powered by

Αποχωρήσεων συνέχεια στην Ελληνική Τράπεζα-Εκτός δ.σ. οι Δημήτριος Ευσταθίου και Χριστόδουλος Χατζησταυρής

Μεγαλώνει ο κύκλος αποχωρήσεων από το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Τράπεζας, ενόψει της ετήσιας γενικής συνέλευσης της 18ης Σεπτεμβρίου, της πρώτης στην Eurobank εποχή.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Ελληνική Τράπεζα, εκτός του δ.σ. θα βρεθούν μετά τη γενική συνέλευση οι Δημήτριος Ευσταθίου και Χριστόδουλος Χατζησταυρής.

Ειδικότερα και όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (12/8) η Ελληνική Τράπεζα, ο κ. Δημήτριος Ευσταθίου, ανεξάρτητος μη εκτελεστικός διοικητικός σύμβουλος, έχει ενημερώσει την Τράπεζα ότι δεν θα προσφερθεί για επανεκλογή στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου 2024 (η «ΕΓΣ»), όπου και αποχωρεί.

Ως εκ τούτου, προστίθεται στην ανακοίνωση, η θητεία του κ. Δ. Ευσταθίου στο διοικητικό συμβούλιο λήγει στο τέλος της ΕΓΣ.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Δημήτριο Ευσταθίου για τη συνεισφορά και τις υπηρεσίες του στο Διοικητικό Συμβούλιο και στον Όμιλο της Ελληνικής Τράπεζας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Από την πλευρά του ο κ. Χατζησταυρή, σύμφωνα με δεύτερη ανακοίνωση, έχει ενημερώσει την Τράπεζα ότι θα παραιτηθεί από το αξίωμα του μη εκτελεστικού διοικητικού συμβούλου της Τράπεζας, πριν την έναρξη της ψηφοφορίας της 50ης ετήσιας γενικής συνέλευσης των Μετόχων της Τράπεζας στις 18 Σεπτεμβρίου 2024.

«Το διοικητικό συμβούλιο θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Χριστόδουλο Χατζησταυρή για τη συνεισφορά και τις υπηρεσίες του στο Διοικητικό Συμβούλιο και στον Όμιλο της Ελληνικής Τράπεζας», αναφέρεται.

Διαβάστε εδώ: Άνοιξε η πόρτα εξόδου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής-Θέλουν να διευκολύνουν την Eurobank

Υπενθυμίζεται ότι, ενόψει της ετήσιας γενικής συνέλευσης της Ελληνικής Τράπεζας, έχουν παραιτηθεί ή δηλώσει ότι δεν θα επαναδιεκδικήσουν εκλογή στο διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας οι Χρίστος Θεμιστοκλέους, John Gregory Iossifidis, Μάριος Μαραθεύτης, Marco Comastri και Ανδρέας Περσιάνης.

Δειτε Επισης

Συναλλαγές με ασφάλεια με το Apple Pay από την AstroBank
Ελληνική Τράπεζα: Νέα μείωση του βασικού επιτοκίου-Όφελος για 90.000 δανειολήπτες
Ρευστότητα στην οικονομία με τον νέο δανεισμό στα ύψη-Οι καταθέσεις σε Τράπεζα Κύπρου και Ελληνική
Μειώθηκαν σημαντικά οι ακάλυπτες επιταγές-Μόλις €22.860 η αξία τους τον Απρίλιο
Στην Επ. Οικονομικών οι άμεσες πληρωμές σε όλη την Ευρώπη...Μεταφορά χρημάτων σε μόλις 10 δευτερόλεπτα
ECOMMVERSE από την ECOMMBX...Μια καινοτόμα ψηφιακή πλατφόρμα για όλες τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες
Διπλή περιβαλλοντική πιστοποίηση για την Ελληνική Τράπεζα
Αφήνει ανοικτό παράθυρο για εξαγορές από την Τράπεζα Κύπρου ο Πανίκος Νικολάου-«Υπάρχουν επιλογές...»
Μαγνητίζει η Τράπεζα Κύπρου-Διαφοροποίηση μετοχικής βάσης με προσέλκυση ξένων funds και θεσμικών επενδυτών
Consulco: Οι αποδόσεις πρώτου τριμήνου του 2025 για το London Credit Fund