Η δημοπρασία Ιουλίου της BidX1 προσφέρει αποκλειστικές ευκαιρίες παγκύπρια

Η ψηφιακή πλατφόρμα επενδύσεων BidX1 ανακοινώνει την διεξαγωγή δημοπρασίας μεγάλου καταλόγου ακινήτων, την Τετάρτη 31 Ιουλίου και προσφέρει στους “κυνηγούς” ακινήτων μεγάλη γκάμα επενδυτικών ευκαιριών Παγκύπρια.

Η καινοτόμα PropTech εταιρία έχει δημοσιεύσει τον νέο της κατάλογο αυτή την εβδομάδα, ο οποίος διαθέτει περισσότερα από 50 ακίνητα ποικίλων τιμών, συμπεριλαμβανομένων διαμερισμάτων, εμπορικών επενδύσεων και οικοδομήσιμης γης.

BidX1_1

Ο πλήρης κατάλογος είναι διαθέσιμος στην πλατφόρμα της BidX1: https://www.bidx1.com/el/kypros.

Σχολιάζοντας το λανσάρισμα του νέου καταλόγου, ο Γιάννης Καραγιώργης, BidX1 Cyprus δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επερχόμενη δημοπρασία Ιουλίου, η οποία προσφέρει συνδυασμό εμπορικών και οικιστικών ακινήτων, συμπεριλαμβανομένων επενδυτικών ευκαιριών με άμεση απόδοση και οικόπεδα με προοπτική ανάπτυξης.

BidX1_2

Τα ακίνητα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω της BidX1, ως εκ τούτου θέλουμε να ενθαρρύνουμε τα άτομα που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στον τομέα ακινήτων να επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας www.bidx1.com/el και να εξερευνήσουν τον πλήρη κατάλογο.

BidX1_3

Οι χρήστες μας θα επωφεληθούν από την βραβευμένη τεχνολογία της BidX1, η οποία επιτρέπει την διαδικτυακή αγορά με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και αυτοπεποίθηση.”

Η BidX1 ειδικεύεται στις διαδικτυακές πωλήσεις ακινήτων, συνδυάζοντας εμπειρία στον τομέα των ακινήτων και ειδικά σχεδιασμένη τεχνολογία.

BidX1_4

Η διαδικασία εγγραφής για την δημοπρασία της 31ης Ιουλίου είναι πολύ απλή. Oι ενδιαφερόμενοι απλά πρέπει να εγγραφούν στην πλατφόρμα της BidX1, προσκομίζοντας αποδεικτικό ταυτότητας και διεύθυνσης, και να καταβάλει μια προκαταβολή η οποία θα παρακρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής την ημέρα της δημοπρασίας. Οι μη επιτυχόντες πλειοδότες θα λάβουν 100% επιστροφή χρημάτων εντός 7 εργάσιμων ημερών.

BidX1_5

Οι εγγραφές για την δημοπρασία αρχίζουν στις 22 Ιουλίου. Η ομάδα έμπειρων συμβούλων της BidX1 στην Κύπρο, βρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερόμενων για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή για διευθέτηση ξεναγήσεων και για να παρέχουν βοήθεια με εγγραφές.

BidX1_6

Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα της BidX1 στην Κύπρο επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://bidx1.com/ ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22 000380 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@cy.bidx1.com

Δειτε Επισης

«Να μην χρειαστεί να διακόψουμε την σύμβαση...»Ψάχνουν φως στο τούνελ του δρόμου Πάφου-Πόλεως Χρυσοχούς
Το σκληρό μέτρο που αποφεύγεται και πώς θα παρακολουθούνται οι μισθοί στην οικοδομική βιομηχανία
Τι προνοεί η μεσολαβητική πρόταση Παναγιώτου για την οικοδομική βιομηχανία-Αναμένει απαντήσεις μέχρι την Τετάρτη
Στα χέρια των κοινωνικών εταίρων η μεσολαβητική πρόταση Παναγιώτου για την οικοδομική βιομηχανία
Ask Wire: Σταθερές οι τιμές αγοράς και ενοικίασης ακινήτων το β’ τρίμηνο-Έπονται μειώσεις
Επενδυτικές ευκαιρίες προσφέρει η AstroBank
Κρίσιμη μέρα για την οικοδομική βιομηχανία.. Ανοίγει τα χαρτιά του για την συλλογική σύμβαση ο Παναγιώτου
Προσιτή στέγη: Επαναβεβαίωσαν συνεργασία ο Δήμος Λεμεσού και ο ΚΟΑΓ-Στόχος η υλοποίηση ώριμων έργων
Κωνσταντίνος Ιωάννου: Προσπάθεια εξεύρεσης εναλλακτικής λύσης για εγλωβισμένους αγοραστές
ΚΕΒΕ: Χαιρετίζει τα κίνητρα για κατεδάφιση παλαιών και επικίνδυνων οικοδομών