών
Galatariotis Motors: Βεβαίωση για μη εκκρεμείς ανακλήσεις για όλα ανεξαρτήτως τα οχήματα Honda στην Κύπρο
Ανδρέας Μαντάλας: Τα 3/4 των ξενοδοχείων στις Πλάτρες έχουν πωληθεί...Τώρα σειρά παίρνει η Κακοπετριά
Μετά την απογείωση, σε τροχιά προσγείωσης οι τιμές του κακάο-Όλο και πιο χαμηλοί οι όγκοι πωλήσεων σοκολάτας
Καφές: Οι δασμοί Τραμπ και η Βραζιλία ανεβάζουν τις τιμές του
Amathus Beach Hotel: Έκλεισε για ανακαίνιση και επανέρχεται στις 14 Μαρτίου
Park Residences: Το νέο έργο της Cybarco Development σε προνομιούχα περιοχή της Λευκωσίας
Alex Mizzi: Οι στόχοι του νέου CEO της Tryfon Tseriotis, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες στον κλάδο των FMCG
Ζητά προσφορές...Πουλά εργοστάσιο στην βιομηχανική Αράδιππου το Υπ. Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας
Αξιοποιεί τα πολεοδομικά κίνητρα για προσιτή στέγη η Cyfield-Η συμφωνία που υπέγραψε με τον ΚΟΑΓ