Ψηφιακή επανάσταση και κυβερνοαπειλές στο Cyber Security Conference

Στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο, οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν πλήθος κινδύνων και απειλών που μπορούν να επηρεάσουν τις λειτουργίες τους.

Οι Οργανισμοί καλούνται να αναπτύξουν μια σαφή κατανόηση των πιθανών κινδύνων που μπορεί να αντιμετωπίσουν.

Αυτοί οι κίνδυνοι μπορούν να περιλαμβάνουν οικονομικές απώλειες, λειτουργικές διακοπές, κανονιστικές παραβάσεις και φυσικές καταστροφές.

Στα ύψη βρίσκονται και οι τεχνολογικές απειλές την ώρα που οι χάκερ βρίσκονται ένα βήμα μπροστά.

Οι επιχειρήσεις είναι απαραίτητο να επενδύσουν σε στρατηγικές που θα μειώσουν την πιθανότητα εμφάνισης των κινδύνων με τακτική αναβάθμιση των λογισμικών.

Η εφαρμογή αυστηρών εσωτερικών ελέγχων, η εκπαίδευση των εργαζομένων σε θέματα ασφαλείας και η ανάπτυξη ενός σαφούς πλάνου διαχείρισης κινδύνων είναι από τα βασικά βήματα προστασίας.

Επιπλέον, η εκπαίδευση των εργαζομένων σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές ασφάλειας μπορούν να περιορίσουν την έκθεση σε τεχνολογικές απειλές.

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2024, το ξενοδοχείο Hilton Nicosia θα φιλοξενήσει το 4ο Cyber Security Conference με θέμα «Safeguarding your Digital Fortress: A Practical Guide for Companies across all Economic Sectors».

Η διοργάνωση θα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τους κινδύνους και τις απειλές που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σε όλες τις λειτουργίες και τις επιχειρησιακές τους διαδικασίες, ενώ θα αναδείξει στρατηγικές και εργαλεία για την πρόληψη και την αντιμετώπιση αυτών των κινδύνων.

Το Cyber Security Conference θα αποτελέσει πλατφόρμα για ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων σχετικά με τις τάσεις και τις σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας.

Θα αναλύσει στρατηγικές, μεθόδους και εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εταιρείες όλων των οικονομικών τομέων για να πλοηγηθούν στο σύνθετο και συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο των κυβερνοαπειλών.

Σε εισαγωγικό χαιρετισμό θα προβεί ο Παρασκευάς Παναγή, Membership Director, του ISACA Cyprus Chapter.

Οι επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο εξαρτώνται όλο και περισσότερο από την τεχνολογία, μια ψηφιακή επανάσταση που έχει δημιουργήσει τόσο οφέλη όσο και αυξανόμενους κινδύνους κάτι το οποίο ο ειδικός και προεδρεύων του Συνεδρίου, θα αναλύσει στην ομιλία του.

Οι απειλές για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο κατατάσσονται μεταξύ των κορυφαίων παγκόσμιων απειλών και οι άμυνες στον κυβερνοχώρο τείνουν να υστερούν μια γενιά σε σχέση με αυτή των επιτιθέμενων, στοιχεία, που επίσης θα εξετάσει κατά την εισαγωγή του.

Who is who

Ο Παρασκευάς Παναγή είναι Chief Information Security Officer στην Astro Bank. Έχει εργαστεί ως αναλυτής ασφάλειας πληροφοριών, επικεφαλής της ομάδας διαχείρισης κινδύνων InfoSec και διευθυντής ICT & InfoSec Risk Management στην Τράπεζα Κύπρου.

Έχει επίσης εργαστεί ως προγραμματιστής ιστοσελίδων σε κορυφαίους οργανισμούς που προσφέρουν χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, με αποστολή τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τη βελτιστοποίηση τη ψηφιοποίηση και αυτοματοποίηση των υπηρεσιών που σχετίζονται με το CRM.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, έχει αφοσιωθεί στον τομέα της ασφάλειας των πληροφοριών στον τραπεζικό τομέα. Επί του παρόντος, το βασικό του καθήκον είναι να διασφαλίζει ότι οι διαδικασίες διαχείρισης κινδύνων είναι αποτελεσματικές και λειτουργούν ομαλά για τον έγκαιρο εντοπισμό των κινδύνων, τον καθορισμό σχεδίων δράσης για την μετριασμού τους και να παρακολουθεί την εφαρμογή τους.

Ποιους αφορά η διοργάνωση

Μην χάσετε την ευκαιρία να ενισχύσετε την ασφάλεια της ψηφιακής σας οχυρότητας και να ανακαλύψετε πρακτικές λύσεις για την προστασία των κρίσιμων υποδομών σας.

Το συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη κυπριακών επιχειρήσεων κάθε μεγέθους και οικονομικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων ειδικών κυβερνοασφάλειας, IT experts, CEOs, COOs, CFOs, διαχειριστών κινδύνων, υπευθύνων συμμόρφωσης και συμβούλων. Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται σε:

- Γενικούς Διευθυντές

- Chief Technology Officers (CTOs)

- Chief Security Officers (CSOs)

- Chief Information Security Officers (CISOs)

- Chief Compliance Officers (CCOs)

- Συμβούλους Ασφαλείας

- Υπευθύνους Συμμόρφωσης

- Αναλυτές Ασφαλείας

- Προγραμματιστές

- Διαχειριστές Δικτύων & Συστημάτων

- Διαχειριστές Κινδύνων

Πληροφορίες

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες συνεδρίου

  • Χορηγοί (μέχρι σήμερα): CABLENET, CBS IT Systems (Cyprus), ECOMMBX, EY, HUAWEI, Kyndryl
  • Υποστηρικτές (μέχρι σήμερα): ESET HELLAS, National Betting Authority
  • Με τη στήριξη (μέχρι σήμερα): Association of Certified Fraud Examiners (ACFE) Cyprus Chapter, Cyprus Computer Society (CCS), Cyprus Cyber Security Challenge (CCSC)
  • Υπό την Αιγίδα: Digital Security Authority
  • Οργανωτές: ΙΜΗ & ISACA Cyprus Chapter
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN (Cyprus Business News), περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

  • Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820
  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
  • Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Αλέξης Βαφεάδης: Ερευνώνται οι λόγοι για τη μεγάλη έλλειψη επαγγελματιών οδηγών
Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βράβευσε για δεύτερη χρονιά τους Νέους Επιχειρηματίες στην Κύπρο
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Οικογένεια ενωμένη, επιχείρηση πετυχημένη-Το ανανεωμένο εργαστήριο
Τιμητική εκδήλωση του Ολυμπιονίκη Παύλου Κοντίδη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ο ρόλος του χρηματοπιστωτικού τομέα στην πράσινη μετάβαση
CBN Young Dragon Awards: Ανακοινώνονται τον Οκτώβριο οι τρεις φιναλίστ σε κάθε κατηγορία υποψηφιοτήτων
Μαθήματα ηγεσίας σε πολύπλοκες συνθήκες από Παπαλεξόπουλο και Ευγενίου
Στην προεδρία του Advisory Board του CIM-Cyprus Business School ο Μ. Καπιρής-Αντιπρόεδρος η Ν. Πηλείδου
Όλα έτοιμα για το άνοιγμα της PadelPro στη Λευκωσία-Open days στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου