Annabelle Hotel: Ένα πρότυπο φιλοξενίας αναδύει σαν κύμα τα επιχειρηματικά του μυστικά

Στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο, η ευελιξία απέναντι στις αλλαγές και η εξαίρετη εξυπηρέτηση του πελάτη, αποτελούν βασικά συστατικά της επιτυχίας. Ένα ξενοδοχείο που έχει καταφέρει να ενσωματώσει αυτές τις αρχές και να δημιουργήσει ένα πρότυπο αριστείας, αλλά και το ιδανικό περιβάλλον φιλοξενίας, είναι το Annabelle Hotel.

Κήποι γεμάτοι από ανθοφόρα φυτά, δέντρα και βότανα, δωμάτια που προκαλούν την απόλυτη ηρεμία, μπαλκόνια με θέα στο απέραντο γαλάζιο. Η διακόσμηση, η έντονη παρουσία του ξύλου στο εσωτερικό, η φιλική ατμόσφαιρα - κεντρικό ρόλο στον οποίο διαδραματίζει το ανθρώπινο δυναμικό - συντελούν στη δημιουργία ενός συνδυασμού που πέραν της κερδοφορίας φέρνει κάτι που ο κάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης στη βιομηχανία τουρισμού επιθυμεί διακαώς: Χαμόγελα ευτυχίας.

Στην υποδοχή σε καλωσορίζει θερμά η κ. Χρυστάλλα, η οποία δηλώνει υπερήφανα ότι από την πρώτη εκείνη μέρα που εισήλθε στο λόμπι αισθάνθηκε ότι αυτό είναι το μέρος στο οποίο θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα της. Είκοσι και κάτι χρόνια μετά, εξυπηρετεί, από την υποδοχή, με την ίδια ευχαρίστηση και πάθος τους πελάτες, πολλούς από τους οποίους γνωρίζει με το μικρό όνομά τους. Άλλωστε, όπως η ίδια μας ενημέρωσε, 40-45% των επισκεπτών είναι πελάτες οι οποίοι επιστρέφουν για δεύτερη, ακόμη και τρίτη φορά στην Κύπρο για να διαμείνουν στο ξενοδοχείο.

MixCollage-10-Jul-2024-12-15-PM-1057

Απόδειξη της επιτυχίας της στρατηγικής του Ομίλου και της ατμόσφαιρας που κατάφερε να δημιουργήσει στο κατάλυμα είναι το γεγονός, ότι το προσωπικό που απασχολεί εκπέμπει έναν εμφανή ενθουσιασμό και μεράκι για τη δουλειά του. Από το room service μέχρι τους εξωτερικούς χώρους, τα bar, την υποδοχή και το κέντρο spa, άτομα που εργάζονται για χρόνια στο ειδυλλιακό αυτό μέρος, ρωτάνε με αγωνία τους φιλοξενούμενους αν είναι ευχαριστημένοι.

MixCollage-10-Jul-2024-12-15-PM-8943

Οι επισκέπτες έρχονται από κάθε γωνιά της γης: Αραβικά, γερμανικά, γαλλικά, ελληνικά ακούγονται διακρατικά στα εστιατόρια και τις πισίνες, με το ξενοδοχείο να προσελκύει κάθε λογής –ποιοτικό- κοινό. Μεταξύ αυτών, νεαρά ζευγάρια που αναζήτησαν ένα ιδανικό getaway, συνταξιούχους που απολαμβάνουν μακριά πλέον από το άγχος της εργασίας (και της χώρας τους) στιγμές ηρεμίας και απόλαυσης, ακόμη και μικρές παρέες φίλων που έψαχναν για εκείνον τον προορισμό που θα τους παρείχε το τρίπτυχο δροσερά κοκτέιλ-διασκέδαση-χαλάρωση.

MixCollage-10-Jul-2024-12-20-PM-5390

MixCollage-10-Jul-2024-12-21-PM-8432

Όταν δεν ξαπλώνουν δίπλα από την πισίνα ή δεν επισκέπτονται το κάστρο της Πάφου που βρίσκεται λίγα λεπτά μακριά με τα πόδια, απολαμβάνουν φαγητό στα εστιατόρια που παραμένουν ως αργά ανοιχτά για να τους φιλοξενήσουν - με την έννοια της λέξης. Ευγένεια, επαγγελματισμός και ταχύτητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που κανείς θα παρατηρήσει.

Το εστιατόριο Ουρανός διεκδικεί μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας, χάρη στην εξαιρετική θέα που προσφέρει, ιδίως για όσους εξασφαλίζουν ένα τραπέζι στην ταράτσα κατά τη δύση του ηλίου. Οι επιλογές στο μενού είναι καλομελετημένες και προσεγμένες με μια διάθεση για ασιατική γεύση, χωρίς όμως να αφήνουν ανικανοποίητους όσους έχουν επιθυμήσει ένα χορταστικό burger ή steak ή για τους λάτρεις θαλασσινών, σολομό με σπαράγγια και σάλτσα από εσπεριδοειδή και βότανα.

MixCollage-10-Jul-2024-12-20-PM-8394

Ωραία πιάτα με άρωμα Ιταλίας επιφυλάσσει στον επισκέπτη το «Mediterraneo», το οποίο βρίσκεται κυριολεκτικά μερικά μόλις μέτρα μακριά από την παραλία, καθιστώντας το ιδανικό για μεσημεριανά γεύματα και όχι μόνο.

MixCollage-10-Jul-2024-12-19-PM-1554

Τα πιο πάνω μαρτυρούν πως ο Όμιλος Thanos Hotels and Resorts, που μετρά περισσότερο από μισό αιώνα ζωής και που για πολλούς αποτελεί τη ναυαρχίδα του τουριστικού στόλου της Κύπρου, γνωρίζει πολύ καλά ότι το ποιοτικό φαγητό είναι προαπαιτούμενο για κάθε επισκέπτη, ντόπιο και μη.

Από την γεύση… στην ευεξία. Η ψυχική υγεία είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον σύγχρονο άνθρωπο, καθώς, χωρίς καμία αμφισβήτηση, επηρεάζει την ποιότητα ζωής. Οι σύγχρονες επιχειρήσεις έχουν αντιληφθεί αυτήν την τάση και την έχουν εντάξει στις στρατηγικές τους. Έτσι, τα έξυπνα ξενοδοχεία προσαρμόζονται ανάλογα, προσφέροντας ολοκληρωμένες εμπειρίες ευεξίας μέσω κέντρων σπα, γυμναστηρίων και προγραμμάτων ευεξίας.

Oι εν λόγω εγκαταστάσεις βοηθούν τους επισκέπτες να χαλαρώσουν, να ανανεωθούν και να βελτιώσουν την υγεία τους κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Συνεπώς, τα ξενοδοχεία που επενδύουν στην ευεξία όχι μόνο προσελκύουν περισσότερους πελάτες αλλά και ενισχύουν την αφοσίωση και την ικανοποίησή τους.

Το ίδιο συμβαίνει και με το Annabelle Hotel το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη και παραμένει, με αυτόν τον τρόπο, ανταγωνιστικό στην αγορά. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν θεραπείες στο Ouranos Wellbeing Spa, μεταξύ των οποίων το Scent of the Heavens, το Muscle Tension Release, το Himalayan Salt Stones και το Herbal Poultice Massage.

944b689c-3499-4ef9-9d0c-9b4209fa8a5e

Η εμπειρία στο Annabelle Hotel προσφέρει πολύτιμα μαθήματα για κάθε επιχειρηματία που θέλει να βελτιώσει την προσέγγισή του. Από την προσωπική σχέση με τον πελάτη και την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, μέχρι τη δημιουργία πολυδιάστατων εμπειριών και την έμφαση στην ποιότητα και την ευεξία, το ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος αναδύει σαν κύμα τα μυστικά για μια επιτυχημένη τουριστική στρατηγική.

MixCollage-10-Jul-2024-12-20-PM-756

Δειτε Επισης

Πρωτοπορεί η ΕΤΑΠ Πάφου-Μελέτη Ψηφιακής Στρατηγικής για την Τουριστική Πάφο
ΕΤΑΠ Λάρνακας: Βελτιώνονται περαιτέρω οι παραλίες
ΕΤΑΠ Πάφου: Επιτυχή τα ανοικτά εργαστήρια Φυθκιώτικου Υφαντού
Αυτογνωσία: Η σημασία της στην τουριστική βιομηχανία
Ε. Λοϊζίδης: Η Πάφος μπορεί να μετατραπεί σε έναν ολόχρονο προορισμό
Glasshouse Lounge Restaurant: Μια Νέα Εποχή Γαστρονομίας και Κομψότητας
Αντώνης Πισσαρίδης: Χωρίς αντισταθμιστικά μέτρα το μέλλον των ξενοδοχείων στα ορεινά δεν είναι ευοίωνο
Π. Κωνσταντίνου: Οι σχεδιασμοί για το Pernera Beach Hotel και η ανάγκη για αναβάθμιση της περιοχής Περνέρα
Στόχος η ένταξη και του Νοεμβρίου στην καλοκαιρινή σεζόν
ΕΤΑΠ Πάφου: «Έξυπνος» και ο αιωνόβιος Δρύς της Φύτης