Στους 20 κορυφαίους εργοδότες του Investors in People παγκόσμια οι ΑΛΦΑΜΕΓΑ και τα Bean Bar

Στο πλαίσιο επαναπιστοποίησης της Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ, διαχειρίστριας των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και Bean Bar, με το πρότυπο Investors in People σε επίπεδο Gold, η εταιρεία απέσπασε την μοναδική και τιμητική διάκριση να καταταχθεί στους 20 κορυφαίους εργοδότες του προτύπου παγκόσμια (εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο).

Ο οργανισμός πιστοποιείται για τέταρτη φορά ως Investor in People. Το 2012 πιστοποιήθηκε στο επίπεδο Standard, το 2016 σε επίπεδο Bronze, ενώ το 2020 πιστοποιήθηκε για πρώτη φορά σε επίπεδο Gold.

Το πρότυπο, που λειτουργεί σε 66 χώρες, πιστοποιεί οργανισμούς για τις καλές πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζουν, μέσω ενδελεχούς αξιολόγησης.

Οι άνθρωποι των ΑΛΦΑΜΕΓΑ και των Bean Bar συμμετείχαν αρχικά σε έρευνα απόψεων προσωπικού.

Έπειτα, αξιολογητής του Investors in People επέλεξε και κάλεσε άτομα σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις, στις οποίες διερευνήθηκαν σε βάθος πτυχές της επαγγελματικής ζωής και εμπειρίας των μελών της ομάδας στην εταιρεία.

Ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του οργανισμού, Μάριος Αντωνίου, δήλωσε σχετικά:

«Η πιστοποίηση με το Investors in People μας κάνει περήφανους καθώς καθημερινά προσπαθούμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία εργοδότησης, μέσω καινοτόμων σχεδίων με κύριο πυλώνα τον ανθρωποκεντρισμό. Είμαστε ευγνώμονες στα μέλη της ομάδας μας αφού είναι μέσω της δικής τους ανατροφοδότησης που η εταιρεία μας είναι για τέταρτη φορά Investor in People.

Η παγκόσμια κατάταξη μας στους 20 κορυφαίους εργοδότες του προτύπου σε επίπεδο Gold ανάμεσα σε άλλους 1070 περίπου οργανισμούς της ίδιας βαθμίδας ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη που πέραν του ότι μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, μας ωθεί να συνεχίσουμε τον σχεδιασμό και την προσφορά πρακτικών, οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες των συναδέλφων μας, αφού για εμάς παραμένει ξεκάθαρο πως το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας μας είναι οι άνθρωποί της».

Δειτε Επισης

Ε.Ε.: Ήπια άνοδος στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων τον Ιούνιο
Mall of Limassol: Με ισχυρή στήριξη και ηχηρούς tenants θα τρέξει το νέο εμπορικό κέντρο
Μία lady για ένα SIR-H BENTLEY Cyprus μετέφερε τον Sir Tom Jones στην Κύπρο
Fiat: 125 χρόνια ιταλικής φινέτσας, καινοτομίας και… «Dolce Vita»
Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή: Σε ποια προϊόντα αυξήθηκαν οι τιμές και σε ποια μειώθηκαν
UBS: Οι δασμοί Τραμπ θα μπορούσαν να μειώσουν την κινεζική ανάπτυξη κατά 50% (γράφημα)
Συντονιστική Επιτροπή Αγελαδοτρόφων: Το χαλλούμι ΠΟΠ φρέναρε τον ρυθμό ανάπτυξης των εξαγωγών
CP Herbalist: Προχωρά με νέο εργοστάσιο στη Λεμεσό-Επένδυση που φέρνει επέκταση (photos)
Φόβοι αναζωπύρωσης πληθωρισμού από το υψηλό κόστος στην παγκόσμια ναυτιλία
Επιβραδύνονται οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη