BidX1: Ακίνητα αξίας €10 εκ. στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί 26 Σεπτεμβρίου

Πάνω από 60 ακίνητα, συνολικής αξίας σχεδόν €10 εκατ., θα προσφερθούν στην ηλεκτρονική δημοπρασία της BidX1 την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου.

Ο νέος κατάλογος περιλαμβάνει μια επιλογή από κατοικίες, διαμερίσματα, εμπορικές μονάδες, γραφειακούς χώρους και οικόπεδα οικιστικής και εμπορικής χρήσης, καθώς και αγροτεμάχια – σε διάφορα επίπεδα τιμών, αναμένοντας να προσελκύσει το ενδιαφέρον επενδυτών αλλά και το ευρύτερο αγοραστικό κοινό.

Ο Γιάννης Καραγιώργης, της BidX1 Κύπρου, δήλωσε: «Η BidX1 είναι μια από τις λίγες πλατφόρμες όπου οι αγοραστές στην Κύπρο μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε επενδυτικές ευκαιρίες που δεν είναι διαθέσιμες μέσω άλλων καναλιών πώλησης – τα ακίνητα στον κατάλογο μας είναι προς πώληση αποκλειστικά στην πλατφόρμα μας.»

«Για τους αγοραστές, οι διαδικτυακές μας δημοπρασίες προσφέρουν ένα διαφανή και απλό τρόπο απόκτησης ακινήτων, ιδιαίτερα επενδυτικών ευκαιριών που δεν είναι διαθέσιμες μέσω άλλων καναλιών.»

Στις οικιστικές ευκαιρίες περιλαμβάνεται μια ευρύχωρη κατοικία δύο υπνοδωματίων στο Πισσούρι, Λεμεσό, η οποία βρίσκεται λίγα λεπτά από την παραλία και διαθέτει χώρο στάθμευσης. Το ακίνητο έχει αρχική τιμή δημοπρασίας €125.000.

Μια μεζονέτα δύο υπνοδωματίων στο δήμο Πέγειας στην Πάφο, με αρχική τιμή δημοπρασίας €120.000, αναμένεται επίσης να ενδιαφέρει τους αγοραστές, καθώς προσφέρει πρόσβαση σε κοινόχρηστη πισίνα και ένα χώρο στάθμευσης. Ακόμη μια μεζονέτα δύο υπνοδωματίων, στη Βορόκληνη, Λάρνακα, διαθέτει εσωτερικό χώρο 103 τ.μ. και καλυμμένη βεράντα 38 τ.μ. Διαθέτει επίσης καλυμμένο χώρο στάθμευσης, πρόσβαση στην κοινόχρηστη πισίνα και αρχική τιμή δημοπρασίας €155.000.

Υπάρχει επίσης μια ποικιλία διαμερισμάτων, με ελκυστικές αρχικές τιμές δημοπρασίας. Ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου σε εξαιρετική κατάσταση στο συγκρότημα Sunset Gardens στα Περιβόλια, Λάρνακα, με χώρο στάθμευσης και αποθήκη σε κοντινή απόσταση από την παραλία. Το διαμέρισμα είναι κατάλληλο για επένδυση, καθώς η μεταβίβαση της ιδιοκτησίας γίνεται μέσω εκχωρητήριου αγοραπωλητήριου εγγράφου ωστόσο προσφέρεται σε μειωμένη τιμή, προσφέροντας άμεση ελκυστική απόδοση ενοικίου, ενώ υπάρχει προοπτική σημαντικής ανατίμησης στο μέλλον εάν εκδοθούν τίτλοι ιδιοκτησίας.

Στα εμπορικά ακίνητα, περιλαμβάνονται δύο εμπορικά ακίνητα απέναντι από την Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία, το ένα 45 τ.μ. με αρχική τιμή δημοπρασίας €102.000 και το άλλο 17 τ.μ. με αρχική τιμή δημοπρασίας €68.000, καθώς και ένα οικόπεδο εμπορικής ζώνης ‘Εβ6’ στη Λακατάμια, Λευκωσία, εμβαδού πάνω από 500 τ.μ., με την δημοπρασία να ξεκινά στις €175.000.

Μια μεγάλη γκάμα τεμαχίων γης – οικιστικής, εμπορικής και γεωργικής – περιλαμβάνεται στον νέο κατάλογο, συμπεριλαμβανομένων τεμαχίων στην Πέγεια, τα Περιβόλια, τους Αγίους Ομολογητές και τη Λακατάμια.

Ο πλήρης κατάλογος είναι πλέον διαθέσιμος στην πλατφόρμα BidX1: https://bidx1.com/el/kypros.

Για να συμμετάσχουν στην επερχόμενη δημοπρασία της 26ης Σεπτεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προεγγραφούν στην πλατφόρμα της BidX1, προσκομίζοντας αντίγραφο ταυτότητας και αποδεικτικό διεύθυνσης (λογαριασμοί κοινής ωφελείας), κατάθεση προκαταβολής βασισμένη στην τιμή του ακινήτου. Η κατάθεση προκαταβολής αφαιρείται από το τελικό ποσό πώλησης ακινήτου, μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχής αγοραστής του ακινήτου. Οι ανεπιτυχείς πλειοδότες θα λάβουν επιστροφή χρημάτων.

Οι εγγραφές ανοίγουν στις 16 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα της BidX1, διευθετεί συχνά open-house ξεναγήσεις για τα ακίνητα που περιέχονται στην ιστοσελίδα και είναι διαθέσιμη να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για τα ακίνητα ή να βοηθήσει με την εγγραφή.

Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα της BidX1 Κύπρου, καλέστε στο 22 000 380 ή στείλτε email στο info@cy.bidx1.com.

Δειτε Επισης

Έτσι έλυσαν την σύνθετη εξίσωση της ηλεκτρικής διασύνδεσης-Οι διασφαλίσεις που έλαβε η Κύπρος και τι προβλέπει η συμφωνία
Χωρίς κόστος για τους καταναλωτές η περίοδος κατασκευής του καλωδίου-Στο κράτος η επιβάρυνση των 125 εκατ.
Με σφραγίδα Υπουργικού Συμβουλίου μπήκε το νερό στ’ αυλάκι για το καλώδιο-«Ναι» Λευκωσίας στη συμφωνία
Πήρε έγκριση από Χρηματιστήριο Αθηνών η Τράπεζα Κύπρου-Πότε αρχίζει η διαπραγμάτευση των μετοχών της
ΕΤΕΚ: Ζητά εφαρμογή ολιστικής στρατηγικής για πολεοδομική αμνηστία-«Να κλείσει ο κύκλος της αναρχίας»
Το αναβαθμισμένο χαρτοφυλάκιο στην Κ.Δ. και οι πολιτικές που θα κληθεί να διαχειριστεί ο Κώστας Καδής
Μαρίνα Παραλιμνίου: Ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος του έτους η πρώτη φάση-Η πορεία υλοποίησης του έργου
Ξεκαθαρίζει το σκηνικό για την ηλεκτρική διασύνδεση-Συζητείται στο Υπουργικό η συμφωνία
80 χρόνια Όμιλος MSJ: Τα γερά θεμέλια του Μιχαλάκη Ιακωβίδη, οι στρατηγικές αποφάσεις και η ραγδαία ανάπτυξη
Πρόσωπα με συνδέσεις σε Κύπρο και Ελλάδα στη λίστα κυρώσεων των ΗΠΑ-Σχετίζονται με την κοινοπραξία Intellexa