Mall of Cyprus και Κέντρο Αίματος Κύπρου συγκεντρώσαν πάνω από 2.000 μονάδες αίματος μέσω εκστρατειών αιμοδοσίας

Το The Mall of Cyprus με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνεχή επιτυχημένη συνεργασία του με το Κέντρο Αίματος Κύπρου, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση των δράσεων συλλογής αίματος για άτομα που το έχουν ανάγκη. Προσφέροντας προνομιακούς προωθητικούς χώρους εντός του Mall, το Κέντρο Αίματος Κύπρου έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί τακτικές εκστρατείες αιμοδοσίας, διευκολύνοντας έτσι τους αιμοδότες να συμβάλουν σε αυτόν τον σημαντικό σκοπό που σώζει ζωές.

Κατά τη διάρκεια των αιμοδοσιών στο Mall of Cyprus το 2023, συλλέχθηκαν συνολικά 911 μονάδες αίματος, με 1.210 άτομα να προσέρχονται για να συνεισφέρουν. Το 2024, η επιτυχία συνεχίστηκε με τη συλλογή 1.120 μονάδων αίματος μέχρι στιγμής, χάρη σε 1.483 πρόθυμους αιμοδότες. Οι συνεισφορές αυτές ενισχύουν περαιτέρω την απαραίτητη παροχή αίματος στο νησί, προς όφελος των νοσοκομείων και των ασθενών σε ολόκληρη τη χώρα.

Τα τελευταία δύο χρόνια, οι αιμοδοσίες στο Mall of Cyprus συγκέντρωσαν με επιτυχία τον εντυπωσιακό αριθμό των 2.031 μονάδων αίματος. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το μέσο ανθρώπινο σώμα περιέχει περίπου 10 μονάδες αίματος, αυτές οι γενναιόδωρες δωρεές έχουν τη δυνατότητα να σώσουν ή να διατηρήσουν τη ζωή περισσότερων από 200 ανθρώπων. Κάθε μονάδα αίματος διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην υγεία και την ανάρρωση των ασθενών.

«Είναι τιμή μας να στηρίζουμε το Κυπριακό Κέντρο Αίματος προσφέροντας τους χώρους μας για τις ζωτικής σημασίας εκστρατείες αιμοδοσίας. Η προσέλευση των επισκεπτών μας είναι πάντα συγκινητική και είναι ξεκάθαρο ότι η κοινότητά μας είναι πρόθυμη να συμβάλει στη διάσωση ανθρώπινων ζωών», δήλωσε ο Γιώργος Πίσσης, Διευθυντής Μάρκετινγκ στο Mall of Cyprus.

Το Κυπριακό Κέντρο Αίματος βασίζεται στις τακτικές αιμοδοσίες για να διατηρεί επαρκή αποθέματα αίματος για τα νοσοκομεία και τους ασθενείς σε ολόκληρη τη χώρα. Πραγματοποιώντας αυτές τις εκστρατείες αιμοδοσίας σε σημεία με μεγάλη επισκεψιμότητα, όπως το Mall of Cyprus, μπορούν να προσεγγίσουν ένα ευρύ κοινό και να διασφαλίσουν ότι περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να δωρίσουν αίμα.

Δειτε Επισης

Το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου-Πρόεδρος ο Λευτέρης Αθανασίου για δεύτερη θητεία
Πυρά ΕΤΕΚ κατά Βουλής για τις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Κύπρου-«Σοκάρει και θλίβει...»
Η ΑstroBank στρατηγικός συνεργάτης της πορείας με τις ροζ φιγούρες για 15η χρονιά
Η Καρολίνα Πελενδρίτου στο μεγάλο φινάλε του Inspire 2024
Η μεγαλύτερη περιβαλλοντική εκστρατεία και ταυτόχρονη εθελοντική δράση στην Κύπρου έρχεται
World Finance Insurance Awards: Καλύτερη ασφαλιστική ζωής και για το 2024 η Eurolife
Intergaz και Ανόρθωση: Στο γήπεδο μαζί για 2η συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά
Η στρατηγική εξέλιξη του ρόλου του CISO στην κυβερνοασφάλεια
Εκπαιδευτική ημερίδα δυναμικού πωλήσεων CNP CYPRIALIFE
Πιστοποίηση ISO 27001 για την εταιρεία Τάσσος Παπαδόπουλος & Συνεργάτες