Powered by

Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις

Η Wizz Air, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και περιβαλλοντικά βιώσιμη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη, ανακοινώνει ένα νέο δρομολόγιο από τη Λάρνακα προς το Κάιρο.

Το νέο δρομολόγιο, το οποίο αρχίζει στις 29 Οκτωβρίου, θα λειτουργεί τρεις φορές την εβδομάδα -κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο- παρέχοντας στους επιβάτες βολικές επιλογές πτήσεων.

Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα για αγορά στον ιστότοπο της Wizz Air και στην εφαρμογή για κινητά, με την τιμή του εισιτηρίου να ξεκινά από 35,99 ευρώ.

ΝΕΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ WIZZ AIR

Με την εισαγωγή αυτής της νέας διαδρομής, η Wizz Air γίνεται η πρώτη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που προσφέρει πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Καΐρου.

Αυτή η προσθήκη ενισχύει την ηγετική θέση της αεροπορικής εταιρείας στην Κύπρο, όπου είναι ήδη η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία, έχοντας πρόσφατα φτάσει το ορόσημο των 8 εκατομμυρίων επιβατών από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Η νέα διαδρομή παρέχει εύκολη πρόσβαση τόσο στο Κάιρο, την πρωτεύουσα της Αιγύπτου, όσο και στην πόλη της Γκίζας.

Η Γκίζα είναι ιδανική για τους λάτρεις της ιστορίας, καθώς είναι ο τόπος της εμβληματικής Μεγάλης Πυραμίδας, ενός από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, και της Μεγάλης Σφίγγας, που χρονολογείται από τον 26ο αιώνα π.Χ.

Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να εξερευνήσουν την πολυσύχναστη πρωτεύουσα του Καΐρου, μια σύγχρονη μητρόπολη σε έναν αρχαίο κόσμο, που βρίσκεται κατά μήκος του πασίγνωστου ποταμού Νείλου.

Εκεί, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν την αιγυπτιακή κουλτούρα μέσα από την τοπική μουσική, το φαγητό και τις περιηγήσεις στον ποταμό. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και η Κοιλάδα των Βασιλέων και των Βασιλισσών, με τα εκπληκτικά αρχιτεκτονικά της σχέδια.

Ένα πάσο, αμέτρητες περιπέτειες
Τον προηγούμενο μήνα η Κύπρος εντάχθηκε επίσημα στις υπόλοιπες χώρες που προσφέρουν το WIZZ MultiPass, το πρώτο συνδρομητικό πλάνο πτήσεων στην Ευρώπη που δίνει στους επιβάτες τη δυνατότητα να κλειδώσουν την τιμή του εισιτηρίου και των αποσκευών τους για ολόκληρη την περίοδο των 12 μηνών.

Με μια συνδρομή, οι Κύπριοι ταξιδιώτες μπορούν να δημιουργήσουν εξατομικευμένα ταξιδιωτικά σχέδια που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Μπορούν να επιλέξουν μεταξύ πτήσεων απλής μετάβασης ή επιστροφής και να έχουν την επιλογή να προσθέσουν την υπηρεσία Wizz Priority και/ή την αποσκευή τους.

Όπως με ένα κανονικό εισιτήριο της Wizz Air, μπορούν να αγοραστούν και να προστεθούν επιπλέον υπηρεσίες στην κράτηση πριν από την πτήση μέσω της σελίδας “Check-in & bookings”.

Αυτή η νέα διαδρομή επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Wizz Air να προσφέρει βολικές και περιβαλλοντικά βιώσιμες επιλογές ταξιδιού, διευκολύνοντας την πολιτιστική ανταλλαγή μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου.

Δειτε Επισης

Η Wizz Air προσκαλεί νέα άτομα για να ενταχθούν στο πλήρωμά της-Εκδηλώσεις προσλήψεων στη Λάρνακα
Δράσεις ανάδειξης του πάρκου καλλιτεχνών «Μεσόγειος» από Δήμο και ΕΤΑΠ Λάρνακας
Κοντά στα τρία εκατομμύρια οι αφίξεις τουριστών το οκτάμηνο-Οι κύριες αγορές και ποια η δυναμική τους
Στο ιστορικό ρεκόρ των €474 εκ. τα έσοδα από τον τουρισμό τον Ιούλιο-Η κατά κεφαλή δαπάνη
Wizz Air: Αποκλειστική έκπτωση 15% για τους Κύπριους ταξιδιώτες
Η Emirates «φέρνει» το Oktoberfest στις πτήσεις και τα σαλόνια αναμονής της
Προς υλοποίηση σχέδιο για διαχωρισμό των ροών των επιβατών-Στόχος η αύξηση της ταχύτητας εξυπηρέτησης
Bean Bar: Μοναδικές specialty ποικιλίες καφέ με στάδια παραγωγής στη βάση των πιο ποιοτικών κριτηρίων
Ακυρώσεις πτήσεων από Λάρνακα προς Τελ Αβίβ-Επαναξιολογούν την κατάσταση οι αεροπορικές εταιρείες
Το τρίπτυχο επιτυχίας του Alion Beach Hotel-«Στόχος να προσφέρουμε κάτι παραπάνω από απλώς φιλοξενία»