Κορυφαίες εταιρείες βραβεύτηκαν στα 12α Invest Cyprus International Investment Awards

Την παρουσία και δραστηριότητα στην Κύπρο διεθνών εταιρειών που συμβάλλουν τα μέγιστα στην εγχώρια οικονομία, αναγνωρίζει ο πολύ σημαντικός θεσμός των Διεθνών Βραβείων Επενδύσεων (International Investment Awards) που απονέμει κάθε χρόνο ο Invest Cyprus.

Η φετινή 12η απονομή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 3 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Hilton, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, επενδυτών, επαγγελματιών του τομέα των υπηρεσιών, καθώς και σημαντικών πολιτικών και οικονομικών προσωπικοτήτων.

President of Cyprus

Ο θεσμός των Invest Cyprus International Investment Awards στοχεύει στην αναγνώριση των επιτευγμάτων των επιχειρήσεων που συνέβαλαν με τις επιδόσεις τους στον τομέα των επενδύσεων και της επιχειρηματικότητας στην Κύπρο.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε επτά εταιρείες που διακρίθηκαν για την εξαιρετική τους συμβολή στην τοπική οικονομία και κοινωνία. Αυτές είναι:

● Oracle Cyprus

● Criteo

● MHV / Invel Real Estate

● Monjasa

● HELLENiQ ENERGY

● Boutique Beverages Bottling International Ltd

● American University of Beirut – Mediterraneo

Οι εταιρείες αυτές έχουν επιδείξει καινοτομία, προώθηση της πράσινης μετάβασης και υποστήριξη της ψηφιακής μεταμόρφωσης, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της ανθεκτικότητας της κυπριακής οικονομίας.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Invest Cyprus, Ευγένιος Ευγενίου, τόνισε τη σημασία των βραβείων ως μέσο για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των επενδυτών και την προσέλκυση νέων επενδύσεων στην Κύπρο.

«Η φετινή εκδήλωση αποτελεί μια ευκαιρία για να γιορτάσουμε και να αναγνωρίσουμε τα επιτεύγματα του παρελθόντος έτους. Οι βραβευμένες εταιρείες έχουν συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της κυπριακής οικονομίας, προωθώντας την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

IMG_0655

Είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση της Κύπρου ως πρωτοποριακού επενδυτικού προορισμού, σημείωσε εμφατικά ο κ. Ευγενίου.

Ο Invest Cyprus διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην προώθηση της Κύπρου ως κορυφαίου επενδυτικού προορισμού. Μέσω της συνεχούς προσπάθειας και δέσμευσης, ο Invest Cyprus υποστηρίζει τις επιχειρήσεις σε κάθε στάδιο της επενδυτικής διαδικασίας, παρέχοντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση και εξατομικευμένη υποστήριξη.

Ο Invest Cyprus εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους υποστηρικτές και χορηγούς της εκδήλωσης, καθώς και στο Gold Magazine για τη συνεχή υποστήριξη και την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία της βραδιάς.

Δειτε Επισης

Η Κωτσόβολος παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ με τίτλο «ΔΥΝΑΤΟΣ. Ένας άνθρωπος απέναντι σε 250 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας»
Επιτακτική ανάγκη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στον χώρο της υγείας-Η διαβεβαίωση Μιχάλη Δαμιανού
Ρίχνουν μαύρο την ώρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο ΡΙΚ-Στον αέρα και η προβολή του τελικού του Euro
Wolt: Χαιρετίζει την συλλογική σύμβαση στον κλάδο διαχείρισης στόλου
ΕΤΕΚ: Νέα εποχή με την έναρξη της λειτουργίας των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης
Συλλογική σύμβαση για πρώτη φορά στον κλάδο διανομής και ταχυμεταφορών-Καλύπτει 3.000 εργαζόμενους
Κάνει rebranding o Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας-Γιατί αλλάζει ονομασία
ΚΕΒΕ: «Γε’ νέο Επιχειρείν 2024»-Έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων
Οι αρμόδιοι φορείς ενημέρωσαν και ενημερώθηκαν: Η Ευρώπη αλλάζει τις ζωές μας
Μέλος της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας Πανεπιστημίων EMERGE το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος