Έτοιμο το Sunset Gardens-Αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον για τα λιγοστά διαθέσιμα προς πώληση διαμερίσματα

Στα χέρια των ιδιοκτητών βρίσκονται τα κλειδιά των διαμερισμάτων της δυτικής πλευράς του Sunset Gardens, του πρώτου gated community της Λεμεσού και μίας από τις πιο βιώσιμες οικιστικές αναπτύξεις στην Κύπρο.

Οι εργασίες κατασκευής του έργου της Imperio, που βρίσκεται στη ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή της δυτικής Λεμεσού, έχουν ολοκληρωθεί και οι ένοικοί του Sunset Gardens απολαμβάνουν πλέον στο έπακρον τις σύγχρονες ανέσεις και την πολυτέλεια που πλαισιώνει τη γνωστή αυτή ανάπτυξη.

Living Room, Sunset Gardens by Imperio

Αν και τα πλείστα διαμερίσματα έχουν πωληθεί, εντούτοις παραμένει διαθέσιμος ένας πολύ μικρός αριθμός διαμερισμάτων στη δυτική πλευρά του έργου, με το ενδιαφέρον των επενδυτών να είναι αυξημένο και ιδιαίτερα ζωηρό.

Η ανάπτυξη Sunset Gardens αποτελείται από 320 κατοικίες, κατανεμημένες σε εξαιρετικού σχεδιασμού κτήρια τριών και τεσσάρων ορόφων, τα οποία περιβάλλονται από ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με πολυάριθμες ανέσεις όπως πισίνες, καφετέρια, business centre, γήπεδα τένις και padel, πάρκo σκύλων, χώρο για BBQ, γυμναστήριο, ποδηλατόδρομο κ.α.

Δεν είναι διόλου τυχαίο που μεγάλα brands έχουν επιλέξει το χώρο του Sunset Gardens για την επέκταση των εργασιών τους.

Οι ένοικοι έχουν την ευκαιρία, εντός του χώρου όπου διαμένουν, να απολαύσουν τον καφέ τους και τα μοναδικά χειροποίητα εδέσματα της διάσημης αλυσίδας καταστημάτων NOMAD Bread & Coffee, να κολυμπήσουν στις κοινόχρηστες πισίνες και να ζήσουν την απόλυτη πολυτέλεια και ευεξία που προσφέρει το γνωστό γυμναστήριο Sanctum Spa and Fitness, να περπατήσουν στους καταπράσινους κήπους, να εργαστούν στο χώρο του business centre, o οποίος έχει διαμορφωθεί και σχεδιαστεί για το σκοπό αυτό, να προπονηθούν στα γήπεδα τένις και καλαθόσφαιρας αλλά και να απολαύσουν σειρά άλλων μοναδικών δραστηριοτήτων σε ένα χώρο που προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής, ψυχαγωγία, ψυχική και σωματική υγεία.

Veranda ground floor apartment, Sunset Gardens by Imperio

Το Sunset Gardens συνιστά παράλληλα πρότυπο πράσινης ανάπτυξης. Ο σχεδιασμός του έγινε με πλήρη προσανατολισμό προς τη βιωσιμότητα και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον οικιστικά έργα στην Κύπρο.

Διαθέτει φωτοβολταϊκά, σύστημα επεξεργασίας και χρήσης νερού για ύδρευση των χώρων πρασίνου και σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων.

Τα διαμερίσματα του Sunset Gardens συνιστούν μοναδική επενδυτική ευκαιρία, χάρη στο βιώσιμο σχεδιασμό και τις ανέσεις τους, αλλά και λόγω της προνομιακής τοποθεσίας του έργου.

Γειτνιάζει με το πολυθεματικό θέρετρο City of Dreams Mediterranean, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το νέο Limassol Greens Golf Resort και το MyMall, ενώ απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο από το Lady’s Mile και 10 χιλιόμετρα από το επιχειρηματικό και εμπορικό κέντρο της Λεμεσού.

Pool Aerial View, Sunset Gardens by Imperio

Σε δήλωσή του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Imperio, Νικόλας Αγιομαμίτης, ανέφερε:

«Είναι με χαρά που βλέπουμε το Sunset Gardens, ένα έργο που σχεδιάσαμε με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες και με πλήρη κατεύθυνση προς τη βιωσιμότητα, να έχει ολοκληρωθεί.

Χαιρόμαστε ακόμη περισσότερο όταν βλέπουμε τους ενοίκους να απολαμβάνουν τις ανέσεις που προσφέρει η ανάπτυξη αλλά και το ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον επενδυτών για τα λιγοστά διαθέσιμα προς πώληση διαμερίσματα.

Το Sunset Gardens αποτελεί στολίδι για τη δυτική Λεμεσό και είμαστε περήφανοι που το έργο αυτό έρχεται να δώσει ζωή σε μια περιοχή που αναπτύσσεται ραγδαία, «στεγάζοντας» τα όνειρα νέων ανθρώπων.

Το χαμόγελο στα πρόσωπα των ενοίκων και η προτίμησή τους στις πράσινες αναπτύξεις αποτελούν τη μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς, καθώς για την Imperio αποτελεί προτεραιότητα η δημιουργία βιώσιμων έργων, με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο».

Δειτε Επισης

Έτσι έλυσαν την σύνθετη εξίσωση της ηλεκτρικής διασύνδεσης-Οι διασφαλίσεις που έλαβε η Κύπρος και τι προβλέπει η συμφωνία
Χωρίς κόστος για τους καταναλωτές η περίοδος κατασκευής του καλωδίου-Στο κράτος η επιβάρυνση των 125 εκατ.
Με σφραγίδα Υπουργικού Συμβουλίου μπήκε το νερό στ’ αυλάκι για το καλώδιο-«Ναι» Λευκωσίας στη συμφωνία
Πήρε έγκριση από Χρηματιστήριο Αθηνών η Τράπεζα Κύπρου-Πότε αρχίζει η διαπραγμάτευση των μετοχών της
ΕΤΕΚ: Ζητά εφαρμογή ολιστικής στρατηγικής για πολεοδομική αμνηστία-«Να κλείσει ο κύκλος της αναρχίας»
Το αναβαθμισμένο χαρτοφυλάκιο στην Κ.Δ. και οι πολιτικές που θα κληθεί να διαχειριστεί ο Κώστας Καδής
Μαρίνα Παραλιμνίου: Ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος του έτους η πρώτη φάση-Η πορεία υλοποίησης του έργου
Ξεκαθαρίζει το σκηνικό για την ηλεκτρική διασύνδεση-Συζητείται στο Υπουργικό η συμφωνία
80 χρόνια Όμιλος MSJ: Τα γερά θεμέλια του Μιχαλάκη Ιακωβίδη, οι στρατηγικές αποφάσεις και η ραγδαία ανάπτυξη
Πρόσωπα με συνδέσεις σε Κύπρο και Ελλάδα στη λίστα κυρώσεων των ΗΠΑ-Σχετίζονται με την κοινοπραξία Intellexa