Επενδυτικές ευκαιρίες προσφέρει η AstroBank

Εμπορικό ακίνητο τριών καταστημάτων στην Λάρνακα, και άλλα οικιστικά και αγροτικά τεμάχια ιδανικά για επένδυση σε Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο διαθέτει προς πώληση η AstroBank.

Το χαρτοφυλάκιο της τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, αγροτικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει.

Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

1

Οικιστικό χωράφι 6,125 τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος, Κωδικός Ακινήτου: PIR706, Ενδεικτική τιμή: €431.710

Το ακίνητο βρίσκεται περίπου 1,5χλμ ανατολικά του πυρήνα του Δήμου και 735μ από την Λεωφόρο Πρωταρά. Έχει ακανόνιστο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Το ακίνητο εφάπτεται σε δρόμο με πρόσοψη περί τα 7μ. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

2

Οικιστικό χωράφι 12,300 τ.μ. Κούκλια, Πάφος, Κωδικός Ακινήτου: PIR698, Ενδεικτική τιμή: €525.000

Το ακίνητο βρίσκεται στα Κούκλια και εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο. Έχει τετράγωνο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπάρχει συμφωνία διανομής όπου το μερίδιο 2460/5801 αναλογεί σε 12,300 τ.μ. (οικιστικό). Υπόκειται σε ΦΠΑ.

3

Ισόγειο διαμέρισμα 186 τ.μ. τριών υπνοδωματίων Λάρνακα, Κωδικός Ακινήτου: PIR649, Ενδεικτική τιμή: €251.700

Το ακίνητο βρίσκεται 390μ βόρεια της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή, επί της οδού Αχιλλέως 11, στο ισόγειο. Έχει κατασκευαστεί το 1988 και ανακαινίσθηκε το 2011. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και καλυμμένες βεράντες. Εξωτερικά υπάρχει χώρος στάθμευσης και κοινόχρηστη αυλή.

4

Εμπορικό ακίνητο αποτελούμενο από τρία καταστήματα 327 τ.μ. Λάρνακα. Κωδικός Ακινήτου: PIR641

Το ακίνητο βρίσκεται στην Λεωφόρο Στρατηγού Τιμάγια απέναντι από το εστιατόριο McDonalds. Αποτελείται στο ισόγειο από τρία συνεχόμενα καταστήματα. Διαθέτει ανεξάντλητο συντελεστή δόμησης.

5

Αγροτικό χωράφι 12,041 τ.μ. Άγιος Θεόδωρος, Λάρνακα, Κωδικός Ακινήτου: PIR625, Ενδεικτική τιμή: €103.000

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Άγιος Θεόδωρος στην επαρχία Λάρνακας. Είναι σε απόσταση 700μ περίπου από την ακτή και 5χλμ απόσταση από το κέντρο της κοινότητας. Έχει ακανόνιστο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Το ακίνητο είναι περίκλειστο και βρίσκεται σε απόσταση 50μ από αγροτικό χωμάτινο δρόμο.

6

Χωράφι 44,789 τ.μ. Λιοπέτρι, Αμμόχωστος, Κωδικός Ακινήτου: PIR601, Ενδεικτική τιμή: €610.000

Το ακίνητο βρίσκεται 60μ βόρεια του δρόμου Λιοπετρίου- Αυγόρου και περίπου 1,2χλμ από το κέντρο της κοινότητας. Έχει ακανόνιστο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Το ακίνητο είναι περίκλειστο. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

7

Εμπορικό/Οικιστικό χωράφι 7,994 τ.μ. Πέγεια, Πάφος, Κωδικός Ακινήτου: PIR604, Ενδεικτική τιμή: €924.000

Το ακίνητο βρίσκεται στον Δήμο Πέγειας και εφάπτεται επί της οδού Βουφών με πρόσοψη περί τα 165μ περίπου. Έχει τριγωνικό σχήμα με επίπεδη επιφάνεια και προσφέρει καλή θέα προς την γύρω περιοχή. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

8

Ανεξάρτητη οικία 300 τ.μ., Λάρνακα, Κωδικός Ακινήτου: PIR497, Ενδεικτική τιμή: €588.000

Το ακίνητο είναι ανεξάρτητη οικία τεσσάρων υπνοδωματίων και εφάπτεται επί της οδού Φαν Ντάυκ, περίπου 120μ νότια του κυκλικού κόμβου παρά το K–Cineplex. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα και σαλόνι. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από σαλόνι, δύο υπνοδωμάτια ενώ ο δεύτερος όροφος αποτελείται από επιπλέον δύο υπνοδωμάτια. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης, BBQ, ιδιωτική πισίνα και αυλή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

Δειτε Επισης

Το πράσινο κτίριο του ΚΕΒΕ... Τα βήματα μετατροπής και ο στόχος εξασφάλισης της πράσινης πιστοποίησης(pics)
Δήμος Παναγιώτου (Limassol Greens): Οι προοπτικές της Κύπρου ως επενδυτικού κέντρου και ο ρόλος του τομέα των κατασκευών
Σε περίοδο αλλαγών, ενισχύσεων και βελτιώσεων η Atterbury-Πυρετώδεις προετοιμασίες για Mall of Cyprus και Mall of Limassol
Η κατάσταση των ΜΕΔ στο τραπεζικό σύστημα της χώρας-Στα πόσα εκατ. τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια
Καβγάς στα «απόνερα» της διακοπής της σύμβασης για το λιμάνι και την μαρίνα-Στα άκρα Kition και κυβέρνηση
Σήκωσε το γάντι στα «πυρά» της Kition το υπ. Μεταφορών-Απαντά μετά από διαβούλευση με τη Νομική Υπηρεσία
Φουλ επίθεση η Kition... Παράνομος τερματισμός της σύμβασης, πλήρης ανεπάρκεια διαχείρισης της κατάστασης
Nissi Park: Αναβάθμιση υποδομών και υπηρεσιών μέσω ανακαίνισης δωματίων και κοινόχρηστων χώρων (photos)
Όμιλος Punin: Η δραστηριοποίηση, τα μεγάλα σχέδια και το όραμα του ιδρυτή του για την Κύπρο
Ηλεκτρική διασύνδεση σε θολά νερά και ο κίνδυνος… ηλεκτροπληξίας για την Κυπριακή Δημοκρατία