Οι δύο νέες γραφειακές αναπτύξεις της bbf: στη Λευκωσία-Εδραιώνεται στον τομέα των εμπορικών ακινήτων(pics)

Δύο νέες γραφειακές αναπτύξεις στη Λευκωσία ετοιμάζει η bbf:, προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες για επαγγελματικούς χώρους, ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης.

Η εταιρεία ανάπτυξης οικιστικών ακινήτων ετοιμάζεται για την ανέγερση δύο νέων εμπορικών ακινήτων υψηλών προδιαγραφών για την στέγαση των κεντρικών γραφείων εταιρειών, με στόχο την εδραίωση της παρουσίας της και στον τομέα των εμπορικών ακινήτων της Κύπρου.

Η μία από τις γραφειακές αναπτύξεις βρίσκεται στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, ενώ το άλλο έργο τοποθετείται επίσης στην καρδιά της πόλης, στην περιοχή Αγίου Ανδρέα.

  • bbf: point

Το :point θα αποτελέσει ένα σύγχρονο επταώροφο κτήριο, προσφέροντας μια ιδανική επιχειρηματική ευκαιρία, επί της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, στην ενορία Αγίων Ομολογητών, στη Λευκωσία.

Κάθε όροφος του κτηρίου έχει σχεδιαστεί προσεκτικά με γνώμονα την ιδιωτικότητα και την ευκολία, ενώ διαθέτει μια ενιαία, αποκλειστική γραφειακή μονάδα για να εξασφαλίσει ένα αποκλειστικό και παραγωγικό περιβάλλον για τις επιχειρήσεις.

Το κτήριο ενισχύει περαιτέρω την άνεση με τρία επίπεδα υπόγειου πάρκινγκ, παρέχοντας 20 θέσεις για εργαζόμενους και επισκέπτες.

pointlegacyp

Στο ισόγειο θα φιλοξενηθεί ένα κομψό καφέ, δημιουργώντας έναν χώρο που προσφέρεται για χαλαρές συναντήσεις και διαλείμματα. Σε μια πολυσύχναστη περιοχή, το :point παρέχει απρόσκοπτη πρόσβαση σε βασικές επιχειρηματικές εγκαταστάσεις και χώρους αναψυχής.

Αυτός ο δυναμικός κόμβος συνδυάζει επτά αποκλειστικούς χώρους γραφείων, ένα εμπορικό κατάστημα και μια κεντρική τοποθεσία, εξυπηρετώντας εταιρείες που αναζητούν σύγχρονους επαγγελματικούς χώρους.

  • bbf: legacy

Ακόμα έναν γραφειακό χώρο αναμένεται να ανεγείρει η bbf: στη Λευκωσία.

Το :legacy περιλαμβάνει δύο κτήρια γραφείων δίπλα-δίπλα, τα οποία θα προσφέρουν κορυφαίους επαγγελματικούς χώρους στο κέντρο της πρωτεύουσας.

pointlegacyl

Το ένα κτήριο διαθέτει ένα ενιαίο, εκτεταμένο γραφείο, ενώ το άλλο κτήριο διαθέτει τέσσερις ορόφους χώρους γραφείων, με rooftop βεράντα που περιλαμβάνει κουζίνα και χώρους αναψυχής.

Αυτές οι σύγχρονες ανέσεις παρέχουν στις επιχειρήσεις ένα δυναμικό και άνετο περιβάλλον εργασίας σε μια αριστοκρατική τοποθεσία της πόλης.

pointlegacyl2

Με 19 διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης, το :legacy εξασφαλίζει άνεση τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους επισκέπτες, αποτελώντας επιλογή για επιχειρήσεις που αναζητούν λειτουργικότητα και κομψότητα σε κεντρικά σημεία.

Δειτε Επισης

Αναβάθμισε την Ελληνική ο Moody’s-Θετικές προοπτικές και οφέλη από την εξαγορά από Eurobank
Η σύνθεση των Επιτροπών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας
Συνεχίζει στην προεδρία του Δ.Σ. της Ελληνικής ο Πέτρος Χριστοδούλου-Ποιος εξελέγη αντιπρόεδρος
Ο Μιχάλης Λούης CEO της Ελληνικής Τράπεζας-Διορισμός με άμεση ισχύ από το Διοικητικό Συμβούλιο
Το νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Τράπεζας-Οι εκλεγέντες, οι ψήφοι που έλαβαν και ποιος έμεινε εκτός
Σε αναζήτηση συναινετικής διευθέτησης για το «Αφροδίτη» Κ.Δ. και Chevron-Χρονοδιάγραμμα τεσσάρων μηνών
Η Ελληνική Τράπεζα σε νέα εποχή...«Γυρίζουμε σελίδα ως μέλος ενός χρηματοπιστωτικού κολοσσού»
Πέτρος Χριστοδούλου: Πολλαπλά οφέλη για την Ελληνική από την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου από Eurobank
Γιορτάζει δέκα χρόνια λειτουργίας η Μαρίνα Λεμεσού-Μοναδικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες
Όλα έτοιμα για το άνοιγμα της PadelPro στη Λευκωσία-Open days στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου