Μηδενική εμπιστοσύνη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης

Ο ρυθμός ανάπτυξης και υιοθέτησης της τεχνητής νοημοσύνης (ΤΝ) είναι ταχύτερος από οποιαδήποτε άλλη μορφή τεχνολογίας. Με εφαρμογές που επεκτείνονται από την αυτοματοποίηση διαδικασιών έως την ανάλυση δεδομένων και την εξυπηρέτηση πελατών, η ΤΝ οδηγεί την ψηφιακή επανάσταση.

Επιχειρήσεις κάθε μεγέθους ανακαλύπτουν νέους τρόπους να καινοτομήσουν, να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα και να παραμείνουν ανταγωνιστικές σε έναν ταχέως αναπτυσσόμενο κόσμο. Ο καθορισμός δικλείδων ασφαλείας για την προστασία στο διαδίκτυο είναι απολύτως απαραίτητος, και εδώ αναδεικνύεται η ανάγκη εφαρμογής του μοντέλου Zero Trust.

Η αρχιτεκτονική μηδενικής εμπιστοσύνης διασφαλίζει ότι κάθε πρόσβαση επαληθεύεται, και πως οι απειλές μειώνονται. Η στρατηγική αυτή είναι απαραίτητη για να προστατεύονται οι επιχειρήσεις από ολοένα και πιο εξελιγμένες κυβερνοεπιθέσεις.

Μάθετε πώς να καταναλώνετε υπηρεσίες, να δημιουργείτε επιχειρήσεις και να προστατεύεστε σε αυτό το ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον με τη χρήση μοντέλου μηδενικής εμπιστοσύνης, υπό την καθοδήγηση του Sheril Nagoor, Principal Solutions Architect, Cloudflare. Ο Nagoor, ένας δημοφιλής ομιλητής στον χώρο της κυβερνοασφάλειας, θα συμμετάσχει στο προσεχές Cyber Security Conference με ημέρα διεξαγωγής την 26η Σεπτεμβρίου 2024. Ο ίδιος θα προβεί σε παρουσίαση με τον τίτλο «Zero Trust in the Era of Artificial Intelligence».

Ο Sheril Nagoor είναι Principal Solutions Architect στο Cloudflare, με έδρα το Λονδίνο. Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρογνωμοσύνη στην κυβερνοασφάλεια και έχει συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση της ασφαλείας Οργανισμών μέσω τεχνολογιών αιχμής. Διαθέτει βαθιά γνώση του κλάδου και καινοτόμες προοπτικές, καθιστώντας τον ηγετική μορφή στην κοινότητα της κυβερνοασφάλειας. Η αφοσίωση του Sheril στην προώθηση λύσεων ασφάλειας και η ικανότητά του να μεταφράζει σύνθετες έννοιες σε εφαρμόσιμες στρατηγικές τον έχουν καταστήσει έμπιστο σύμβουλο στον τομέα του.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην πρωτεύουσα

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2024, το ξενοδοχείο Hilton Nicosia θα φιλοξενήσει το 4ο Cyber Security Conference με θέμα «Safeguarding your Digital Fortress: A Practical Guide for Companies across all Economic Sectors». Το συνέδριο θα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τους κινδύνους και τις απειλές που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σε όλες τις λειτουργίες και τις επιχειρησιακές τους διαδικασίες, ενώ θα αναδείξει στρατηγικές και εργαλεία για την πρόληψη και την αντιμετώπιση αυτών των κινδύνων.

Η διοργάνωση θα αποτελέσει πλατφόρμα για ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων σχετικά με τις τάσεις και τις σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας. Θα αναλύσει στρατηγικές, μεθόδους και εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εταιρείες όλων των οικονομικών τομέων για να πλοηγηθούν στο σύνθετο και συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο των κυβερνοαπειλών.

Ποιους αφορά

Μην χάσετε την ευκαιρία να ενισχύσετε την ασφάλεια της ψηφιακής σας οχυρότητας και να ανακαλύψετε πρακτικές λύσεις για την προστασία των κρίσιμων υποδομών σας.

Το συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη κυπριακών επιχειρήσεων κάθε μεγέθους και οικονομικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων ειδικών κυβερνοασφάλειας, IT experts, CEOs, COOs, CFOs, διαχειριστών κινδύνων, υπευθύνων συμμόρφωσης και συμβούλων. Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται σε:

- Γενικούς Διευθυντές

- Chief Technology Officers (CTOs)

- Chief Security Officers (CSOs)

- Chief Information Security Officers (CISOs)

- Chief Compliance Officers (CCOs)

- Συμβούλους Ασφαλείας

- Υπευθύνους Συμμόρφωσης

- Αναλυτές Ασφαλείας

- Προγραμματιστές

- Διαχειριστές Δικτύων & Συστημάτων

- Διαχειριστές Κινδύνων

Πληροφορίες

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες συνεδρίου

Χορηγοί (μέχρι σήμερα): CABLENET, CBS IT Systems (Cyprus), ECOMMBX, EY, HS DATA, HUAWEI, Kyndryl, PARSECTIX

Coffee Sponsor: Kawacom’s

Υποστηρικτές (μέχρι σήμερα): ESET HELLAS, MY MADA, National Betting Authority

Με τη στήριξη (μέχρι σήμερα): Association of Certified Fraud Examiners (ACFE) Cyprus Chapter, Cyprus Computer Society (CCS), Cyprus Cyber Security Challenge (CCSC)

Υπό την Αιγίδα: Digital Security Authority

Οργανωτές: ΙΜΗ & ISACA Cyprus Chapter

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN (Cyprus Business News), περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου-Πρόεδρος ο Λευτέρης Αθανασίου για δεύτερη θητεία
Πυρά ΕΤΕΚ κατά Βουλής για τις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Κύπρου-«Σοκάρει και θλίβει...»
Η ΑstroBank στρατηγικός συνεργάτης της πορείας με τις ροζ φιγούρες για 15η χρονιά
Η Καρολίνα Πελενδρίτου στο μεγάλο φινάλε του Inspire 2024
Η μεγαλύτερη περιβαλλοντική εκστρατεία και ταυτόχρονη εθελοντική δράση στην Κύπρου έρχεται
World Finance Insurance Awards: Καλύτερη ασφαλιστική ζωής και για το 2024 η Eurolife
Intergaz και Ανόρθωση: Στο γήπεδο μαζί για 2η συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά
Η στρατηγική εξέλιξη του ρόλου του CISO στην κυβερνοασφάλεια
Εκπαιδευτική ημερίδα δυναμικού πωλήσεων CNP CYPRIALIFE
Πιστοποίηση ISO 27001 για την εταιρεία Τάσσος Παπαδόπουλος & Συνεργάτες