Στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού IN Business: Self-made under 45

Ξεκίνησαν από το μηδέν και έχουν καταφέρει να μετατρέψουν το αδύνατο σε δυνατό. Καινοτόμοι, τολμηροί, ασταμάτητοι, οι 33 αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες μέχρι 45 ετών καταφέρνουν με τις ιστορίες τους να εμπνέουν.

Παράλληλα, με την πορεία τους αποτελούν παράδειγμα αποφασιστικότητάς, αποδεικνύοντας πως η επιτυχία δεν είναι θέμα τύχης αλλά επιλογής και σκληρής δουλειάς.

Στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού IN Business, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου σε ψηφιακή και έντυπη έκδοση, παρουσιάζονται 33 αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες μέχρι 45 ετών, οι οποίοι έστησαν στο σύνολό τους 22 επιτυχημένες επιχειρήσεις, αποδεικνύοντας πως η επιτυχία είναι θέμα επιλογής και σκληρής δουλειάς.

Φιλοξενούνται άτομα από διάφορους τομείς με εμπνευσμένα stories. Κάποιοι από αυτούς ακολούθησαν το ένστικτο ή το πάθος τους, μακριά από τους κλάδους στους οποίους σπούδασαν, ενώ άλλοι, ως ανήσυχα πνεύματα, εντόπισαν κάποια κενά στην αγορά.

Όλοι τους μετέτρεψαν το όραμα σε πράξη και τα εμπόδια σε ευκαιρίες. Πώς γεννήθηκε η ιδέα και πώς τα κατάφεραν να την κάνουν επιχείρηση; Τι είδους προκλήσεις προέκυψαν και πώς τις αντιμετώπισαν; Πώς καταφέρνουν να διατηρούν την επιτυχία;

Σας καλούμε να ανακαλύψετε τις ιστορίες τους και να εμπνευστείτε από την αποφασιστικότητα και την αφοσίωσή τους στο επιχειρηματικό όραμα.

Στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού IN Business, 33 self- made ιστορίες, που κτίζουν με τον τρόπο τους το αύριο του επιχειρείν.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού IN Business διαβάστε επίσης:

SEPTEMBER ISSUE

  • Capacitor Partners: Στην πρώτη γραμμή του ψηφιακού μετασχηματισμού

Πώς η εταιρεία κατάφερε να την εμπιστεύονται κορυφαίοι οργανισμοί, αποκτώντας ηγετική παρουσία στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού.

  • ECOMMBX: Ο 6ος παίκτης

Την ώρα που η Εθνική Ανδρών της Κύπρου στο μπάσκετ προετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγαλύτερο γεγονός στα καλαθοσφαιρικά δρώμενα της Ευρώπης, το FIBA EuroBasket 2025, η ECOMMBX ως ο κύριος χορηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, βάζει τη γαλανόλευκη στολή της για να καταστεί ο 6ος παίχτης.

  • Έπιπλο από την Κύπρο

O CEO της Klirco Furnishings, Γιώργος Παπαγεωργίου, περιγράφει πώς η οικογενειακή επιχείρηση κατάφερε να αναπτυχθεί κόντρα στις όποιες προκλήσεις.

  • Ένα sports story από την Πάφο

Συναντήσαμε τον Δημήτρη Νατιώτη στο νέο κατάστημα αθλητικών ειδών Natiotis στη Ζήνωνος Πιερίδη στη Λάρνακα και μιλήσαμε για την αλυσίδα που έφτασε αισίως τα 10 μαγαζιά, για τα πλάνα επέκτασης και για το e-shop της.

  • Κυπριακά βραβεία αρχιτεκτονικής, αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου και ανάπτυξης γης: Ο θεσμός επί το έργον

Ο θεσμός επιβράβευσης των αναπτύξεων που ξεχωρίζουν έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η υποβολή υποψηφιοτήτων αρχίζει πολύ σύντομα.

Special features

  • Φαρμακευτικά προϊόντα, εταιρείες παραγωγής και διανομής.
  • E-Commerce.

Business Outlook

  • Island Charitable Foundation: Κανένα ταλέντο χαμένο.
  • Leon MFO Investments: Ευκαιρίες υψηλών αποδόσεων.
  • Punin Wine: Ό,τι πιο εκλεκτό.

Δειτε Επισης

Αλέξης Βαφεάδης: Ερευνώνται οι λόγοι για τη μεγάλη έλλειψη επαγγελματιών οδηγών
Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βράβευσε για δεύτερη χρονιά τους Νέους Επιχειρηματίες στην Κύπρο
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Οικογένεια ενωμένη, επιχείρηση πετυχημένη-Το ανανεωμένο εργαστήριο
Τιμητική εκδήλωση του Ολυμπιονίκη Παύλου Κοντίδη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ο ρόλος του χρηματοπιστωτικού τομέα στην πράσινη μετάβαση
CBN Young Dragon Awards: Ανακοινώνονται τον Οκτώβριο οι τρεις φιναλίστ σε κάθε κατηγορία υποψηφιοτήτων
Μαθήματα ηγεσίας σε πολύπλοκες συνθήκες από Παπαλεξόπουλο και Ευγενίου
Στην προεδρία του Advisory Board του CIM-Cyprus Business School ο Μ. Καπιρής-Αντιπρόεδρος η Ν. Πηλείδου
Όλα έτοιμα για το άνοιγμα της PadelPro στη Λευκωσία-Open days στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου