Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της ΕΤΥΚ-Επανεκλέγηκε γενικός γραμματέας ο Χρίστος Παναγίδης

Στη θέση του Γενικού Γραμματέα της ΕΤΥΚ επανεκλέγηκε ο Χρίστος Παναγίδης, μετά τον καταρτισμό σε Σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της οργάνωσης που εκλέγηκε, στα πλαίσια του 56ου Τακτικού Παγκύπριου Συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 29 Ιουνίου.

Σε ανακοίνωση το νέο ΔΣ της ΕΤΥΚ αναφέρει ότι με βάση το καταστατικό συνεχίζει να ηγείται της οργάνωσης ο επίτιμός Πρόεδρος της Λοΐζος Χατζηκωστής και προσθέτει ότι αυτό αποτελεί την «καλύτερη εγγύηση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων που προκύπτουν», για το καλό της ΕΤΥΚ και των μελών της.

«Ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο, συναισθανόμαστε πλήρως τη σημαντικότητα του ρόλου και των ευθυνών μας έναντι του συνόλου των συναδέλφων και θέλουμε, με την ευκαιρία αυτή, να διαβεβαιώσουμε όλους τους συναδέλφους ότι θα εργαστούμε σκληρά, ομαδικά και με ανιδιοτέλεια, για την προάσπιση των καλώς νοούμενων συμφερόντων της τραπεζοϋπαλληλικής οικογένειας», προσθέτει.

Τέλος, το νέο ΔΣ της ΕΤΥΚ καλεί το σύνολο των μελών, «να παραμείνουν συσπειρωμένοι γύρω από την ηγεσία της Οργάνωσής».

«Όλοι μαζί, ενωμένοι και δυνατοί θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά κάθε πρόκληση, για να συνεχίσουμε να οδηγούμε το καράβι της ΕΤΥΚ μακριά από κινδύνους και σε νέες επιτυχίες προς όφελος των συναδέλφων μας», προσθέτει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η σύνθεση της Γενικής Γραμματείας είναι η ακόλουθη:

  • Γενικός Γραμματέας: Παναγίδης Χρίστος
  • Αναπλ. Γενικός Γραμμάτεας: Ιωάννου Γιάννος
  • Βοηθός Γενικός Γραμματέας: Παναγιώτου Ανδρέας
  • Γενικός Οργανωτικός Γραμματέας: Κοζάκου Θέτις
  • Γενικός Ταμίας: Θεοδούλου Ρεβέκκα
  • Βοηθός Οργανωτικός Γραμ.: Χατζημαύρος Κωνσταντίνος
  • Μέλη Γενικής Γραμματείας: Κονομής Χρίστος, Κωνσταντίνου Μάριος, Φραγκούδης Αντρέας

Δειτε Επισης

Ενισχύει τη θέση της στην Τράπεζα Κύπρου η Eaton Vance Management-Στο 3,31% το ποσοστό της
Καμία δέσμευση από την ΕΚΤ για νέες κινήσεις στα επιτόκια τον Απρίλιο-Καθοριστική μέρα η 2α Απριλίου
Εξηγεί στους δανειολήπτες για τις μειώσεις επιτοκίων ο ΣΥΠΡΟΔΑΤ-Γιατί δεν βλέπουν άμεσα αντίκτυπο στις δόσεις τους
Γιατί η ΕΚΤ επανεξετάζει την «ταχύτητα» μείωσης των επιτοκίων
Κάτω από το 3% η συμμετοχή της CarVal στην Τράπεζα Κύπρου
Χρ. Πατσαλίδης: Απέδειξε επανηλειμμένα την ανθεκτικότητά της η Κύπρος-Ώρα να χαράξουμε τα επόμενα βήματα
Τράπεζα Κύπρου: Πόσες μετοχές εξαγοράστηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
Τράπεζα Κύπρου: Νέες κάρτες με διακριτικές εγκοπές για περισσότερη αυτονομία
Πρωταθλήτριες Ευρώπης οι ελληνικές τράπεζες και με βούλα της ΕΚΤ
Λαγκάρντ: Καμία δέσμευση από ΕΚΤ για τα επιτόκια λόγω εμπορικής αβεβαιότητας