Η δημοπρασία Ιουλίου της BidX1 προσφέρει αποκλειστικές ευκαιρίες παγκύπρια

Η ψηφιακή πλατφόρμα επενδύσεων BidX1 ανακοινώνει την διεξαγωγή δημοπρασίας μεγάλου καταλόγου ακινήτων, την Τετάρτη 31 Ιουλίου και προσφέρει στους “κυνηγούς” ακινήτων μεγάλη γκάμα επενδυτικών ευκαιριών Παγκύπρια.

Η καινοτόμα PropTech εταιρία έχει δημοσιεύσει τον νέο της κατάλογο αυτή την εβδομάδα, ο οποίος διαθέτει περισσότερα από 50 ακίνητα ποικίλων τιμών, συμπεριλαμβανομένων διαμερισμάτων, εμπορικών επενδύσεων και οικοδομήσιμης γης.

BidX1_1

Ο πλήρης κατάλογος είναι διαθέσιμος στην πλατφόρμα της BidX1: https://www.bidx1.com/el/kypros.

Σχολιάζοντας το λανσάρισμα του νέου καταλόγου, ο Γιάννης Καραγιώργης, BidX1 Cyprus δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επερχόμενη δημοπρασία Ιουλίου, η οποία προσφέρει συνδυασμό εμπορικών και οικιστικών ακινήτων, συμπεριλαμβανομένων επενδυτικών ευκαιριών με άμεση απόδοση και οικόπεδα με προοπτική ανάπτυξης.

BidX1_2

Τα ακίνητα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω της BidX1, ως εκ τούτου θέλουμε να ενθαρρύνουμε τα άτομα που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στον τομέα ακινήτων να επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας www.bidx1.com/el και να εξερευνήσουν τον πλήρη κατάλογο.

BidX1_3

Οι χρήστες μας θα επωφεληθούν από την βραβευμένη τεχνολογία της BidX1, η οποία επιτρέπει την διαδικτυακή αγορά με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και αυτοπεποίθηση.”

Η BidX1 ειδικεύεται στις διαδικτυακές πωλήσεις ακινήτων, συνδυάζοντας εμπειρία στον τομέα των ακινήτων και ειδικά σχεδιασμένη τεχνολογία.

BidX1_4

Η διαδικασία εγγραφής για την δημοπρασία της 31ης Ιουλίου είναι πολύ απλή. Oι ενδιαφερόμενοι απλά πρέπει να εγγραφούν στην πλατφόρμα της BidX1, προσκομίζοντας αποδεικτικό ταυτότητας και διεύθυνσης, και να καταβάλει μια προκαταβολή η οποία θα παρακρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής την ημέρα της δημοπρασίας. Οι μη επιτυχόντες πλειοδότες θα λάβουν 100% επιστροφή χρημάτων εντός 7 εργάσιμων ημερών.

BidX1_5

Οι εγγραφές για την δημοπρασία αρχίζουν στις 22 Ιουλίου. Η ομάδα έμπειρων συμβούλων της BidX1 στην Κύπρο, βρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερόμενων για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή για διευθέτηση ξεναγήσεων και για να παρέχουν βοήθεια με εγγραφές.

BidX1_6

Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα της BidX1 στην Κύπρο επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://bidx1.com/ ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22 000380 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@cy.bidx1.com

Δειτε Επισης

Το πράσινο κτίριο του ΚΕΒΕ... Τα βήματα μετατροπής και ο στόχος εξασφάλισης της πράσινης πιστοποίησης(pics)
Δήμος Παναγιώτου (Limassol Greens): Οι προοπτικές της Κύπρου ως επενδυτικού κέντρου και ο ρόλος του τομέα των κατασκευών
Σε περίοδο αλλαγών, ενισχύσεων και βελτιώσεων η Atterbury-Πυρετώδεις προετοιμασίες για Mall of Cyprus και Mall of Limassol
Η κατάσταση των ΜΕΔ στο τραπεζικό σύστημα της χώρας-Στα πόσα εκατ. τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια
Καβγάς στα «απόνερα» της διακοπής της σύμβασης για το λιμάνι και την μαρίνα-Στα άκρα Kition και κυβέρνηση
Σήκωσε το γάντι στα «πυρά» της Kition το υπ. Μεταφορών-Απαντά μετά από διαβούλευση με τη Νομική Υπηρεσία
Φουλ επίθεση η Kition... Παράνομος τερματισμός της σύμβασης, πλήρης ανεπάρκεια διαχείρισης της κατάστασης
Nissi Park: Αναβάθμιση υποδομών και υπηρεσιών μέσω ανακαίνισης δωματίων και κοινόχρηστων χώρων (photos)
Όμιλος Punin: Η δραστηριοποίηση, τα μεγάλα σχέδια και το όραμα του ιδρυτή του για την Κύπρο
Ηλεκτρική διασύνδεση σε θολά νερά και ο κίνδυνος… ηλεκτροπληξίας για την Κυπριακή Δημοκρατία