powered by

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Εξαιρετική επίδοση στο International Mathematics Competition 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος συνεχίζει να διαπρέπει σε διεθνές επίπεδο, κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις στον τομέα των μαθηματικών και της πληροφορικής. Σ

το φετινό International Mathematics Competition (IMC) 2024, που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 11 Αυγούστου στη Βουλγαρία, η ομάδα του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου σημείωσε εξαιρετικές επιδόσεις, αποδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης που προσφέρει.

Δυναμική παρουσία της ομάδας του Πανεπιστημίου

Η ομάδα του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, αποτελούμενη από 8 φοιτητές και καθοδηγούμενη από τους καθηγητές Aleksander Avdiushenko και Andrei Smolenskii, κατάφερε να διακριθεί σε μια από τις πιο απαιτητικές μαθηματικές διοργανώσεις στον κόσμο. Συγκεκριμένα, οι φοιτητές κατέκτησαν 5 χρυσά μετάλλια, 2 αργυρά και μία τιμητική διάκριση (Honorable Mention), αποδεικνύοντας τις εξαιρετικές τους ικανότητες στην επίλυση σύνθετων μαθηματικών προβλημάτων.

Σημαντική διάκριση στη συνολική κατάταξη

Στη συνολική κατάταξη του διαγωνισμού, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος κατέλαβε την 15η θέση, ξεπερνώντας μεγάλα πανεπιστήμια με παράδοση στην αριστεία όπως το University of Amsterdam και το TU Berlin. Η πρώτη θέση δόθηκε στο St Petersburg State University.

Αναγνώριση της εκπαιδευτικής ποιότητας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος

Η επιτυχία αυτή υπογραμμίζει την υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος και τη δέσμευση τόσο των φοιτητών όσο και των ακαδημαϊκών του στην αριστεία. Το πανεπιστήμιο συγχαίρει θερμά τους φοιτητές για την εξαιρετική τους επίδοση, η οποία τιμά όχι μόνο το Πανεπιστήμιο αλλά και την ευρύτερη ακαδημαϊκή κοινότητα.

Δειτε Επισης

Ν. Χριστοδουλίδης: Μεγάλη τιμή για την Κύπρο ο διορισμός Καζάκου ως γ.γ. του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου
Συμφόρηση απόψεων για το άνοιγμα της Μακαρίου...«Πρέπει να είναι προορισμός και όχι κέντρο διέλευσης»
ΠΔΣ: Στο ίδιο μήκος κύματος για την αναβάθμιση του συστήματος απονομής της δικαιοσύνης το ΔΝΤ
Ξεκινά την Παρασκευή το 1ο Corporate Padel Tournament από το PadelPro και το IN Business
Νέα εποχή στην επαγγελματική εκπαίδευση-Η Lidl Κύπρου επενδύει στη νέα γενιά
Μια σύγχρονη κρατική υπηρεσία στο Γέρι με τη σφραγίδα της Cyfield-Παρέδωσε το Παγκύπριο Κέντρο Αιμοδοσίας
Το MBA του Πανεπιστημίου Κύπρου φιλοξένησε με επιτυχία το Blended Intensive Program (BIP)
Αριστείδης Βουράκης: Εξετάζει επάνοδό της στην Κύπρο η Deutsche Bank-Ισχυρά συγκροτήματα από τις συγχωνεύσεις
Alpha Bank Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα «Alpha Spend & Win»
ΕΚΟ Κύπρου: Εκστρατεία αγάπης 2025 για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία