Η εκδήλωση ανακοίνωσης της στρατηγικής συνεργασίας του ομίλου PGA με την Colliers (video)

Ο όμιλος PGA, μέσω των εταιρειών-μελών του, Landbank Property Consultants και ACA Valuations Chartered Surveyors, ανακοίνωσε μια στρατηγική συνεργασία ορόσημο με τον διεθνή συμβουλευτικό οίκο Colliers.

Η συνεργασία αυτή αναμένεται να έχει ιδιαίτερα θετική επίδραση στην κυπριακή αγορά ακινήτων, σηματοδοτώντας την ενίσχυση της θέσης της Κύπρου στον κλάδο των ακινήτων παγκοσμίως.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε επίσημα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τον Μάιο και ακολούθως σε αντίστοιχη εκδήλωση τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου 2024.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε επαγγελματίες και στελέχη του κλάδου των ακινήτων κι άλλων σημαντικών τομέων της κυπριακής οικονομίας, οι οποίοι ενημερώθηκαν γι’ αυτή τη σημαντική εξέλιξη.

Η στρατηγική συμμαχία στόχο έχει την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την παροχή υπηρεσιών σε σχέση με τα ακίνητα σε πελάτες εντός και εκτός Κύπρου.

Συνδυάζοντας τη σημαντική τεχνογνωσία της Landbank και το εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο και τη διεθνή εμπειρία της Colliers, η σύμπραξη πρόκειται να επαναπροσδιορίσει τις συμβουλευτικές υπηρεσίες ακινήτων στην Κύπρο, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και ολοκληρωμένη πληροφόρηση για την αγορά στους ενδιαφερόμενους.

Η σημασία για την κυπριακή αγορά

Η συνεργασία μεταξύ του Ομίλου PGA και της Colliers έρχεται σε μια κομβική στιγμή για την κυπριακή αγορά ακινήτων. Καθώς η Κύπρος συνεχίζει να προσελκύει διεθνείς επενδυτές, η συνεργασία θα παρέχει βελτιωμένη ανάλυση της αγοράς, συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα στρατηγικής και εμπειρογνωμοσύνη σε περιπτώσεις δέουσας επιμέλειας, προωθώντας ένα πιο δυναμικό και ξεκάθαρο περιβάλλον ακινήτων.

Πρόκειται για μια σύμπραξη που θα αναβαθμίσει τα πρότυπα υπηρεσιών και θα προωθήσει τη βιώσιμη ανάπτυξη και εξέλιξη του τομέα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτή τη στρατηγική συνεργασία με την Colliers. Ο συνδυασμός τεχνογνωσίας και πόρων θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε απαράμιλλη αξία στους πελάτες μας, βοηθώντας τους να περιηγηθούν στο εξελισσόμενο τοπίο των ακινήτων στην Κύπρο.

Η συνεργασία αυτή ευθυγραμμίζεται με το όραμά μας να καταστήσουμε την Κύπρο κορυφαίο προορισμό για επενδύσεις σε ακίνητα», δήλωσε ο Ανδρέας Χριστοφορίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Landbank Property Consultants και εκ των ιδρυτών του Ομίλου PGA.

«Αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για τις δραστηριότητές μας στην περιοχή. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τον Όμιλο PGA, μπορούμε να μεταφέρουμε τις παγκόσμιες βέλτιστες πρακτικές μας στην κυπριακή αγορά, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας θα επωφεληθούν από ολοκληρωμένες, βασισμένες σε δεδομένα γνώσεις και καινοτόμες λύσεις», δήλωσε ο Νίκος Κουντουριώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Colliers Greece.

  • Σχετικά με τον Όμιλο PGA

Ο Όμιλος PGA παρέχει κορυφαίες συμβουλευτικές υπηρεσίες στην Κύπρο, μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των Real Estate, Private Wealth and Deals Advisory και International Business Development and Strategic Consulting. Με ισχυρή δέσμευση στην αριστεία, αποδεδειγμένη διεθνή εμπειρία και βαθιά κατανόηση της τοπικής αγοράς,

ο Όμιλος PGA είναι αφοσιωμένος στην προώθηση της ανάπτυξης και στην παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στους πελάτες του. Η συλλογική τεχνογνωσία των ιδρυτικών εταίρων του Ομίλου, Ανδρέα Χριστοφορίδη, Πανίκου Τέκλου και Γιώργου Καμπανέλλα εγγυάται την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο τοπικό και διεθνές πελατολόγιό του.

www.pgagroup.com.cy

Δειτε Επισης

Απετράπησαν τα απεργιακά μέτρα στο ΡΙΚ-Συμφώνησαν σε οδικό χάρτη ΥΠΟΙΚ, Δ.Σ. και συντεχνίες
Ενεργοποιείται τέλος του μήνα η πρόσβαση ΑΕΥ, νοσηλευτών και μαιών στο Αρχείο Δικαιούχου
Η Chelco VAT γιόρτασε δέκα χρόνια παρουσίας στον χώρο του ΦΠΑ στην Κύπρο
Πότε και για ποιο λόγο θα είναι κλειστά για την εξυπηρέτηση του κοινού τα ΚΕΠ
Το διήμερο επιστημονικό συνέδριο του ΠΔΣ ενόψει της επετείου της τουρκικής εισβολής
ΙδΕΚ: Στον παλμό της καινοτομίας το 4ο «The Bash! 2024»
Στο ΕΒΕ Λευκωσίας ο Πρέσβης της Κίνας-Συζήτησαν τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας
CBN Young Dragon Awards: Tρέχει η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων-Σε εξέλιξη μέχρι τις 31 Ιουλίου
ΟΕΒ: Η τηλεργασία στο επίκεντρο της 15ης συνάντησης του SLRNetwork
Μαρίνος Βουκής: Οι τρεις στόχοι του CSR Cyprus και ο ενισχυμένος ρόλος που διαδραματίζει