Powered by

O διάσημος σεφ Florian Berger στο Cap St Georges Hotel & Resort

Το Cap St Georges Hotel & Resort έχει την μεγάλη χαρά να φιλοξενήσει τον διάσημο σεφ Florian Berger από την Γερμανία στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου για ένα ακόμα φανταστικό Sky Stars Culinary event.

Ο Florian ξεκίνησε το γαστρονομικό του ταξίδι στην Αυστρία με μια κλασική μαθητεία πριν ενταχθεί στο Hangar 7 στο Σάλτσμπουργκ, όπου τελειοποίησε τις δεξιότητές του υπό την καθοδήγηση των Roland Trettl και Eckart Witzigmann.

Με την επιθυμία να μάθει από τους καλύτερους, μετακόμισε στο Μόναχο για να εργαστεί στο διάσημο Tantris υπό τον Hans Haas. Το 2016, σε ηλικία μόλις 26 ετών, πραγματοποίησε το όνειρό του να ανοίξει το δικό του εστιατόριο στο Μόναχο.

Τον Φεβρουάριο του 2018, το εστιατόριό του, «Gabelspiel», απέσπασε το πρώτο του αστέρι Michelin, διάκριση που διατηρεί με υπερηφάνεια έκτοτε.

Ο Florian είναι γνωστός για τη συγκέντρωσή του σε τοπικά και εποχικά υλικά, πάντα παρουσιασμένα με έναν εκλεπτυσμένο και απροσδόκητο τρόπο. Το μότο του, «Γνωστά επανερμηνευμένα – τίποτα δεν είναι αδύνατο – πρώτα η δημιουργικότητα και η ποιότητα», αποτυπώνει απόλυτα την προσέγγισή του στη μαγειρική.

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις δημιουργίες ενός από τους καλύτερους σεφ στον κόσμο.

Όσοι επιθυμούν να απολαύσουν τη μοναδική αυτή γαστρονομική βραδιά μπορούν να κάνουν έγκαιρα την κράτησή τους τηλεφωνώντας στο 26 000 000 ή στέλνοντας email για κράτηση στο reservations@capstgeorges.com.

Δειτε Επισης

Μοναδική εμπειρία refined dining στους ατμοσφαιρικούς χώρους του Amyth of Nicosia
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Ευρωπαίοι τουρίστες-Τέταρτη σε προτιμήσεις η Ελλάδα
City of Dreams Mediterranean: Γιόρτασε τη δεύτερη επέτειό του δωρίζοντας μία BMW i4 eDrive40 Gran Coupe
Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ταξιδιωτικός «πυρετός» ως το 2040-$15 τρις θα δαπανώνται ετησίως για ταξίδια
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
Η νορβηγική συνταγή για κατάλληλο και επαρκές ανθρώπινο δυναμικό στα ξενοδοχεία-Η πρωτοβουλία ΠΑΣΥΞΕ
Μαριλένα Ραουνά: Πέραν των 30.000 συνέδρων στην Κύπρο...Οκτώ διαγωνισμοί για κάλυψη των αναγκών διαμονής
Επιτυχής αναχρηματοδότηση για την Celestyal-Επιταχύνει την στρατηγική ανάπτυξής της