Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ ενίσχυσαν το έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

Σε μία συμμαχία αγάπης με το καταναλωτικό κοινό, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ πραγματοποίησαν μία κοινή εκστρατεία που είχε ως στόχο την ενίσχυση του πολύτιμου έργου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού (Κ.Ε.Σ).

Η εκστρατεία με τίτλο «Καθαρά με αγάπη», για τον Ερυθρό Σταυρό» πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον Παγκύπριο Έρανο του Κ.Ε.Σ. (Ν.Π. 88/2023) και έτρεξε κατά την περίοδο 8 – 26 Μαΐου.

Μέσω της εκστρατείας και με στόχο την ενίσχυση του σημαντικού έργου του συγκεκριμένου ανθρωπιστικού οργανισμού, οι δύο εταίροι διέθεσαν €0,30 για κάθε αγορά που πραγματοποιήθηκε τη συγκεκριμένη περίοδο, από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, και αφορούσε οποιοδήποτε από τα υγρά απορρυπαντικά ΕΥΡΗΚΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ ή μαλακτικά ρούχων ΕΥΡΗΚΑ Senses.

Οι καταναλωτές, ανταποκρινόμενοι σε αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης, στήριξαν την εκστρατεία με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί με επιτυχία, και να συγκεντρωθεί το ποσό των €2,700.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Κ.Ε.Σ. στη Λευκωσία, την Τετάρτη, 3 Ιούλιου 2024, οι κυρίες Νατάσα Κωνσταντινίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, και Νίκη Παπαβασιλείου, Senior Brand Manager της ΕΥΡΗΚΑ, παρέδωσαν επιταγή με το ποσό που συγκεντρώθηκε, στην Πρόεδρο κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου και Α’ Αντιπρόεδρο κ. Λήδα Κουρσουμπά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και της εταιρείας ΕΥΡΗΚΑ, δήλωσαν την ετοιμότητά τους για συνδρομή στις προσπάθειες του ανθρωπιστικού οργανισμού για βελτίωση της ποιότητας ζωής ευάλωτων ατόμων και οικογενειών, και ευχαρίστησαν τις κυρίες Παπαδοπούλου και Κουρσουμπά για το πολύτιμο έργο που επιτελούν.

Μέσω των ολιστικών προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιούν, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ στηρίζουν, καθαρά με αγάπη και με κάθε ευκαιρία, τον άνθρωπο και την κοινωνία μας.

Δειτε Επισης

Δυσαρέσκεια αυτοκινητοβιομηχανιών Κίνας για τα νέα τέλη της Ε.Ε. για ηλεκτρικά οχήματα
POW! The Shop: Επέκταση στην Πάφο-Άνοιξε στο Kings Avenue Mall (photos)
Miniso: Κάθοδος του brand στην Κύπρο και άνοιγμα στο My Mall Limassol
Ευρωζώνη: Αύξηση 0,1% στις λιανικές πωλήσεις
Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ ενίσχυσαν το έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
Ανακάλυψε τις υπηρεσίες του Kings Avenue Mall
Ανάσα στην αγορά οι καλοκαιρινές εκπτώσεις-H αυστηρή έκκληση του ΠΑΣΥΛΕ στους καταστηματάρχες
Αύξηση 20,7% στον κύκλο εργασιών στον ευρύτερο εμπορικό τομέα το 2022
Στο στόχαστρο της Κομισιόν Temu και Shein-Προς επιβολή δασμών στα φθηνά προϊόντα
ΠΑΣΥΛΕ: Η ευθύνη υπεραγορών για τα καπάκια στα πλαστικά μπουκάλια-Διευκρινίσεις για λιανέμπορους