Η Ελληνική Τράπεζα σε πάει Παρίσι για να… «ζήσεις πολλά περισσότερα»

Ένα αξέχαστο τριήμερο στο Παρίσι θα έχει την ευκαιρία να ζήσει ένας τυχερός κάτοχος καρτών Mastercard Business, Platinum και World Elite της Ελληνικής Τράπεζας.

Ο τυχερός, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μαζί με ένα άτομο της επιλογής του, ένα τριήμερο για δύο (2) άτομα στο Παρίσι, με προσωπική ξενάγηση στον Πύργο του Άιφελ και δείπνο στο πολυτελές εστιατόριο Jules Verne, βραβευμένο με 2 αστέρια MICHELIN.

Στον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Mastercard Business, Platinum και World Elite της Ελληνικής Τράπεζας, οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν τις κάρτες τους για αγορές κατά την περίοδο 1 Ιούλιου 2024 έως 20 Ιουλίου 2024.

paris 2

Το ταξιδιωτικό πακέτο περιλαμβάνει ταξιδιωτικά εισιτήρια για 2 άτομα, Λάρνακα-Παρίσι με επιστροφή, διαμονή για 3 διανυκτερεύσεις (26-29 Δεκεμβρίου) σε δίκλινο δωμάτιο με πρόγευμα σε 5* ξενοδοχείο, δωρεάν θεραπεία spa για 2 άτομα στο ξενοδοχείο, προσωπική ξενάγηση στον Πύργο του Άιφελ με δείπνο στο πολυτελές εστιατόριο Jules Verne, βραβευμένο με δύο αστέρια από το MICHELIN Guide (στις 27 Δεκεμβρίου) και €300 μετρητά σε μορφή κατάθεσης στην κάρτα του νικητή για κάλυψη των μεταφορικών εξόδων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τη δική τους Mastercard Business, Platinum ή World Elite κάρτα και να επωφεληθούν δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο, για νέες πιστωτικές κάρτες που θα εκδοθούν μέχρι 31 Ιουλίου 2024.

Οι κάρτες Mastercard της Ελληνικής Τράπεζας προσφέρουν για ακόμα μια φορά στους κατόχους τους την ευκαιρία να ζήσουν κάτι ανεκτίμητο.

Δειτε Επισης

Scope: Στο χαμηλό επίπεδο του 1,86% παρέμειναν τα ΜΕΔ στην Ε.Ε.
Στα σκαριά νέο σχέδιο επιδότησης επιτοκίου για στεγαστικά δάνεια-«Αποτέλεσμα συντονισμού και συνεργασίας»
Τράπεζα Κύπρου: Πέντε διακρίσεις για τα digital προϊόντα και υπηρεσίες της
Ακάλυπτες επιταγές αξίας €72.185 τον Σεπτέμβριο
Εξουσία σε Κεντρική Τράπεζα για εφαρμογή αποφάσεων της Ε.Ε. και επιβολή διοικητικών κυρώσεων
Ποιοι επένδυσαν στην Εθνική Τράπεζα-Η ακτινογραφία του επιτυχημένου placement
Το νέο καινοτόμο και πρωτοποριακό εργαλείο από την Τράπεζα Κύπρου για υπολογισμό της δόσης σας
Αυξήθηκε το στεγαστικό επιτόκιο, μειώθηκε το επιτόκιο καταθέσεων νοικοκυριών
Demetra Holdings Plc: Αναμένει να καταγράψει ζημιές το εννιάμηνο-Δεν υπολογίζει τα αποτελέσματα Ελληνικής και Verendrya
Άνοιξαν ξανά οι αιτήσεις για το Σχέδιο «Ενοίκιο έναντι Δόσης»-Μεγάλο ενδιαφέρον από πολίτες