Τέσσερις διεθνούς φήμης ομιλητές στο Limassol Economic Forum

Επιστρέφει δυναμικά για 15η συνεχή χρονιά το Limassol Economic Forum, καθιερώνοντας για άλλη μια φορά τη Λεμεσό ως το επίκεντρο των επιχειρηματικών και οικονομικών εξελίξεων στην Κύπρο. Στις 18 Οκτωβρίου 2024, το Parklane Resort & Spa θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο γεγονός για επιχειρηματικούς ηγέτες και όχι μόνο, προσφέροντας μια μοναδική πλατφόρμα ανταλλαγής γνώσεων και στρατηγικής σκέψης. Το φόρουμ συγκεντρώνει κορυφαίους επιχειρηματίες, στελέχη και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής από την Κύπρο και το εξωτερικό, παρέχοντας πολύτιμες γνώσεις και αναλύσεις που θα καθορίσουν τις επιχειρηματικές αποφάσεις για το μέλλον.

Φέτος, το φόρουμ θα φιλοξενήσει τέσσερις διεθνούς φήμης ομιλητές, που θα προσφέρουν διορατικές αναλύσεις για κρίσιμα ζητήματα όπως η ηγεσία σε περιόδους αλλαγών, η διαχείριση ρίσκου, η τεχνητή νοημοσύνη και η περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Πρόκειται για ένα συνέδριο που υπόσχεται να εμπνεύσει και να προκαλέσει τον προβληματισμό των συμμετεχόντων, ανοίγοντας νέους δρόμους για καινοτομία και ανάπτυξη.

Συγκεκιμένα, επί σκηνης ο Lars Tvede, πολυβραβευμένος επιχειρηματίας, επιτυχημένος επενδυτής και συγγραφέας best-sellers, θα αναλύσει τις αρχές της ηγεσίας σε μια εποχή ραγδαίων αλλαγών. Ο Tvede, συνιδρυτής του φημισμένου επενδυτικού ταμείου Nordic Eye, θα αναδείξει πώς τα παραδοσιακά μοντέλα ηγεσίας αμφισβητούνται από τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις παγκόσμιες αλλαγές. Οι γνώσεις του θα ενθαρρύνουν τους συμμετέχοντες να επανεξετάσουν τη στρατηγική τους ηγεσίας στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Από την πλευρά του, ο Lewis Pugh, διεθνούς φήμης κολυμβητής υπερ-αποστάσεων και Πρεσβευτής των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς, θα μοιραστεί τις απίστευτες εμπειρίες του από τα πιο επικίνδυνα νερά του κόσμου. Γνωστός για τις ενέργειές του υπέρ της προστασίας των ωκεανών, ο Pugh θα εστιάσει στην ηγεσία, την ανθεκτικότητα και την ανάγκη για περιβαλλοντική υπευθυνότητα. Το μήνυμά του θα εμπνεύσει τους ηγέτες να αναπτύξουν αντοχή και αποφασιστικότητα, συνδέοντας την προσωπική ηγεσία με την παγκόσμια αειφορία.

H Inma Marinez, πρωτοπόρος στρατηγικός σύμβουλος στην τεχνητή νοημοσύνη και επιχειρηματίας, θα αποκαλύψει την μεταμορφωτική δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης στις επιχειρήσεις. Ως μία από τις πιο σημαντικές γυναίκες στον χώρο της τεχνολογίας, η Martinez θα αναλύσει πώς η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει βιομηχανίες και δημιουργεί νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη. Θα δώσει πρακτικές συμβουλές για το πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να ενσωματώσουν την ΑΙ για να αυξήσουν την αποδοτικότητα και να αξιοποιήσουν νέα επιχειρηματικά μοντέλα.

O Caspar Berry, πρώην επαγγελματίας παίκτης πόκερ και σύμβουλος επιχειρήσεων, θα συζητήσει τη διαχείριση του ρίσκου και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Με βάση την εμπειρία του από το χώρο του επαγγελματικού πόκερ, ο Berry θα μοιραστεί στρατηγικές για την αντιμετώπιση της αβεβαιότητας στον σημερινό ασταθή επιχειρηματικό κόσμο. Η ομιλία του θα προκαλέσει το κοινό να σκεφτεί διαφορετικά και να πάρει τολμηρές, ενημερωμένες αποφάσεις.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Limassol Economic Forum για μια ημέρα γεμάτη έμπνευση, συζητήσεις υψηλού επιπέδου και μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης. Το φόρουμ απευθύνεται αποκλειστικά σε ανώτατα στελέχη και αποφασιστικά μέλη επιχειρήσεων, με σκοπό την προώθηση του επιχειρηματικού διαλόγου στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Σημειώστε την ημερομηνία: Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024, και ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε από τους ηγέτες που διαμορφώνουν το μέλλον των επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτές: ΙΜΗ και περιοδικό IN Business

Platinum Partners: Τράπεζα Κύπρου, Deloitte Cyprus, Elias Neocleous & Co LLC

Strategic Partner: Freedom24

Luxury Property Sponsor: Leptos Group

Σε συνεργασία με: Cyprus LSE Alumni Association

Υποστηρικτές: Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, Invest Cyprus

Χορηγός Επικοινωνίας: Cyprus Business News (CBN), περιοδικό GOLD

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

ΠΔΣ: Απαράδεκτη η αμφισβήτηση της εντιμότητας και ακεραιότητας των μελών του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου
Η πρωτοποριακή συνεργασία Πανεπιστημίου Νεάπολις, ΕY Κύπρου και ACCA για το ακαδημαικό έτος 2024-2025
Ανδρέας Χατζηγιάννης: Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο μιας κινεζικής μονοκρατορίας στη ναυτιλία η Ευρώπη
Φρέναρε ξανά η αγορά ακινήτων τον Αύγουστο-Η εικόνα το οκτάμηνο και ποια επαρχία κρατά τα ηνία
Ν. Χριστοδουλίδης: Διαβουλεύσεις με ΗΑΕ για από κοινού εταιρεία προς συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο του GSI
DBRS: Επιβεβαίωση πιστοληπτικής ικανότητας της Κ.Δ. και αναθεώρηση της προοπτικής από σταθερή σε θετική
Φωτοβολταϊκό πάρκο 100 MW στη Λεμεσό-Σε διαβούλευση μεγάλο έργο της Universal Green Energies
Τα τέσσερα εμβληματικά έργα της Cyfield που αλλάζουν το κέντρο της Λευκωσίας
Τα 26 σημαντικά έργα υποδομής και το κόστος τους στον προϋπολογισμό 2025 και στο ΜΔΠ 2025-2027 (πίνακας)
Στον προϋπολογισμό 2025 τα πρώτα 25 εκατ. για την ηλεκτρική διασύνδεση, ανοικτή πληγή το τερματικό