Ε. Λοϊζίδης: Η Πάφος μπορεί να μετατραπεί σε έναν ολόχρονο προορισμό

Την βεβαιότητα ότι η Πάφος μπορεί να μετατραπεί σε ολόχρονο τουριστικό προορισμό, εκφράζει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου, Ευριπίδης Λοϊζίδης, σημειώνοντας πως «αυτό είναι κάτι που πιστεύω θα αρχίσουμε να το βλέπουμε να γίνεται σταδιακά τα επόμενα χρόνια».

Σε δηλώσεις του στον «Ξενοδόχο» κι ερωτηθείς για τις πληρότητες στα ξενοδοχεία της επαρχίας Πάφου, ο κ. Λοϊζίδης είπε πως «είναι σε πολύ καλά επίπεδα και διαφοροποιούνται αναλόγως των ξενοδοχείων».

Κληθείς να πει εάν υπάρχουν ενδείξεις για το πως θα εξελιχθούν οι επόμενοι μήνες, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου ανέφερε ότι, «οι προκρατήσεις, συγκρινόμενες με πέρσι, είναι σε πολύ καλά επίπεδα, αλλά αυτή την περίοδο αναμένουμε πάρα πολλές άλλες κρατήσεις, αναλόγως βέβαια και του πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση στην περιοχή».

«Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην περιοχή, γιατί κακά τα ψέματα μας επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό», τόνισε.

Ερωτηθείς για την χειμερινή περίοδο, ο κ. Λοϊζίδης αφού είπε ότι «κατά τη χειμερινή περίοδο μένουν αρκετά ξενοδοχεία ανοιχτά», υπογράμμισε πως «αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μία προσπάθεια με τα αρμόδια υπουργεία για να δοθούν κάποια κίνητρα με στόχο να αυξηθεί ο αριθμός των ξενοδοχείων που παραμένουν ανοιχτά τους χειμερινούς μήνες, όχι μόνο στην Πάφο, αλλά και παγκύπρια».

«Η Πάφος έχει το περιθώριο για χειμερινό τουρισμό και μπορεί κάλλιστα να μετατραπεί σε έναν ολόχρονο προορισμό», υπέδειξε τονίζοντας πως «αυτό είναι κάτι που πιστεύω θα αρχίσουμε να το βλέπουμε να γίνεται σταδιακά τα επόμενα χρόνια».

Δειτε Επισης

Πρωτοπορεί η ΕΤΑΠ Πάφου-Μελέτη Ψηφιακής Στρατηγικής για την Τουριστική Πάφο
ΕΤΑΠ Λάρνακας: Βελτιώνονται περαιτέρω οι παραλίες
Αυτογνωσία: Η σημασία της στην τουριστική βιομηχανία
Ε. Λοϊζίδης: Η Πάφος μπορεί να μετατραπεί σε έναν ολόχρονο προορισμό
Glasshouse Lounge Restaurant: Μια Νέα Εποχή Γαστρονομίας και Κομψότητας
Αντώνης Πισσαρίδης: Χωρίς αντισταθμιστικά μέτρα το μέλλον των ξενοδοχείων στα ορεινά δεν είναι ευοίωνο
Π. Κωνσταντίνου: Οι σχεδιασμοί για το Pernera Beach Hotel και η ανάγκη για αναβάθμιση της περιοχής Περνέρα
Στόχος η ένταξη και του Νοεμβρίου στην καλοκαιρινή σεζόν
ΕΤΑΠ Πάφου: «Έξυπνος» και ο αιωνόβιος Δρύς της Φύτης
Βορόκληνη και Τόχνη: Πράσινες δράσεις τουριστικής αναβάθμισης