powered by

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης και European Institute of Management & Finance

Η Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS), Αθηνά Παναγιώτου και ο Διευθύνων Σύμβουλος του European Institute of Management & Finance (EIMF), Μάριος Σιαθάς υπέγραψαν στις 23 Ιουλίου, 2024 στα γραφεία του EIMF Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU).

Η υπογραφή του εν λόγω Μνημονίου αποτελεί σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση των σχέσεων συνεργασίας των δύο οργανισμών. Επιπλέον, οι δύο οργανισμοί στοχεύουν στη συνέργεια εντός του πλαισίου που παρέχεται από τους αντίστοιχους τομείς αρμοδιότητάς τους.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ1

Σημαντικοί τομείς κοινού ενδιαφέροντος και δραστηριοποίησης εντοπίστηκαν π.χ. σε θέματα Corporate Governance, Sustainable Finance, Financial Management και Compliance Management, στην κατάρτιση και έρευνα σε κοινά έργα, όπως και στην ανταλλαγή τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης, με στόχο την προώθηση της ανταλλαγής γνώσεων.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ2

Σε ευρεία σύσκεψη μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων των δύο πλευρών, ανταλλάχθηκαν απόψεις και συμφωνήθηκε να εφαρμοσθεί πλάνο δράσεων που θα πηγάζει από το εν λόγω Μνημόνιο.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ3

Τις δράσεις θα διαχειριστούν από κοινού, άμεσα ενδιαφερόμενα Στελέχη και η πρόοδος θα καταγράφεται κι ανασκοπείται όποτε αυτό κρίνεται σκόπιμο.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ4

Δειτε Επισης

Yποβάθμισε και το ΚΟΕ την πρόβλεψή του για την ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας το 2025
Απτό βήμα για επαναπατρισμό ταλέντων...Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για φορολογικά κίνητρα που ενέκρινε το Υπουργικό
Στεγαστική πολιτική: Διευρύνονται τα εισοδηματικά κριτήρια για το σχέδιο στέγασης μέτρια αμειβόμενων του ΚΟΑΓ
Πρόσβαση για περισσότερους πολίτες στα στεγαστικά σχέδια του ΚΟΑΓ-Η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου
Κίνητρα σε Κύπριους που εργάζονται στο εξωτερικό για να επιστρέψουν... Οι ανακοινώσεις Νίκου Χριστοδουλίδη
Ιδιαίτερα ενθαρρυντική αξιολόγηση, παραμένουν οι πιο ακανθώδεις προκλήσεις-Δύσκολη η διαδρομή προς τη ζώνη Σένγκεν
Eπιστροφή για το κορυφαίο Cyprus Job & Career Festival
Εξαγορές και συγχωνεύσεις: Στρατηγική επιβίωσης ή επιθετικής ανάπτυξης;
Ένα προηγμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την κυβερνοασφάλεια και βιωσιμότητα της επιχείρησής σας
Σκλαβενίτης: Μετά την Έγκωμη, ο Ύψωνας-Άνοιξε το νέο κατάστημα στη Λεμεσό