ΕΤΑΠ Λάρνακας: Βελτιώνονται περαιτέρω οι παραλίες

Με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της Λάρνακας και ανταποκρινόμενοι στις συνεχώς αυξανόμενες προσδοκίες των επισκεπτών της, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, σε συνεργασία με τον Δήμο της πόλης και ξενοδοχεία της τουριστικής περιοχής Πύλας, και με τη στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού, ανέθεσε σε ειδικό συνεργείο, την ευθύνη του ενδελεχούς καθαρισμού της άμμου σε κύριες παραλίες.

Συγκεκριμένα, ο καθαρισμός ξεκίνησε μόλις πρόσφατα σε παραλίες της τουριστικής περιοχής Πύλας, στις Φοινικούδες, στην παραλία Κάστρου, στην Καστέλλα, στην παραλία εφαπτόμενη της οδού Τ. Μητσόπουλου και στο Μακένζυ, και θα διαρκέσει μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας επενδύει τα τελευταία χρόνια στη βελτίωση της εικόνας των παραλιών και στον εμπλουτισμό τους, με ποικίλες δράσεις που περιλαμβάνουν την ενίσχυση του πρασίνου, την προσθήκη υπαίθριων οργάνων γυμναστικής παραλίας, ξύλινων παιδότοπων παραλίας και τη δημιουργία αθλητικών υποδομών όπως γήπεδα beach volley, beach soccer, καθώς και του πολύ δημοφιλούς πρότυπου παραλιακού πάρκου καλλισθενικής γυμναστικής που εγκαταστάθηκε πριν λίγους μήνες στην παραλία Καστέλλα. Επιπρόσθετα, ξεκίνησε η αποκατάσταση και βελτίωση των γηπέδων Boules/Petanque στις Φοινικούδες, που αποτελεί ένα ιδιαίτερα δημοφιλές άθλημα για Σκανδιναβούς και Γάλλους επισκέπτες.

Όλες αυτές οι πρωτοβουλίες αποσκοπούν στην ενίσχυση της ελκυστικότητας των παραλιών, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της τουριστικής εμπειρίας στη Λάρνακα, ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Δειτε Επισης

Πρωτοπορεί η ΕΤΑΠ Πάφου-Μελέτη Ψηφιακής Στρατηγικής για την Τουριστική Πάφο
ΕΤΑΠ Λάρνακας: Βελτιώνονται περαιτέρω οι παραλίες
ΕΤΑΠ Πάφου: Επιτυχή τα ανοικτά εργαστήρια Φυθκιώτικου Υφαντού
Αυτογνωσία: Η σημασία της στην τουριστική βιομηχανία
Ε. Λοϊζίδης: Η Πάφος μπορεί να μετατραπεί σε έναν ολόχρονο προορισμό
Glasshouse Lounge Restaurant: Μια Νέα Εποχή Γαστρονομίας και Κομψότητας
Αντώνης Πισσαρίδης: Χωρίς αντισταθμιστικά μέτρα το μέλλον των ξενοδοχείων στα ορεινά δεν είναι ευοίωνο
Π. Κωνσταντίνου: Οι σχεδιασμοί για το Pernera Beach Hotel και η ανάγκη για αναβάθμιση της περιοχής Περνέρα
Στόχος η ένταξη και του Νοεμβρίου στην καλοκαιρινή σεζόν
ΕΤΑΠ Πάφου: «Έξυπνος» και ο αιωνόβιος Δρύς της Φύτης