Η ImarComms λανσάρει το νέο short course «AI in Digital Marketing»

Η ImarComms Digital, ηγέτης στην εκπαίδευση digital marketing και Παγκόσμιος Συνεργάτης του Digital Marketing Institute, με υπερηφάνεια παρουσιάζει το νέο της πρόγραμμα, «AI in Digital Marketing».

Ένα πρακτικό, σύντομο πρόγραμμα σχεδιασμένο για να ενισχύσει τις στρατηγικές marketing των σύγχρονων επαγγελματιών. Το μάθημα απευθύνεται σε επαγγελματίες του marketing και επιχειρηματικούς ηγέτες που επιθυμούν να αγκαλιάσουν την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) ως εργαλείο για την προώθηση της καινοτομίας και την ενίσχυση των digital καμπανιών.

Στο σημερινό ταχέως εξελισσόμενο ψηφιακό τοπίο, είναι κρίσιμο να παραμείνετε μπροστά από τις εξελίξεις.

Με αυτή τη λογική, το μάθημα «AI στο Digital Marketing» προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό θεωρητικής γνώσης και πρακτικής μάθησης, διασφαλίζοντας ότι οι συμμετέχοντες αποκτούν βαθιά κατανόηση του ρόλου της AI στη μεταμόρφωση της αλληλεπίδρασης με τους πελάτες και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Τι θα μάθετε:

  • Πρακτικά Μαθήματα: Ανακαλύψτε τα θεμελιώδη στοιχεία της AI και μάθετε πώς να ενσωματώνετε αυτές τις τεχνολογίες στις στρατηγικές marketing σας. Το μάθημα προσφέρει ισορροπία μεταξύ θεωρίας και εφαρμογής στον πραγματικό κόσμο, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να υλοποιήσουν και να παρακολουθούν καμπάνιες με τη βοήθεια της AI με αυτοπεποίθηση.
  • Εργαλεία AI και Παραδείγματα από την Πραγματική Ζωή: Μάθετε να χρησιμοποιείτε κορυφαία εργαλεία AI όπως το ChatGPT και το Stability AI για να βελτιώσετε την έρευνα πελατών, τη δημιουργία περιεχομένου και τη βελτιστοποίηση καμπανιών, με πρακτική καθοδήγηση βήμα προς βήμα.
  • Ανώτερη Κατανόηση της Δεδομενοκεντρικής Στρατηγικής: Κατανοήστε τη δύναμη της ανάλυσης δεδομένων μέσω της AI. Αυτό το μάθημα θα σας δείξει πώς να εξάγετε κρίσιμες πληροφορίες από τα δεδομένα σας, να βελτιώνετε τις στρατηγικές marketing και να οδηγείτε μετρήσιμα αποτελέσματα.
  • Ηθική της AI και Βέλτιστες Πρακτικές: Μάθετε να διαχειρίζεστε τις ηθικές προκλήσεις στη χρήση της AI στο marketing, εξασφαλίζοντας διαφάνεια, υπευθυνότητα και εμπιστοσύνη στις καμπάνιες που βασίζονται στην AI.

Αποκτήστε παγκόσμια πιστοποίηση:
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος και μιας εξέτασης μίας ώρας σε υπολογιστή, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μια διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση στο Digital Marketing, που επικυρώνεται από το Digital Marketing Institute (DMI). Οι απόφοιτοι θα λάβουν επίσης ένα πιστοποιημένο επαγγελματικό σήμα, το οποίο μπορούν να επιδείξουν σε πλατφόρμες όπως το LinkedIn.

Απίστευτη αξία
Το πλήρες μάθημα, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης πιστοποίησης, είναι διαθέσιμο σε μια άκρως ανταγωνιστική τιμή μόλις 500€ συν φόρους έως τις 24 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας έναν συνδυασμό οικονομικής προσιτότητας και κορυφαίας εκπαίδευσης.

Γίνετε μέλος της παγκόσμιας κοινότητας Digital Marketing
Επικυρωμένο από ηγέτες της βιομηχανίας όπως η Google, το LinkedIn, η Meta, η IBM και το HubSpot, αυτό το μάθημα προσφέρει πρόσβαση στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του DMI και την ευκαιρία να δικτυωθείτε με μια παγκόσμια κοινότητα επαγγελματιών του marketing.

Η ImarComms Digital, παγκόσμιος συνεργάτης του Digital Marketing Institute, μπορεί επίσης να προσφέρει το μάθημα στις εγκαταστάσεις των πελατών για εταιρείες που επιθυμούν να προσαρμόσουν την εμπειρία AI για τους εργαζόμενους τους.

Η ImarComms Digital δεσμεύεται να παρέχει συνεχή υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος, διασφαλίζοντας μια εύκολη και επιτυχημένη μαθησιακή εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να εγγραφείτε στο μάθημα, επισκεφτείτε το imarcomms.com.

Δειτε Επισης

Αλέξης Βαφεάδης: Ερευνώνται οι λόγοι για τη μεγάλη έλλειψη επαγγελματιών οδηγών
Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βράβευσε για δεύτερη χρονιά τους Νέους Επιχειρηματίες στην Κύπρο
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Οικογένεια ενωμένη, επιχείρηση πετυχημένη-Το ανανεωμένο εργαστήριο
Τιμητική εκδήλωση του Ολυμπιονίκη Παύλου Κοντίδη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ο ρόλος του χρηματοπιστωτικού τομέα στην πράσινη μετάβαση
CBN Young Dragon Awards: Ανακοινώνονται τον Οκτώβριο οι τρεις φιναλίστ σε κάθε κατηγορία υποψηφιοτήτων
Μαθήματα ηγεσίας σε πολύπλοκες συνθήκες από Παπαλεξόπουλο και Ευγενίου
Στην προεδρία του Advisory Board του CIM-Cyprus Business School ο Μ. Καπιρής-Αντιπρόεδρος η Ν. Πηλείδου
Όλα έτοιμα για το άνοιγμα της PadelPro στη Λευκωσία-Open days στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου