Powered by

Burger GUY: Ετοιμάζεται για επέκταση μέσω franchise

Την επέκτασή του ανακοίνωσε το Burger GUY, το γνωστό μπεργκεράδικο που ξεκίνησε από το Παλιομέτοχο πριν από περίπου μία πενταετία.

Μετά την κάθοδο στο κέντρο της Λευκωσίας, αλλά και στη Λακατάμια, δηλώνει έτοιμο να επεκταθεί προσφέροντας ευκαιρίες franchise σε επιχειρηματίες, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο πάθος για το μπέργκερ.

burgerguyf2

Η γνωστή αλυσίδα καλεί τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες να γίνουν μέλη της αναπτυσσόμενης οικογένειας του Burger GUY, μεταφέροντας τις γνωστές στους λάτρεις του brand γεύσεις στην κοινότητά τους.

burgerguyf4

Από ένα παλιό καφενείο, το οποίο ανήκε στον παππού του, ο founder του Burger GUY, Αντρέας Τομάζου δημιούργησε το 2019 ένα σύγχρονο αμερικάνικο μπεργκεράδικο.

burgerguyf6

Τον Απρίλιο του 2022, επεκτάθηκε στο κέντρο της Λευκωσίας, με νέο κατάστημα στη λεωφόρο Ευαγόρου (Μέγαρο Χατζησάββα), ενώ έναν χρόνο μετά άνοιξε ακόμα ένα κατάστημα στη Λακατάμια, πλησίον της υπεραγοράς Metro.

burgerguyf3

Εν τω μεταξύ, τον Οκτώβριο του 2022, με ένα food truck, το Burger GUY άνοιξε επίσημα το πρώτο του franchise στο Αμπού Ντάμπι, επιτυγχάνοντας επέκταση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

burgerguydelivery2

Εκτός από την επιλογή φρέσκου μοσχαρίσιου μπέργκερ και φρέσκων πατατών, αυτό που ξεχωρίζει το Burger Guy είναι η πληθώρα επιλογών toppings και η χρήση φρέσκων υλικών.

burgerguyf5

Δειτε Επισης

Αναβαθμίζεται το παραλιακό πάρκο της τουριστικής περιοχής Πύλας
Έρχονται τρία νέα σχέδια περαιτέρω ενίσχυσης της απασχόλησης με στόχο την εργοδότηση 1.760 ατόμων
Συστάσεις Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή προς τους ταξιδιώτες-Πού να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή
Η δυναμική του τουρισμού μέσα από τους αριθμούς...Οι 4.040.200 αφίξεις και τα έσοδα ύψους €3.209,4 εκ. το 2024
Η γαλακτοβιομηχανία Όμηρος, το μπαράζ επενδύσεων και η πολλαπλή στόχευση της καθόδου στην Κύπρο
Δυναμική παρέμβαση ACTTA για την ξενοδοχειακή βιομηχανία-«Αδιανόητη η λήψη απεργιακών μέτρων»
Τα κριτήρια για τα €4 εκατ. ανά έτος την επόμενη τριετία με στόχο την αύξηση της παραγωγής αιγοπρόβειου γάλακτος
Riva Beachouse: Ένα εστιατόριο εμπνευσμένο από τις δεκαετίες του ’60 και ’70 στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Μιχάλης Μίτας: Το brand Πάφος ως τουριστικός προορισμός και πώς θα ενδυναμώσει την θέση της στον παγκόσμιο χάρτη
Λύρα Αμβροσίδου: Ο ανθεκτικός αλλά όχι άτρωτος τομέας των ακινήτων, οι προκλήσεις και το ανανεωμένο Pendeli Resort