powered by

Διαβούλευση για προσφορά σπουδών σε ξένες γλώσσες από Πανεπιστήμιο Κύπρου

Σε δημόσια διαβούλευση προχωρεί το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) για το νομοσχέδιο και Σχέδια Κανονισμών που αποσκοπούν στην τροποποίηση του νομικού πλαισίου του Πανεπιστημίου Κύπρου, έτσι ώστε το Πανεπιστήμιο Κύπρου να μπορεί να προσφέρει προπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε ξένες γλώσσες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, τίθενται σε Δημόσια Διαβούλευση στη διαδικτυακή πλατφόρμα δημόσιας διαβούλευσης, «η-Διαβούλευση» (www.e-consultation.gov.cy) τα πιο κάτω κείμενα: (α)   Ο περί Πανεπιστημίου Κύπρου (Τροποποιητικός) (Αρ.2) Νόμος του 2024, (β) Οι περί Πανεπιστημίου Κύπρου (Φοιτητικά Θέματα και Θέματα Σπουδών)    (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 2024 και (γ) Οι περί Πανεπιστημίου Κύπρου (Δίδακτρα) (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 2024.

Προσκαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς/φυσικά πρόσωπα, να υποβάλουν  τα σχόλια/εισηγήσεις τους μέχρι την Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024, μέσω της  διαδικτυακής πλατφόρμας δημόσιας διαβούλευσης «η-Διαβούλευση».

Δειτε Επισης

Ευαγγελία Ηλιάδου: Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και ο στόχος της Pafilia για το Minthis Music Festival
Έτσι κτίζονται κορυφαίες επωνυμίες…H τέχνη του brand-building και πώς επιτυγχάνεται το δέσιμο της μάρκας με το κοινό
Οι ομάδες «Peellastic» και «MedschoolPal» εκπροσωπούν την Κύπρο στο φεστιβάλ νεανικής επιχειρηματικότητας GEN-E 2025
Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την κατασκευή κεντρικού σταθμού λεωφορείων Λάρνακας-Στα €7 εκατ. η αξία
Διευκρινήσεις Αρχής Λιμένων Κύπρου για την πυρκαγιά σε ιστιοφόρο σκάφος στην Μαρίνα Λάρνακας
Κινήθηκε σε ανοδική πορεία η βιομηχανική παραγωγή...Αυξημένη κατά 3,8% την περίοδο Ιανουαρίου-Απριλίου
Υιοθετήθηκαν 95 πλοία εταιρειών-μελών του ΚΝΕ από ισάριθμες τάξεις δημοτικών σχολείων σε όλη την Κύπρο
ΚΕΒΕ: Χαιρετίζει την πρόθεση εισαγωγής των μετοχών της Eurobank Α.Ε. στο ΧΑΚ
Κάνει... παιχνίδι ο Budzinski-Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο νέος μέτοχος
CBN Young Dragon Awards: Ξεκινά στις 3 Ιουλίου το open call για την υποβολή υποψηφιοτήτων-Όλες οι πληροφορίες