Beauty Line: Γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα ομορφιάς με έναν μήνα αφιερωμένο στην εσωτερική και εξωτερική λάμψη

Τα Beauty Line τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Ομορφιάς στις 9 Σεπτεμβρίου και σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους έναν ολόκληρο μήνα αφιερωμένο στην ομορφιά, την ευεξία και την προσωπική ανάπτυξη.

Έχοντας την πεποίθηση ότι η αληθινή ομορφιά ξεκινά από μέσα μας, τα Beauty Line παροτρύνουν όλους να ανακαλύψουν την εσωτερική τους λάμψη, συμμετέχοντας σε μια σειρά δράσεων και ενεργειών που θα γίνουν για όλο τον Σεπτέμβριο.

Με στόχο να εμπνεύσουν όλες τις γυναίκες να ανακαλύψουν την ομορφιά που κρύβουν μέσα τους, τα Beauty Line θα συμμετέχουν στο ετήσιο Retreat Day, το οποίο διοργανώνει το Love Yourself Club, ένα απόγευμα σχεδιασμένο για να αναζωογονήσει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή. Το Love Yourself Club έχει ιδρυθεί από τρεις εξαιρετικές γυναίκες: μια διατροφολόγο, μια Happiness Coach και μια γυμνάστρια και έχει ως στόχο την ενδυνάμωση της γυναίκας. Επιπλέον, θα δώσουν την ευκαιρία σε μία τυχερή, να κερδίσει μία δωρεάν συμμετοχή για εκείνη και μία φίλη της, στην απόλυτη εμπειρία ευεξίας, μέσα από διαγωνισμό που θα τρέχει σε όλα τα καταστήματα Beauty Line, με οποιαδήποτε αγορά.

beautymonthWellness-Afternoon

Μια ακόμα ξεχωριστή συνεργασία για τον Σεπτέμβριο, είναι αυτή με την καλλιτέχνιδα Ερμίνα Εμμανουέλ, η οποία δημιούργησε μια ιδιαίτερη εικόνα που έχει ως κεντρικό στοιχείο το άνθος του λωτού, το οποίο ανθίζει άθικτο μέσα από τα θολά νερά, συμβολίζοντας την ομορφιά, την εσωτερική δύναμη και την αναγέννηση.

Ενισχύοντας τη θετική διάθεση, η οποία αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την εσωτερική ομορφιά, τα Beauty Line δημιούργησαν το δικό τους playlist στο Spotify, γεμάτο με feel-good διάθεση για να συνοδεύει κάθε στιγμή της μέρας.

Τα Beauty Line καλούν όλους να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ομορφιάς και τον Μήνα Ομορφιάς, ανακαλύπτοντας την αληθινή τους λάμψη και δύναμη, μέσα από την προσωπική ανάπτυξη, την αυτοπεποίθηση και την ευεξία.

Δειτε Επισης

Έκτακτη βοήθεια €350.000 προς μελισσοκόμους αποφάσισε το Υπουργικό-Πολύ δύσκολη η φετινή χρονιά
Νέες προσθήκες στη σειρά Monster Energy Drink: Tο Ultra Golden Pineapple και το Aussie Lemonade
Σημαντική ανάκαμψη των πωλήσεων ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη το 2025
80 χρόνια Όμιλος MSJ: Τα γερά θεμέλια του Μιχαλάκη Ιακωβίδη, οι στρατηγικές αποφάσεις και η ραγδαία ανάπτυξη
Ακόμη πιο ακριβός ο καφές: Σε υψηλό 13 ετών ο καφές Arabica-Αύξηση 40% στις τιμές το 2024
«Επιχειρείται εξόντωση της αγελαδοτροφίας...»-Διαφωνούν με την ποσόστωση και λαμβάνουν αποφάσεις
ΝΟΟΗ: Μια εκλεπτυσμένη εμπειρία κρασιού χωρίς αλκοόλ
Στα 21 δις το εμπορικό πλεόνασμα ευρωζώνης
Δωρεάν σεμινάρια για βιογραφικό και επικοινωνιακές δεξιότητες από την Coca-Cola HBC Κύπρου
Αναθεωρούν προς τα κάτω την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων οι αυτοκινητοβιομηχανίες