Ξεκινούν οι εργασίες για ανάπλαση του παραδοσιακού πυρήνα Γεροσκήπου-Τι περιλαμβάνει το έργο

Ξεκινούν οι κατασκευαστικές εργασίες για την ανάπλαση του παραδοσιακού πυρήνα Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ανατολικής Πάφου, ο Δήμος, με βάση την ενημέρωση του εργολάβου του έργου ανάπλασης του παραδοσιακού πυρήνα Γεροσκήπου (MILTIADES NEOPHYTOU C.E.C. & D.), από τις 16 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι κατασκευαστικές εργασίες στο Α’ τμήμα του έργου.

Οπως αναφέρεται, το έργο περιλαμβάνει την εκτέλεση εργασιών κατεδάφισης υφισταμένων δρόμων και πεζοδρομίων, χωματουργικές εργασίες, εργασίες εγκατάστασης νέων δικτύων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας (ΑΗΚ και CYTA), οδικού φωτισμού και πλακόστρωση δρόμων.

Οι οδοί, οι οποίες επηρεάζονται από την εκτέλεση των εργασιών του Α΄τμήματος, είναι οι Αρσινόης, Αθηνών (δυτικά της οδού Κερκύρας), Διονύσου, Κερκύρας, Λεοντίου και Γ. Ταλιώτη (από διασταύρωση με οδό Αθηνών έως φώτα τροχαίας).

Στις οδούς Αρσινόης, Αθηνών και Διονύσου, για την περίοδο των επόμενων τριών μηνών και μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2024, θα εκτελούνται εργασίες και θα παραμείνουν κλειστές για την κυκλοφορία. Στις οδούς Κερκύρας, Λεοντίου και Γ. Ταλιώτη, θα πραγματοποιούνται περιστασιακά παρεμβάσεις για την υπογειοποίηση του δικτύου της ΑΗΚ.

Θα διασφαλίζεται η ασφαλής πρόσβαση για πεζούς, επηρεαζόμενους κατοίκους και επισκέπτες προς τις κατοικίες και λοιπές επιχειρήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Προστίθεται πως ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, και πάντα έγκαιρα, θα υπάρξει νέα αναλυτική ενημέρωση με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις υπόλοιπες φάσεις του έργου.

Ο Δήμος Ανατολικής Πάφου απολογείται εκ των προτέρων για οποιαδήποτε ταλαιπωρία που είναι πιθανόν να προκληθεί στο πλαίσιο του έργου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Έτσι έλυσαν την σύνθετη εξίσωση της ηλεκτρικής διασύνδεσης-Οι διασφαλίσεις που έλαβε η Κύπρος και τι προβλέπει η συμφωνία
Χωρίς κόστος για τους καταναλωτές η περίοδος κατασκευής του καλωδίου-Στο κράτος η επιβάρυνση των 125 εκατ.
Με σφραγίδα Υπουργικού Συμβουλίου μπήκε το νερό στ’ αυλάκι για το καλώδιο-«Ναι» Λευκωσίας στη συμφωνία
Πήρε έγκριση από Χρηματιστήριο Αθηνών η Τράπεζα Κύπρου-Πότε αρχίζει η διαπραγμάτευση των μετοχών της
ΕΤΕΚ: Ζητά εφαρμογή ολιστικής στρατηγικής για πολεοδομική αμνηστία-«Να κλείσει ο κύκλος της αναρχίας»
Το αναβαθμισμένο χαρτοφυλάκιο στην Κ.Δ. και οι πολιτικές που θα κληθεί να διαχειριστεί ο Κώστας Καδής
Μαρίνα Παραλιμνίου: Ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος του έτους η πρώτη φάση-Η πορεία υλοποίησης του έργου
Ξεκαθαρίζει το σκηνικό για την ηλεκτρική διασύνδεση-Συζητείται στο Υπουργικό η συμφωνία
80 χρόνια Όμιλος MSJ: Τα γερά θεμέλια του Μιχαλάκη Ιακωβίδη, οι στρατηγικές αποφάσεις και η ραγδαία ανάπτυξη
Πρόσωπα με συνδέσεις σε Κύπρο και Ελλάδα στη λίστα κυρώσεων των ΗΠΑ-Σχετίζονται με την κοινοπραξία Intellexa