Powered by

Hermes Airports: Βραβείο αριστείας στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού από το ACI Europe

Άλλο ένα βραβείο που επιβραβεύει τα ψηλά επίπεδα ηγεσίας και τις πρακτικές διαχείρισης προσωπικού κέρδισε η Hermes Airports.

Το βραβείο Αριστείας στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (HR Excellence) απονεμήθηκε στο πλαίσιο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων (ACI Europe) το οποίο πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα στην Κωνσταντινούπολη.

H τιμητική αυτή διάκριση πιστοποιεί την ιδιαίτερη βαρύτητα που προσδίδει η εταιρεία στα θέματα ανθρώπινου δυναμικού ενώ παράλληλα αποτελεί επιστέγασμα της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλει η Hermes Airports, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας μια μεγάλη γκάμα δράσεων και προγραμμάτων τα οποία τοποθετούν στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Πρόκειται για καινοτόμες πρακτικές που επικεντρώνονταν μεταξύ άλλων στην εκπαίδευση, στο σεβασμό και στη συνεργασία, στη διαχείριση ταλέντων, στην ευεξία του προσωπικού, στην αναγνώριση και επιβράβευση και το executive coaching.

Η υποψηφιότητα της Hermes Airports εγκωμιάστηκε από τους κριτές και διακρίθηκε ξανά ως εργοδότης Προτίμησης και Επιλογής με ισχυρή ηγεσία.

Ανάμεσα σε άλλα, ξεχώρισαν η συστηματική επένδυση για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ανθρώπων της εταιρίας, η κουλτούρα ισότητας και συμπερίληψης, η συστηματική ανατροφοδότηση αλλά και οι ευκαιρίες εξέλιξης που βελτιώνουν τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική ζωή του προσωπικού.

Η Νατάσα Ιακωβίδου, Director of Human Resources & Executive Coach στη Hermes Airports, δήλωσε πως «Αυτό το βραβείο αποτελεί ένδειξη της συνεχούς δέσμευσής της Hermes για την προώθηση ενός εργασιακού χώρου όπου κάθε άτομο αισθάνεται ότι εκτιμάται και έχει την ευκαιρία να αναπτυχθεί.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη τιμή καθώς αναγνωρίζονται οι προσπάθειές μας από ένα διεθνή φορέα.

Γνωρίζουμε ότι κλειδί για τη διατήρηση ενός υγιούς οργανισμού με δυνατή ηγεσία και υψηλά επίπεδα εταιρικής κουλτούρας, αποτελεί η συνεχής εξέλιξη.

Γι’ αυτό και δεν επαναπαυόμαστε, αλλά είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο της εξέλιξης, προς όφελος του οργανισμού, των εργαζομένων, της οικονομίας και της κοινωνίας ευρύτερα».

Δειτε Επισης

Κ. Κουμής: Ξεπεράσαμε τις προκλήσεις για τον τουρισμό-«Να μην αφήνουμε τα μικρά να δυσφημίζουν την Κύπρο»
Mastercard: Η «οικονομία των εμπειριών» αναμένεται να επικρατήσει στην Ευρώπη
Το City of Dreams Mediterranean και η ακαδημία τένις Marcos Baghdatis διοργανώσαν fun day για παιδιά
Επτά σημεία που σχετίζονται με τον μύθο της Αφροδίτης μέσω app
Emirates: Open day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας στην Κύπρο
Κ. Κουμής: Η αφετηρία του δημοσιεύματος της Daily Express-«Οφείλουμε να είμαστε όλοι προσεκτικοί για τον τουρισμό»
«Πάμε Ελλάδα» το μήνυμα της Aegean για το ταξίδι της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής στο Παρίσι
Βλέπει πανικό στην Κύπρο για μειωμένες κρατήσεις τουριστών η Daily Express-«Παρατραβηγμένο και ετεροχρονισμένο»
Ταξίδια: Τέλος το «revenge travel»-Προβλήματα για τις αεροπορικές από τους αυξημένους ναύλους
Nissi Park: Αναβάθμιση υποδομών και υπηρεσιών μέσω ανακαίνισης δωματίων και κοινόχρηστων χώρων (photos)