Powered by

Υφ. Τουρισμού: Εκπαιδευτικά προγράμματα με αγορά υπηρεσιών-Οι οργανισμοί που κέρδισαν τον διαγωνισμό

Έξι συμβάσεις με δύο εκπαιδευτικούς οργανισμούς με θέμα την αγορά υπηρεσιών για τη διοργάνωση και υλοποίηση μικρής διάρκειας εκπαιδευτικών προγραμμάτων στον τουρισμό, υπέγραψε μετά από προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού, το Υφυπουργείο Τουρισμού, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υφυπουργείου Τουρισμού, θα πραγματοποιηθούν από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024, θα έχουν διάρκεια τρεις ώρες έκαστο και θα καλύψουν γεωγραφικά όλες τις επαρχίες παγκύπρια εντός πόλεων αλλά και σε διάφορες κοινότητες.

Αναφέρει επίσης ότι τα προγράμματα θα υλοποιηθούν από εγκεκριμένους εκπαιδευτές και θα προσφερθούν δωρεάν, καθώς το κόστος διοργάνωσης καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Σημειώνει ότι τα προγράμματα θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεματικών και απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες που εργάζονται ήδη στον τομέα του τουρισμού, όσο και σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες σε θέματα του τουρισμού.

Όπως αναφέρει το Υφυπουργείο Τουρισμού, για τα εκπαιδευτικά προγράμματα στην πόλη και επαρχία της Λάρνακας, της Πάφου και της Αμμοχώστου, υπέγραψε Συμβάσεις με την εταιρεία ΧΡ.Κ.ΣΑΒΕΡΙΑΔΗΣ ΛΙΜΙΤΕΔ.

Προσθέτει ότι για τα εκπαιδευτικά προγράμματα στις πόλεις και Επαρχίες της Λευκωσίας και της Λεμεσού, καθώς και για τα διαδικτυακά μαθήματα Ελληνικών επιπέδου Α1 και Α2, το Υφυπουργείο Τουρισμού υπέγραψε Συμβάσεις με την κοινοπραξία AQS CYPRUS LTD και ADVANCED QUALITY SERVICES ΕΠΕ.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού αναφέρει ότι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν είτε διαδικτυακά στους πιο πάνω συνδέσμους είτε τηλεφωνικώς στο τηλέφωνο 22681882, ext. 2 (για τα προγράμματα στη Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο) και στο τηλέφωνο 25123862 (για τα προγράμματα στη Λευκωσία, Λεμεσό και τα διαδικτυακά μαθήματα Ελληνικών).

Δειτε Επισης

Όλα έτοιμα για το άνοιγμα της PadelPro στη Λευκωσία-Open days στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου
Βγαίνει νέο Δ.Σ. και παραδίδει τα κλειδιά στην Eurobank η Ελληνική-Το νέο στίγμα πορείας για την τράπεζα
Τα σημεία που έγειραν την πλάστιγγα στη ζυγαριά της Λευκωσίας για την ηλεκτρική διασύνδεση-Όλο το παρασκήνιο
Έτσι έλυσαν την σύνθετη εξίσωση της ηλεκτρικής διασύνδεσης-Οι διασφαλίσεις που έλαβε η Κύπρος και τι προβλέπει η συμφωνία
Χωρίς κόστος για τους καταναλωτές η περίοδος κατασκευής του καλωδίου-Στο κράτος η επιβάρυνση των 125 εκατ.
Με σφραγίδα Υπουργικού Συμβουλίου μπήκε το νερό στ’ αυλάκι για το καλώδιο-«Ναι» Λευκωσίας στη συμφωνία
Πήρε έγκριση από Χρηματιστήριο Αθηνών η Τράπεζα Κύπρου-Πότε αρχίζει η διαπραγμάτευση των μετοχών της
Έσπασε το ρεκόρ στις μηνιαίες αφίξεις τουριστών του Αυγούστου-Αύξηση 4,1% στις αφίξεις του οκταμήνου
Το αναβαθμισμένο χαρτοφυλάκιο στην Κ.Δ. και οι πολιτικές που θα κληθεί να διαχειριστεί ο Κώστας Καδής
Νέες στρατηγικές ‘revenue management’ & ‘digital marketing’ στα ξενοδοχεία