16ο Συνέδριο ESG: Ο χρόνος μετρά αντίστροφα

Πραγματοποιείται στις 4 Ιουλίου το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα. Η πιο ολοκληρωμένη ετήσια σύναξη επιχειρήσεων και στελεχών που υλοποιούν δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μετρά αντίστροφα για την διεξαγωγή της στο πλαίσιο της οποίας θα αναδειχθούν οι βέλτιστες πρακτικές Εταιρικής Βιωσιμότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κυπριακών και διεθνών επιχειρήσεων.

Για ακόμη μια χρονιά ετοιμάζεται να συγκεντρώσει τους ανθρώπους που χαράζουν τη στρατηγική για μακροχρόνια Εταιρική Βιωσιμότητα, εφαρμόζοντας αρχές των κριτηρίων ESG.

Άλλωστε, η ανάγκη για ενσωμάτωση μετρήσιμων στόχων και βέλτιστων πρακτικών, στο πλαίσιο των ESG, στην ίδια τη στρατηγική ανάπτυξης των επιχειρήσεων πλέον επηρεάζει άμεσα το ίδιο το μοντέλο λειτουργίας τους, την οργανωτική δομή, την οικονομική πολιτική αλλά και τις λειτουργικές τους ανάγκες.

Υπό το μικροσκόπιο θα τεθούν οι τελευταίες παγκόσμιες εξελίξεις σε θέματα Εταιρικής Βιωσιμότητας και Υπευθυνότητας, με εστίαση στην οδηγία CSRD, τα κριτήρια ESG και τα πρότυπα ESRS. Ομιλητές θα παρουσιάσουν κατά την 16η διεξαγωγή του θεσμού, διεθνή και εγχώρια case studies επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους της οικονομίας που εφάρμοσαν καινοτόμες πολιτικές και πρακτικές.

Στο συνέδριο, που θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, θα συμμετέχουν στελέχη Εταιρικής Βιωσιμότητας και Υπευθυνότητας, Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Υπεύθυνοι μονάδων ΕSG, Διευθυντές και Στελέχη Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων από κυπριακές επιχειρήσεις όλων των κλάδων και μεγεθών.

Πληροφορίες

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες συνεδρίου

Χορηγοί: ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Coca-Cola HBC Κύπρου, Cyta, Grant Thornton Κύπρου, Grow Sustainability Consulting, ECOMMBX Limited, Ελληνική Τράπεζα, ΙMR/University of NicosiaTM, Petrolina

Υποστηρικτές: Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ, Σύνδεσμος Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ), Συνδέσμος Διαφημιζομένων Κύπρου (ΣΔΚ), McDonald's Κύπρου, The Island Private School

Οργανωτές: CSR Cyprus & ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, CBN, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, Reporter, Super FM

Δειτε Επισης

Επιτακτική ανάγκη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στον χώρο της υγείας-Η διαβεβαίωση Μιχάλη Δαμιανού
Ρίχνουν μαύρο την ώρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο ΡΙΚ-Στον αέρα και η προβολή του τελικού του Euro
Wolt: Χαιρετίζει την συλλογική σύμβαση στον κλάδο διαχείρισης στόλου
ΕΤΕΚ: Νέα εποχή με την έναρξη της λειτουργίας των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης
Συλλογική σύμβαση για πρώτη φορά στον κλάδο διανομής και ταχυμεταφορών-Καλύπτει 3.000 εργαζόμενους
Κάνει rebranding o Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας-Γιατί αλλάζει ονομασία
ΚΕΒΕ: «Γε’ νέο Επιχειρείν 2024»-Έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων
Οι αρμόδιοι φορείς ενημέρωσαν και ενημερώθηκαν: Η Ευρώπη αλλάζει τις ζωές μας
Μέλος της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας Πανεπιστημίων EMERGE το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Σε λειτουργία η νέα ιστοσελίδα Smart Nicosia-Εύχρηστη, καλαίσθητη και προσβάσιμη από άτομα με αναπηρία