H TBWA μπαίνει δυναμικά στην A.I. εποχή

Για ακόμη μια φορά, η TBWA καινοτομεί βάζοντας για τα καλά την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης στην καθημερινότητά της.

Βασισμένη στις Gen AI υπηρεσίες της Omnicom, η TBWA εγκαινίασε το Collective AI, τη δική της πλατφόρμα υπηρεσιών τεχνητής νοημοσύνης, η οποία υπόσχεται να προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για Disruption® και δημιουργικότητα.

Αξιοποιώντας πάνω από πενήντα χρόνια καινοτομίας, δημιουργικότητας και πολιτιστικό αντίκτυπο στον χώρο του branding, με ιδέες από 11.000 εργαζόμενους σε πάνω από 100 χώρες, το Collective AI αναμένεται να προσφέρει σημαντική ώθηση και υποστήριξη, τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους πελάτες της TBWA.

Η πλατφόρμα αυτή προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα και εξατομικευμένα εργαλεία, όπως το Edges AI, το οποίο συλλέγει πολιτισμικές τάσεις και τις μετατρέπει σε εισηγήσεις, ώστε τα brands να αντιλαμβάνονται τα πλεονεκτήματα τους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, ή το FEED AI, το οποίο μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του GPT ώστε να δρα ως ένας ιδανικός Social Media Expert.

Επιπρόσθετα, χάρη στην αποκλειστική συνεργασία της Omnicom με την Adobe, η TBWA είναι η πρώτη εταιρεία που μπορεί να αξιοποιήσει και να τροφοδοτήσει το Adobe Firefly σε generative AI εφαρμογές, προσφέροντας ακόμη περισσότερες στοχευμένες και εξατομικευμένες επιλογές ώστε να μεγιστοποιήσει το αντίκτυπο ενός brand στον κόσμο.

Ταυτόχρονα, το Inclusive AI εγγυάται πως τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και τα brands διατηρούν υψηλά επίπεδα εφαρμογών συμπερίληψης, ενώ οι εργαζόμενοι θα έχουν πρόσβαση στην σωστή καθοδήγηση σε ό,τι αφορά τα θέματα διαφορετικότητας.

Ο CEO της TBWA\Worldwide Global, Troy Ruhanen, δήλωσε: «Το Collective AI δεν μας επιτρέπει απλώς να κάνουμε τη δουλειά μας καλύτερα, αλλά θα τροφοδοτήσει παράλληλα το καλύτερο δυνατό μέλλον για μας», ενώ συμπλήρωσε, «η συμβατική άποψη θέλει την τεχνητή νοημοσύνη να βοηθά στην αυτοματοποίηση και στην παραγωγικότητα σε ό,τι αφορά τις εργασίες που ήδη εκτελούμε σήμερα.

Αν και είναι αλήθεια αυτό, η πραγματική δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης είναι πολύ, πολύ μεγαλύτερη. Μας οδηγεί προς το περιεχόμενο και τις εμπειρίες που προσφέρουν τα brands, που ο κόσμος θέλει να αγκαλιάσει, και που λύνουν πραγματικά προβλήματα στις επιχειρήσεις αξιοποιώντας αληθινές πολιτισμικές ευκαιρίες».

Στην Κύπρο, η TBWA\Entelia, The Disruption® Company μετράει 29 χρόνια δημιουργικών στιγμών, επιτυχιών και «διασάλευσης» στον χώρο της επικοινωνίας, αφού κάθε πρόταση και στρατηγική της έχει στον πυρήνα της το τρίπτυχο Σύμβαση - Ανατροπή - Όραμα.

Κάθε πρόταση στρατηγικής της βασίζεται πάνω στη φιλοσοφία, μεθοδολογία και πρακτική του Disruption, που στόχο έχει την ανατροπή των συμβάσεων και του προκαθορισμένου τρόπου σκέψης, στοχεύοντας πάντα σ’ ένα μεγαλύτερο μερίδιο μέλλοντος!

H Εταιρεία προσφέρει στο πελατολόγιό της χρήσιμα εργαλεία και συνεχείς αναλύσεις που αφορούν στις πιο σημαντικές τάσεις, σε επιχειρηματικό, κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο, και δεν παύει να αποδέχεται κάθε πρόκληση, αξιοποιώντας την πολύχρονη πείρα και γνώση της σε θέματα στρατηγικής και επικοινωνιακής μεθοδολογίας, πάντοτε σε συνεργασία με τα εξειδικευμένα τμήματά της που προσφέρουν υπηρεσίες Brand Leadership, Media Buying & Planning, Digital & Social Media, Creative Copywriting, Public Relations και Post & Animation Production.

Δειτε Επισης

Αρετή Βασιλαρά: H επένδυση της IPH Iakovos Photiades Group of Companies στο ανθρώπινο δυναμικό της
ECM και Metric Capital πωλούν το πλειοψηφικό ποσοστό της FAMAR στη MidEuropa
Αναγνώριση Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού ΤΕ.Ε.ΝΣ στη Χίο από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας
Ο Μηχανισμός Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και οι στόχοι του
Το Νοέμβριο η διεξαγωγή του 8th Project Management Conference
Πανίκκος Βάκκου: Μετεξέλιξη του τομέα της κεφαλαιαγοράς τα επόμενα έτη, πολλά τα πλεονεκτήματα της Κύπρου
Διαφωνεί και υποβάλλει έφεση κατά της απόφασης της ΕΚΚ για πρόστιμο η IC Markets (EU)
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού GOLD: The 12th Invest Cyprus International Investment Awards
Δικαιώνει Cyta και ΑΗΚ για τους έξυπνους μετρητές το Εφετείο-Δεν υπήρξε έκδηλη παρανομία
Η Μαρίνα Χατζημανώλη τέλεσε τα εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης της Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων