Ηχηρά ονόματα διεθνούς εμβέλειας στο Global Yield 2025

Το Global Yield 2025 που θα πραγματοποιηθεί στις 7-8 Νοεμβρίου στο πολυτελές City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό και συνιστά την κορυφαία συγκέντρωση επαγγελματιών διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στην Κύπρο, έχει προσελκύσει σειρά διακεκριμένων ομιλητών, διεθνούς εμβέλειας.

Σπουδαίες προσωπικότητες της βιομηχανίας θα καταφθάσουν στην Κύπρο σε ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Αρχή θα κάνει ο Tilmann Galler, Global Market Strategist at J.P. Morgan Asset Management.

Ο Galler, γνωστός για τις οξυδερκείς αναλύσεις και τις προβλέψεις του, θα προσφέρει πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τις παγκόσμιες τάσεις της αγοράς που διαμορφώνουν τις στρατηγικές επένδυσης για το 2025 και όχι μόνο.

Η Martina Trepat, Στρατηγικός Σύμβουλος της Boston Consulting Group στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα εξετάσει, ακολούθως, τις καινοτόμες στρατηγικές επένδυσης που αντιμετωπίζουν σύγχρονες προκλήσεις και ευκαιρίες της αγοράς.

Θα συμμετάσχουν επίσης οι Michael Biemann και Βασίλης Μηλιάς από την PIMCO, δύο από τους κορυφαίους ειδικούς στη στρατηγική σταθερού εισοδήματος. Ο Biemann, Senior Vice President και Fixed Income Strategist, μαζί με τον Βασίλη, Vice President και Account Manager στην PIMCO Europe Ltd να εξετάζουν στρατηγικές επιτυχίας στην αγορά.

Ο Γεώργιος Λεοντάρης, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθυντής Επενδύσεων της HSBC Global Private Banking and Wealth στην Ελβετία και EMEA, θα παράσχει μια διεθνή διάσταση της διαχείρισης πλούτου. Η εμπειρία και οι γνώσεις του θα είναι πολύτιμες για όσους αναζητούν ευκαιρίες στον ιδιωτικό τραπεζικό τομέα και στη διαχείριση πλούτου.

Οι συζητήσεις κατά το Συνέδριο θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως προοπτικές επενδύσεων, στρατηγικές ηγεσίας και τελευταίες τάσεις στις αγορές μετοχών και σταθερού εισοδήματος.

Ειδικές σκηνές αφιερωμένες σε εναλλακτικές επενδύσεις και ESG θα προσφέρουν εις βάθος αναλύσεις σε εξειδικευμένα θέματα, όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη στις συναλλαγές, οι ευκαιρίες και οι υποχρεώσεις ESG, και η διαχείριση της μεταβλητότητας σε αβέβαια περιβάλλοντα.

Η Jigna Gibb, Head of Commodities Index Products της Bloomberg, θα συζητήσει τις τάσεις στα εμπορεύματα, ενώ ο James People, Senior Alternatives Sales Specialist στην Franklin Templeton Investment θα μιλήσει για εναλλακτικές επενδύσεις.

Ο Benjamin Alt, Head of Global Private Equity Portfolios στη Schroders, θα προσφέρει πλούσιες γνώσεις για τις τάσεις της ιδιωτικής επένδυσης, ενώ ο Δημήτριος Μπατζής, Head of Southern CEE & Mediterranean countries στη Schroders, θα εξετάσει τα ESG στις επενδυτικές αποφάσεις.

Επιπλέον, η διοργάνωση θα φιλοξενήσει τον Matt Miclea Sechovsky, Head of Country ESG στη Fitch Solutions UK,ο οποίος θα αναδείξει τη σημασία του ESG στη σύγχρονη επενδυτική σκηνή. Στο πλαίσιο της παρουσίασής του θα αναλύσει το πώς οι παράγοντες ESG αλλάζουν τις στρατηγικές επενδύσεων και τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων των διαχειριστών περιουσιακών στοιχείων παγκοσμίως.

Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης θα εστιάσει σε ζητήματα συμμόρφωσης. Τις απόψεις τους θα εκφράσουν στο πάνελ, η Verena Ross, πρόεδρος της ESMA, ο Γιώργος Θεοχαρίδης, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, και η Βασιλική Λαζαράκου, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της Ελλάδας.

Οι ομιλητές θα διερευνήσουν τις τελευταίες εξελίξεις και τις επερχόμενες αλλαγές στο ρυθμιστικό τοπίο, διασφαλίζοντας ότι οι συμμετέχοντες θα είναι επαρκώς ενήμεροι σχετικά με το εξελισσόμενο περιβάλλον συμμόρφωσης.

Με πάνω από 30 ομιλητές από 15 χώρες, το Global Yield 2025 αποτελεί μια σημαντική πλατφόρμα για δικτύωση και απόκτηση γνώσεων σχετικά με το μέλλον της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

Δειτε Επισης

Αλέξης Βαφεάδης: Ερευνώνται οι λόγοι για τη μεγάλη έλλειψη επαγγελματιών οδηγών
Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βράβευσε για δεύτερη χρονιά τους Νέους Επιχειρηματίες στην Κύπρο
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Οικογένεια ενωμένη, επιχείρηση πετυχημένη-Το ανανεωμένο εργαστήριο
Τιμητική εκδήλωση του Ολυμπιονίκη Παύλου Κοντίδη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ο ρόλος του χρηματοπιστωτικού τομέα στην πράσινη μετάβαση
CBN Young Dragon Awards: Ανακοινώνονται τον Οκτώβριο οι τρεις φιναλίστ σε κάθε κατηγορία υποψηφιοτήτων
Μαθήματα ηγεσίας σε πολύπλοκες συνθήκες από Παπαλεξόπουλο και Ευγενίου
Στην προεδρία του Advisory Board του CIM-Cyprus Business School ο Μ. Καπιρής-Αντιπρόεδρος η Ν. Πηλείδου
Όλα έτοιμα για το άνοιγμα της PadelPro στη Λευκωσία-Open days στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου