«Ο Αντώνης Πατσαλής άφησε τη δική του σφραγίδα...»-Θλίψη ΣΕΠΑΗΚ για τον εκλιπόντα πρόεδρο της ΔΕΦΑ

Ο Αντώνης Πατσαλής άφησε τη δική του σφραγίδα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της την Πέμπτη η Συντεχνία Επιστημονικού Προσωπικού της ΑΗΚ (ΣΕΠΑΗΚ) αποχαιρετώντας με θλίψη τον εκλιπόντα Πρόεδρο της ΔΕΦΑ, του οποίου η κηδεία τελείται σήμερα, στη Λεμεσό.

Η ΣΕΠΑΗΚ κάνει λόγο για ένα «αξιόλογο άνθρωπο» που ξεχώρισε και άφησε ανεξίτηλη την παρουσία του, τόσο στα ενεργειακά δρώμενα του τόπου, όσο και στην ίδια την ΑΗΚ για την εργατικότητά του.

«Είχε μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία όπου με τη δυναμική του προσωπικότητα κέρδιζε όλους τους συνεργάτες του. Σε όλη αυτή τη διαδρομή ο Αντώνης Πατσαλής άφησε τη δική του σφραγίδα και όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα», σημειώνεται.

Ακολούθως, η Συντεχνία αναφέρεται στην σταδιοδρομία του εκλιπόντα ενώ σημειώνεται ότι ο ίδιος διετέλεσε Πρόεδρος της ΣΕΠΑΗΚ από το 1996 -2001 και είχε ως στόχο τα καλώς νοούμενα συμφέροντα, τόσο του Οργανισμού, όσο και των εργαζομένων σε αυτόν.

«Κατάφερε στη διάρκεια της θητείας του, να ενώσει τις Συντεχνίες της ΑΗΚ, έτσι ώστε να δώσουν κοινό αγώνα τότε για το φυσικό αέριο αλλά και να περάσει μεταξύ τους το πνεύμα της συναντίληψης και της αλληλεγγύης», αναφέρεται.  

Προστίθεται ακόμη ότι κατά τη διάρκεια της προεδρίας του τέθηκαν γερές βάσεις αναδιοργάνωσης της ΑΗΚ το 2002 και το Περίγραμμα Κοινών Προθέσεων όπως αυτό υπογράφτηκε τον Μάρτιο του 2002.

«Η οικογένεια της ΣΕΠΑΗΚ σε αποχαιρετά Πρόεδρέ μας και θα θυμάται πάντα το χαμόγελό σου και την παρακαταθήκη που αφήνεις πίσω σου. Καλό Παράδεισο αγαπημένε μας Αντώνη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Ύστατο χαίρε στον άνθρωπο Ανδρέα Μισιέλη-Πρωτεργάτη της κυπριακής διαφήμισης
Βυθίστηκε στο πένθος η κυπριακή ναυτιλία... Έφυγε από τη ζωή ο πρωτεργάτης της Χαράλαμπος Μυλωνάς
Ο Yiannis Michael διαπρέπει διεθνώς με την πρωτοποριακή μέθοδο RYL
Σ. Καραμοντάνης, Ε. Ηροδότου, Μ. Αντωνιάδης: Τα χόμπι που διαμόρφωσαν το ηγετικό τους προφίλ
Aπεβίωσε ο πρώην υπουργός Γεωργίας Ανδρέας Παπασολομώντος
Μια γεύση από την προσωπική συλλογή έργων τέχνης του Ανδρέα Καπάταη
Παγκόσμια διάκριση για τον Δρ. Μιχάλη Μαυροβουνιώτη του Κέντρου Αριστείας ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ ΤΕΠΑΚ
Η Κύπρια φοιτήτρια Σοφία Τζιωρτζή νικήτρια του ICAEW Climate Essay Competition 2024
Σε βαρύ πένθος ο όμιλος εταιρειών Othon Ghalanos-Έφυγε από την ζωή ο Στέλιος Ο. Γαλανός
Σε βαρύ πένθος ο δικηγορικός κόσμος-'Εφυγε από την ζωή ο γνωστός δικηγόρος και πολιτικός Ανδρέας Αγγελίδης