Οικιστικά ακίνητα και γραφεία σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο από την Altamira Real Estate

Για ακόμα μια εβδομάδα η Altamira Real Estate παρουσιάζει στο αγοραστικό κοινό μια σειρά από μοναδικά ακίνητα σε δημοφιλείς τοποθεσίες.

Ιδανικά τοποθετημένα σε ελκυστικές περιοχές υψηλής ζήτησης, όπως οι Άγιοι Ομολογητές, τα Λατσιά, η Λακατάμια, το κέντρο της Λεμεσού και η Χλώρακα, τα εβδομαδιαία ακίνητα της εταιρείας πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να αξιολογήσουν τις νέες επιλογές στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Από τα εβδομαδιαία ακίνητα της εταιρείας ξεχωρίζει γραφείο στους Άγιους Ομολογητές. Ιδανικά τοποθετημένο κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο, επί της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη, το ακίνητο, εμβαδού 337 τ.μ., πωλείται προς €590,000. Αποτελείται από χώρο υποδοχής, γραφειακούς χώρους, αίθουσα συνεδριάσεων, χώρους υγιεινής και δυο κουζίνες. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, έξι καλυμμένους χώρους στάθμευσης και δικαίωμα χρήσης δωματίου εμβαδού 21 τ.μ. στην ταράτσα.

Σε μια εξαιρετική τοποθεσία, κοντά στη Λεωφόρο Αγίου Γεωργίου στη Λακατάμεια, εντοπίζεται ανεξάρτητη διώροφη κατοικία με τιμή πώλησης €230,000. Το ακίνητο εφάπτεται στις οδούς Αγίου Γεωργίου και Αποστόλου Βαρνάβα. Με συνολικό εμβαδόν 149 τ.μ., αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού με τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα με καθιστικό, αποχωρητήριο ξένων, τρία υπνοδωμάτια και κοινό μπάνιο. Εξωτερικά, διαθέτει αυλή και καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

Στην ίδια περιοχή εντοπίσαμε και μία ημιανεξάρτητη κατοικία υπερυψωμένου τύπου. Τοποθετημένη επί της οδού Πομπηίας, σε κοντινή απόσταση από τον δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχώρι, η κατοικία διαθέτει συνολικό εμβαδόν 251 τ.μ. Στο ισόγειο αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, καθιστικό και αποχωρητήριο ξένων. Στο υπερυψωμένο επίπεδο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και κοινόχρηστο μπάνιο. Το ημιυπόγειο διαθέτει ένα διαμέρισμα με ενιαίο καθιστικό και κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο και αποθήκη. Εξωτερικά, υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης και αποθήκη. Η κατοικία πωλείται προς €250,000.

Σε μια ελκυστική περιοχή, επί της οδού Αχαιών, κοντά στη Λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη στα Λατσιά, ξεχωρίζει διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 196 τ.μ. ενώ η τιμή πώλησής του ανέρχεται στις €150,000. Αποτελείται από καθιστικό, σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο και τα τρία υπνοδωμάτια. Διαθέτει ακάλυπτο χώρο στάθμευσης, αποθήκη και ανεξάρτητο τίτλο Ιδιοκτησίας.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων πωλείται και πάλι στα Λατσιά προς €280,000. Ιδανικά τοποθετημένο κοντά στο Κέντρο Υγείας Λατσιών, το ακίνητο, με συνολικό εμβαδόν 226 τ.μ., αποτελείται από κουζίνα, πλυσταριό, καθιστικό, σαλοτραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων και τα τρία υπνοδωμάτια, ενώ διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης στο ισόγειο.

Σε οικιστική περιοχή στο Δάλι εντοπίσαμε ημιανεξάρτητη κατοικία η οποία απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο. Με συνολικό εμβαδόν 185 τ.μ., η κατοικία εφάπτεται στην οδό Πλουτάρχου και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, κοινό μπάνιο, τραπεζαρία, σαλόνι, κουζίνα, αποθήκη και αποχωρητήριο ξένων. Εξωτερικά, υπάρχει πλακόστρωτη αυλή και καλυμμένος χώρος στάθμευσης, ενώ το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Η τιμή πώλησής της ανέρχεται στις €220,000

PR33765

ΛΕΜΕΣΟΣ

Στην ενορία Αποστόλων Πέτρου & Παύλου εντοπίσαμε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, με τιμή €95,000. Τοποθετημένο σε μια ιδανική τοποθεσία κοντά στις Λεωφόρους Πέτρου Τσίρου και Σπύρου Κυπριανού, το ακίνητο, εμβαδού 81 τ.μ., αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, τα δύο υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο, ενώ διαθέτει και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία ξεχωρίζει στην κοινότητα Σούνι-Ζανακιά. Σε κοντινή απόσταση από το Δημοτικό Σχολείο της Κοινότητας, το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 230 τ.μ. και πωλείται προς €190,000. Αποτελείται από ενιαίο σαλόνι με καθιστικό και τζάκι, κουζίνα και τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων, τρία υπνοδωμάτια και κοινό μπάνιο.

Δυο κατοικίες πωλούνται στην κοινότητα Τρείς Ελιές προς €90,000. Πρόκειται μια ισόγεια κατοικία 90 τ.μ. και μια υπόγεια κατοικία 60 τ.μ., κοντά στον συνδετικό δρόμο Τρεις Ελιές - Καμινάρια. Η ισόγεια κατοικία αποτελείται από ενιαίο σαλόνι με κουζίνα και τραπεζαρία, κοινό μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια, καθώς και αυλή με ψησταριά. Η υπόγεια κατοικία διαθέτει σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, μπάνιο αποχωρητήριο, δυο υπνοδωμάτια και εξωτερική αποθήκη.

ΠΑΦΟΣ

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου εντοπίσαμε στη Χλώρακα, πλησίον της Λεωφόρου Χλώρακας. Το ακίνητο αποτελεί μέρος του συγκροτήματος «IKARIA VILLAGE –BLOCK C» ενώ πωλείται προς €110,000. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 78 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού με τραπεζαρία και κουζίνα, το υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Επίσης, έχει δικαίωμα χρήσης κοινόχρηστης πισίνας και κοινόχρηστου χώρου στάθμευσης.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Δειτε Επισης

Όλα έτοιμα για το άνοιγμα της PadelPro στη Λευκωσία-Open days στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου
Βγαίνει νέο Δ.Σ. και παραδίδει τα κλειδιά στην Eurobank η Ελληνική-Το νέο στίγμα πορείας για την τράπεζα
Τα σημεία που έγειραν την πλάστιγγα στη ζυγαριά της Λευκωσίας για την ηλεκτρική διασύνδεση-Όλο το παρασκήνιο
Έτσι έλυσαν την σύνθετη εξίσωση της ηλεκτρικής διασύνδεσης-Οι διασφαλίσεις που έλαβε η Κύπρος και τι προβλέπει η συμφωνία
Χωρίς κόστος για τους καταναλωτές η περίοδος κατασκευής του καλωδίου-Στο κράτος η επιβάρυνση των 125 εκατ.
Με σφραγίδα Υπουργικού Συμβουλίου μπήκε το νερό στ’ αυλάκι για το καλώδιο-«Ναι» Λευκωσίας στη συμφωνία
Πήρε έγκριση από Χρηματιστήριο Αθηνών η Τράπεζα Κύπρου-Πότε αρχίζει η διαπραγμάτευση των μετοχών της
ΕΤΕΚ: Ζητά εφαρμογή ολιστικής στρατηγικής για πολεοδομική αμνηστία-«Να κλείσει ο κύκλος της αναρχίας»
Το αναβαθμισμένο χαρτοφυλάκιο στην Κ.Δ. και οι πολιτικές που θα κληθεί να διαχειριστεί ο Κώστας Καδής
Μαρίνα Παραλιμνίου: Ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος του έτους η πρώτη φάση-Η πορεία υλοποίησης του έργου