Επαγγελματική κατάρτιση και δια βίου μάθηση από το Εκπαιδευτικό Κέντρο Neorama Education

Με γνώμονα την ανάγκη για συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη και την ενίσχυση των γνώσεων, δεξιοτήτων και στάσεων των επαγγελματιών, το Εκπαιδευτικό Κέντρο NEORAMA EDUCATION, με 25 χρόνια παρουσίας στην παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων, παρουσιάζει μια σειρά καινοτόμων σεμιναρίων για το β' εξάμηνο του 2024.

Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στη διαρκή βελτίωση της κοινωνίας μέσω της παροχής υψηλής ποιότητας κατάρτισης και εκπαίδευσης.

Νέες θεματολογίες σεμιναρίων

Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, τα σεμινάρια μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως:

  • Εκπαιδευτής Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Κατάρτισης: Προγράμματα για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν δεξιότητες διδασκαλίας σε ενήλικες με δικαίωμα επιχορήγησης στα προγράμματα τους είτε είναι μονοεπιχειρησιακά είτε πολύεπιχειρησιακά.
  • Δημόσια Ομιλία και Ρητορική: Εκπαίδευση σε δεξιότητες επικοινωνίας και ρητορικής μπροστά σε κοινό.
  • Επενδύσεις και Τεχνητή Νοημοσύνη (Forex, Cryptos, Μετοχές): Εξειδικευμένες στρατηγικές επενδύσεων με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης και Τεχνικής Ανάλυσης).
  • Προγράμματα Συνεχούς Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPDs) και Συμμόρφωσης: AML, TRANSACTION MONITORING – MARITIME SANCTIONS, PROPERTY PURCHASES – ENHANCED DUE DILIGENCE ON FOREIGN INVESTORS και Advanced AML/CTF Virtual Asset Risk Management.
  • Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο (Cyber Security): Θέματα ασφάλειας πληροφοριών και προστασίας από κυβερνοεπιθέσεις.
  • Λογιστική και Φορολογία με Αναγνωρισμένο Δίπλωμα σε συνεργασία με Α.Ε.Ι: Εκπαίδευση σε βασικές και προηγμένες αρχές λογιστικής και φορολογίας.
  • GAS EMISSIONS IN THE SHIPPING SECTOR & COMPREHENSIVE LEGAL CHALLENGES: Νομικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις που σχετίζονται με τις εκπομπές αερίων στον ναυτιλιακό τομέα.
  • Τεχνητή Νοημοσύνη και Ευρωπαϊκό Δίκαιο: Εξετάζουμε τις νομικές προκλήσεις και κανονισμούς που αφορούν τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης στην Ευρώπη.
  • Microsoft Power BI Desktop για Αναλυτές Δεδομένων και Χρήστες Excel: Εργαλεία ανάλυσης δεδομένων και ενσωμάτωσης με το λογισμικό Excel.
  • Προηγμένες Στρατηγικές για Επιτυχία στις Συνεντεύξεις και Μεθόδους Επιλογής και Αξιολόγησης Υποψηφίων: Εργαλεία και τεχνικές για επιτυχημένες συνεντεύξεις.

Το όραμά μας και η κοινωνική μας δέσμευση

Όλη η διοικητική, επιχειρησιακή και διδακτική ομάδα του Εκπαιδευτικού μας Κέντρου NEORAMA EDUCATION υπό την καθοδήγηση του διευθυντή μας Κ. Άδωνι Μυλωνά έχουμε ως νέο όραμα τον μετασχηματισμό της κοινωνίας μέσω της δια βίου επικαιροποίησης γνώσεων, δεξιοτήτων και στάσεων.

Το όραμά μας βασίζεται στη διαρκή εξέλιξη και στην προσαρμογή των προσφερόμενων σεμιναρίων στις σύγχρονες ανάγκες, προσφέροντας σε όλους πρόσβαση σε ποιοτική και προσιτή εκπαίδευση με χαμηλό ή και καθόλου κόστος αφού πολλά από τα προγράμματά μας είναι επιχορηγημένα ή και δωρεάν, ενώ πάντα λαμβάνουμε υπόψη την περιβαλλοντική μας επίπτωση.

Εγγραφές και πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 77778818 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.neorama.eu.

Ελάτε να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας και να γίνετε μέρος μιας κοινότητας που προάγει την επαγγελματική αριστεία.

Δειτε Επισης

Το ανανεωμένο σεμινάριο της GrantXpert επιστρέφει τον Οκτώβριο (video)
Beat the Bug: Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την αντιμικροβιακή αντοχή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Οι προτάσεις του ΙΜΟ για την απανθρακοποίηση-Το κόστος για την ελληνική ναυτιλία
Μεγάλη επιτυχία για το Executive Education Programme του University of Cambridge «Negotiations Lab» σε συνεργασία με το CIM
European Researcher’s Night: Μια μοναδική εμπειρία έρευνας και καινοτομίας για χιλιάδες επισκέπτες
Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας