Powered by

Wizz Air: Έναρξη δεύτερου κύκλου προγράμματος πρεσβευτών βιωσιμότητας

Η Wizz Air, η πιο περιβαλλοντικά βιώσιμη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως, ανακοίνωσε την έναρξη του δεύτερου κύκλου του εθελοντικού προγράμματος WIZZ Πρεσβευτής Βιωσιμότητας.

Βασισμένοι στα επιτεύγματα του πρώτου κύκλου, ο οποίος αποτελεί την πρώτη του είδους της πρωτοβουλία, οι υπάλληλοι θα συνεχίσουν να συμμετέχουν σε τοπικά έργα και δράσεις βιωσιμότητας, προωθώντας οικολογικές λύσεις και μοιράζοντας πολύτιμες γνώσεις με τους συναδέλφους τους.

Μετά την επιτυχημένη πρώτη χρονιά του προγράμματος, η Wizz Air επέλεξε τρεις άξιους νικητές από τρεις διαφορετικές αεροπορικές βάσεις για να επιβραβεύσει τους υπαλλήλους που πέτυχαν την υψηλότερη συμμετοχή μεταξύ εργαζομένων, τον μεγαλύτερο αριθμό εκπαιδευτικών εκστρατειών και την πιο επιδραστική οργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων.

Για τη νέα θητεία, η οποία θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2024, οι Πρεσβευτές Βιωσιμότητας WIZZ θα επιλεγούν από 15 διαφορετικές βάσεις σε όλο το δίκτυο της Wizz Air.

Η Yvonne Moynihan, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων και ESG στη Wizz Air, δήλωσε: «Οι Πρεσβευτές Περιβαλλοντικής Βιωσιμότητας της WIZZ συμβάλλουν σημαντικά στην αποστολή της Wizz Air για περιβαλλοντική διαχείριση και θετική αλλαγή στη βιομηχανία της αεροπορίας.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τα επιτεύγματα των πρώτων Πρεσβευτών, οι οποίοι έδειξαν πάθος, αφοσίωση και δέσμευση για την ευαισθητοποίηση σε ζητήματα περιβαλλοντικής και κοινωνικής βιωσιμότητας σε όλο το δίκτυο της Wizz Air.

Ωθούμενοι από τα αποτελέσματα του πρώτου κύκλου, ανακοινώνουμε με χαρά την έναρξη του δεύτερου κύκλου του προγράμματος WIZZ Πρεσβευτές Βιωσιμότητας, με σκοπό να εμπνεύσουμε περαιτέρω τους καταπληκτικούς ανθρώπους που δουλεύουν στην Wizz Air ώστε να οραματιστούν για ένα πιο πράσινο μέλλον στην αεροπορία.

Αυτή η πρωτοβουλία υπογραμμίζει τον πυλώνα Άνθρωπος, ο οποίος είναι καταλυτικός παράγοντας στη Στρατηγική Βιωσιμότητας μας, καθώς εμπλέκει ενεργά τους εργαζομένους και τις κοινότητές μας για την προώθηση της δράσης μας.

Ο δρόμος προς τα μηδενικά απόβλητα είναι ένα συλλογικό ταξίδι που εμπλέκει όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη στο οικοσύστημα της αεροπορίας. Κάθε μικρή προσπάθεια συμβάλλει στον κοινό μας στόχο για ένα πιο πράσινο μέλλον».

Δειτε Επισης

Τα έσοδα του κράτους από φόρους και οι τέσσερις δράσεις για ενίσχυση των επιπέδων είσπραξης από το Τμ. Φορολογίας
«Ανυπολόγιστος ο παράγοντας του πολέμου, οι επιχειρηματίες της επισιτιστικής βιομηχανίας πρέπει να είναι προσγειωμένοι»
Οι δύο καινοτόμες πλωτές κατασκευές σίτισης ψαριών της Levantina Fish στη θαλάσσια περιοχή Βασιλικού (pics)
Απαγόρευσε βομβητές και ασυρμάτους στα αεροπλάνα της η Emirates-Ο λόγος της απόφασης
Άρχισαν οι ακυρώσεις κρατήσεων σε ξενοδοχεία λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ-Ανησυχούν οι ξενοδόχοι
Επανήρχισαν οι δωρεάν εκδρομές στις κοινότητες του Ακάμα-Ο στόχος της πρωτοβουλίας της ΕΤΑΠ Πάφου
Η διαδρομή του προϋπολογισμού στη Βουλή-Η πορεία που θα ακολουθήσει από την Επ. Οικονομικών έως την Ολομέλεια
Επιχειρείν πέρα απ' τα σύνορα...To success story τεσσάρων κυπριακών εταιρειών που κατέκτησαν τον κόσμο
Καρολίνα Πελενδρίτου-Γιώργος Καλλής στο Inspire 2024: Μετατρέποντας την αμφισβήτηση σε κίνητρο
Οι νέοι ηγέτες φέρνουν την αλλαγή-Το όραμα, η καταξίωση και η διαφοροποίηση στο Inspire 2024