Τελευταία ευκαιρία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα CBN Young Dragon Awards

Λήγει η προθεσμία για την ολοκλήρωση της ανοιχτής διαδικασίας υποβολής υποψηφιοτήτων (open call) για τα CBN Young Dragon Awards.

Οι υποψηφιότητες για τις 10 συναρπαστικές κατηγορίες μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά έως την Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024.

Τα CBN Young Dragon Awards, τα οποία διοργανώνει το Cyprus Business News, θα επιβραβεύσουν τα νεαρά ταλέντα, τα δυνητικά και τα πρώιμα επιτεύγματα στις επιχειρήσεις.

Ως ετήσιος θεσμός, τα CBN Young Dragon Awards θα τιμήσουν επαγγελματίες και στελέχη κάτω των 40 ετών, τα οποία έχουν στο βιογραφικό τους εξαιρετικά επιτεύγματα και έχουν επιδείξει ηγετικές ικανότητες και δέσμευση για θετική επιρροή στις εταιρείες τους και στην ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα.

Οι δράκοι είναι μεγαλοπρεπή πλάσματα που έχουν απήχηση σε διάφορους πολιτισμούς, συμβολίζοντας πολλά στοιχεία, μεταξύ των οποίων τα πιο διαδεδομένα είναι η δύναμη, το σθένος, η σοφία, η τύχη, η γνώση, η ελπίδα και η αναγέννηση.

Το σύμβολο του δράκου ενθαρρύνει την αυτοανακάλυψη και την προσωπική ανάπτυξη, προτρέποντας τα άτομα να αγκαλιάσουν την εσωτερική τους δύναμη και να απελευθερώσουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Ο δράκος ενσαρκώνει το ταξίδι της μεταμόρφωσης, που τους δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσουν όλους τους περιορισμούς και τα εμπόδια.

Οι δράκοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση, αλλά ταυτόχρονα επιδεικνύουν συμπόνια και χάρη και γι' αυτό ακριβώς ο δράκος είναι το σύμβολο που επιλέχθηκε για τα βραβεία του CBN.

Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία μπορούν να υποβληθούν μέσω διαδικασίας open call για τις ακόλουθες κατηγορίες:

  1. Tourism, Hotel, Leisure, Food and Beverage
  2. Construction and Real Estate
  3. Trading and Manufacturing (retail trade, wholesale trade, manufacturing)
  4. Technology (technology companies, software, hardware, telcos, etc.)
  5. Services (Education, Health, Media, Communications, Advertising, Supply Chain and Logistics)
  6. Financial Services (Banking, Investing, Insurance, other financial services)
  7. Shipping
  8. Professional Services (law, accounting, consulting)
  9. Gaming
  10. Young Entrepreneur

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να προτείνουν έναν ή περισσότερους υπαλλήλους μπορούν, έως την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Ιουλίου 2024, να υποβάλουν τις αιτήσεις τους χρησιμοποιώντας το υπόδειγμα ανοιχτής πρόσκλησης που παρέχεται μέσω του CBN.

Όλες οι αιτήσεις / υποψηφιότητες σε κάθε κατηγορία βραβείων θα αξιολογηθούν από Επιτροπή Βραβείων που αποτελείται από περισσότερες από 50 προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου. Τα μέλη της Επιτροπής Βραβείων μπορεί να σχετίζονται με συγκεκριμένες κατηγορίες βραβείων ή να έχουν πιο ποικίλο επιχειρηματικό υπόβαθρο και εμπειρία.

Η Επιτροπή θα επιλέξει τους τέσσερις (4) υποψηφίους με την υψηλότερη βαθμολογία σε κάθε κατηγορία, οι οποίοι θα ανακοινωθούν στο κοινό για ψηφοφορία.

Οι βραβευθέντες θα είναι οι υποψήφιοι που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία στην κοινή ψηφοφορία κοινού και επιτροπής με σταθμισμένο μέσο όρο: 50%-50%.

CBN Young Dragon Awards! Ψηφίζουμε και υποστηρίζουμε αυτούς τους νέους επαγγελματίες –τους νεαρούς δράκους– που έχουν βάλει σκοπό να κατακτήσουν τον επιχειρηματικό κόσμο, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα έμπνευσης, ενδυνάμωσης και αριστείας, χαρακτηριστικά που στοχεύουμε να αναγνωρίσουμε και να προωθήσουμε στην επόμενη γενιά ηγετών επιχειρήσεων!

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να μάθετε περισσότερα και να υποβάλετε τις υποψηφιότητές σας τώρα. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι η 31η Ιουλίου 2024.

Δειτε Επισης

Αλέξης Βαφεάδης: Ερευνώνται οι λόγοι για τη μεγάλη έλλειψη επαγγελματιών οδηγών
Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βράβευσε για δεύτερη χρονιά τους Νέους Επιχειρηματίες στην Κύπρο
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Οικογένεια ενωμένη, επιχείρηση πετυχημένη-Το ανανεωμένο εργαστήριο
Τιμητική εκδήλωση του Ολυμπιονίκη Παύλου Κοντίδη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ο ρόλος του χρηματοπιστωτικού τομέα στην πράσινη μετάβαση
CBN Young Dragon Awards: Ανακοινώνονται τον Οκτώβριο οι τρεις φιναλίστ σε κάθε κατηγορία υποψηφιοτήτων
Μαθήματα ηγεσίας σε πολύπλοκες συνθήκες από Παπαλεξόπουλο και Ευγενίου
Στην προεδρία του Advisory Board του CIM-Cyprus Business School ο Μ. Καπιρής-Αντιπρόεδρος η Ν. Πηλείδου
Όλα έτοιμα για το άνοιγμα της PadelPro στη Λευκωσία-Open days στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου