FIBA EuroBasket 2025: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων-Τα τρία διαφορετικά πακέτα και όλες οι πληροφορίες

Ακριβώς ένα χρόνο πριν το πρώτο τζάμπολ στο FIBA EuroBasket 2025, άρχισε σήμερα, Τρίτη, η προπώληση των εισιτηρίων για τους 15 αγώνες που θα διεξαχθούν στο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό, ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή του FIBA EuroBasket 2025.

Το αθλητικό γεγονός συνδιοργανώνουν η Κύπρος, με τη Λετονία, την Πολωνία και τη Φινλανδία.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι πάνω από πέντε χιλιάδες άτομα είχαν εγγραφεί στη Λίστα Προτεραιότητας, για παρακολούθηση των αγώνων του Ευρωμπάσκετ 2025 στην Κύπρο.

Με την έναρξη της προπώλησης οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τρία διαφορετικά πακέτα ανά Εθνική.

Τα “Team Cyprus Ticket” και “Team Partner country Ticket”, και με τους πέντε αγώνες των Εθνικών, και τα πακέτα για δύο ή τρεις αγώνες, με προκαθορισμένες τις ημερομηνίες.

Το “Team Ticket για δύο αγώνες” αφορά τις ημερομηνίες 30 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου και το “Team Ticket για τρεις αγώνες”, τις 28 και 31 Αυγούστου και 4 Σεπτεμβρίου.

Για το κάθε πακέτο, θα προσφέρονται διάφορες τιμές, ανάλογα με την κατηγορία της θέσης. Έχουν προγραμματιστεί έξι διαφορετικές κατηγορίες, που χωρίζονται ανάλογα με την τοποθεσία στην κερκίδα.

Η κατηγορία 1 για παράδειγμα αφορά τις θέσεις κεντρικά με την καλύτερη θέαση, η κατηγορία 2 δεξιά και αριστερά από την κατηγορία 1 με πολύ καλή θέαση και ούτω καθεξής.

Τα εισιτήρια για μεμονωμένους αγώνες, εφόσον απομείνουν μετά και τη διάθεση των πακέτων «Team Ticket», θα τεθούν στην κυκλοφορία μετά την κλήρωση της τελικής φάσης, τον Μάρτιο 2025.

Στη διάθεση του κοινού θα τεθεί και αριθμός εισιτηρίων VIP, VVIP και Courtside, τα οποία περιλαμβάνουν και πρόσβαση στο χώρο hospitality.

Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας more.com. Όσοι φίλαθλοι πάρουν εισιτήρια, αλλά δεν θα μπορέσουν τελικά να παρευρεθούν στους αγώνες το ερχόμενο καλοκαίρι, θα μπορούν να μεταπωλούν τα εισιτήρια τους, στην ονομαστική τους αξία με μικρή χρέωση της υπηρεσίας, μέσω της σελίδας “fan to fan marketplace” της more.com, και δεδομένου ότι θα έχουν πωληθεί όλα τα εισιτήρια.

Για τους Κύπριους φιλάθλους άνω των 14 ετών, είναι απαραίτητη η κατοχή κάρτας φιλάθλου για την αγορά, ενώ για τους κάτοικους εξωτερικού, θα απαιτείται αριθμός διαβατηρίου ή ταυτότητας. Ο καθένας δικαιούται να αγοράσει μέχρι έξι εισιτήρια ανά άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα πακέτα Team Ticket και την όλη διοργάνωση, υπάρχουν στον σύνδεσμο https://www.more.com/en/tickets/sports/fiba-eurobasket-2025/

Δειτε Επισης

Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου και Europa UOMO Κύπρου στην μάχη κατά του καρκίνου του προστάτη
Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο: Νέα σχολική χρονιά για το Πρόγραμμα «Υιοθεσία Πλοίου»
Το φεστιβάλ νεολαίας «Up To YOU(th)» του ΟΝΕΚ επιστρέφει για 8η χρονιά
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
pr: partners: Υποδέχθηκε τη νέα σεζόν με εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης
ΙδΕΚ: Χρηματοδότηση επτά επιχειρήσεων στο πλαίσιο του «DISRUPT»-Στα 23 εκατ. το συνολικό της ύψος
Ινστιτούτο Κύπρου: Η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα
The Gamechangers Stage: Οι πρωτοπόροι που αλλάζουν το τοπίο των επιχειρήσεων
«Cyprus Gen Z-career insights»: Συνεργασία RSM Cyprus και ΤΕΠΑΚ σε πανεπιστημιακή έρευνα
Μηδενική εμπιστοσύνη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης