Miniso: Κάθοδος του brand στην Κύπρο και άνοιγμα στο My Mall Limassol

Το πρώτο κατάστημα Miniso στην Κύπρο πρόκειται να ανοίξει σύντομα στο My Mall Limassol.

Το νέο κατάστημα του εμπορικού κέντρου της Λεμεσού αναμένεται να προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό ποιότητας, οικονομικής τιμής και στυλ. Από μοντέρνα είδη σπιτιού έως στιλάτα αξεσουάρ, το διεθνούς φήμης κινεζικό brand προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

minoso2

Ο Jack Ye, ιδρυτής της Miniso άντλησε έμπνευση για τη δημιουργία του brand ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένεια του στην Ιαπωνία το 2013.

Συνάντησε αρκετά εξειδικευμένα καταστήματα, τα οποία χαρακτηρίζονταν από καλή ποιότητα, καλό σχεδιασμό και φθηνά προϊόντα τα οποία κυρίως κατασκευάζονταν στην Κίνα.

minoso3ye

Με την γνώση του και την εμπειρία του στην ανάπτυξη προϊόντων, στην αλυσίδα παραγωγής και την βιομηχανία της μόδας, κατάφερε να καθιερώσει τη Miniso με τα κεντρικά της γραφεία στην Γκουανζού της Κίνας σε ένα brand που απευθύνεται σε νέους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Μέσα από τις γνώσεις των καταναλωτών που αποκτήθηκαν από τις διεθνείς δραστηριότητές της, η Miniso εξέληξε τον ορισμό της «τρομερής προσιτότητας», ενώ εισήγαγε το concept «κατανάλωση βάσει ενδιαφέροντος» για πρώτη φορά στην βιομηχανία του λιανεμπορίου.

Για να καλύψει τις ανάγκες των νέων καταναλωτών η Minisio πρωτοπορεί μέσα από συνεργασίες με άλλα brand, με εξαιρετικά σχέδια και μοντέρνα τεχνολογία, λανσάροντας προϊόντα με ευχάριστη όψη, τα οποία είναι εύκολα στη χρήση.

minoso4

Την ίδια στιγμή, καθώς έχει μετατοπιστεί το ενδιαφέρον του καταναλωτή για να καλύψει διάφορα σημεία η Miniso έχει ενστερνιστεί μια πολύ-καναλική στρατηγική συνδυάζοντας την διαδικτυακή και φυσική αγορά, παρέχοντας στους καταναλωτές μια ιδιαίτερη εμπειρία shopping.

minoso5

Η Miniso λειτουργεί το παγκόσμιο brand της με το σλόγκαν ‘’life is for fun’’. Έχει εισέλθει σε 100 χώρες και περιοχές και έχει ανοίξει πάνω από 5.500 καταστήματα σε όλο τον κόσμο καλύπτοντας βασικούς επιχειρηματικούς προορισμούς και διεθνώς γνωστές πόλεις όπως Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Παρίσι, Λονδίνο, Ντουμπάι, Σίδνεϋ και Κωνσταντινούπολη.

minoso6

Δειτε Επισης

Κινήθηκαν καλά τα αυτοκίνητα το πρώτο εξάμηνο-Ο συνολικός αριθμός των εγγραφέντων οχημάτων
Αυτό είναι το νέο διάταγμα για την ποσόστωση στο χαλλούμι ΠΟΠ-Οι ανακοινώσεις από Μαρία Παναγιώτου
Νέα προσπάθεια από Σύνδεσμο Τυροκόμων για προστασία του χαλλουμιού ΠΟΠ και διαφύλαξη των εξαγωγών
Δυσαρέσκεια αυτοκινητοβιομηχανιών Κίνας για τα νέα τέλη της Ε.Ε. για ηλεκτρικά οχήματα
POW! The Shop: Επέκταση στην Πάφο-Άνοιξε στο Kings Avenue Mall (photos)
Miniso: Κάθοδος του brand στην Κύπρο και άνοιγμα στο My Mall Limassol
Ευρωζώνη: Αύξηση 0,1% στις λιανικές πωλήσεις
Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ ενίσχυσαν το έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
Ανακάλυψε τις υπηρεσίες του Kings Avenue Mall
Ανάσα στην αγορά οι καλοκαιρινές εκπτώσεις-H αυστηρή έκκληση του ΠΑΣΥΛΕ στους καταστηματάρχες