Nissi Park Hotel: Ανακοινώνει ολοκλήρωση σημαντικής ανακαίνισης

Το Nissi Park Hotel, το οποίο κατατάσσεται από το Trip Advisor έβδομο μεταξύ 112 ξενοδοχείων της Αγίας Νάπας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση σημαντικών ανακαινίσεων στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους του, με αποτέλεσμα την αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών του.

Βραβευμένο ήδη με το Tripadvisor Traveller's Choice Award, το Nissi Park Hotel προσφέρει στους επισκέπτες του ανακαινισμένα δωμάτια, ανακαινισμένα μπάνια με καμπίνα ντους, Wi-Fi και ηχοσύστημα σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ανελκυστήρα, αναδιαμορφωμένη πισίνα, μαγευτικούς χώρους χαλάρωσης, κήπους και, επιπλέον, ένα ανακαινισμένο εστιατόριο και lounge bar.

Η καταπράσινη εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου με τις πολυτελείς ξύλινες ξαπλώστρες και τις άνετες καμπάνες προσκαλεί τους επισκέπτες να αναζωογονηθούν.

Τα ογδόντα ανακαινισμένα δωμάτια αναδιαμορφώθηκαν με πηγή έμπνευσης τη Μεσόγειο, συνδυάζοντας αναβαθμισμένες ανέσεις και καλαισθησία, με αποτέλεσμα μία μοναδικά χαλαρωτική εμπειρία.

Σημειώνουμε πως οι βελτιώσεις βασίστηκαν σε μεγάλο βαθμό στα σχόλια των επισκεπτών μας. Έτσι, κάθε δωμάτιο διαθέτει ιδανικό φωτισμό και μοντέρνα έπιπλα ενώ παρέχονται στους επισκέπτες σετ παρασκευής καφέ, τσαγιού και πετσέτες για την πισίνα.

Τόσο για τα δωμάτια όσο και για τα εστιατόρια και τους κοινόχρηστους χώρους επελέγησαν γήινοι τόνοι και η χρωματική παλέτα της Κύπρου.

Προσφέρουμε, έτσι, μία μοναδική εμπειρία διαμονής, η οποία ταξιδεύει τους επισκέπτες στις ομορφιές του νησιού και τους προκαλεί να το εξερευνήσουν.

Δειτε Επισης

Πρωτοπορεί η ΕΤΑΠ Πάφου-Μελέτη Ψηφιακής Στρατηγικής για την Τουριστική Πάφο
ΕΤΑΠ Λάρνακας: Βελτιώνονται περαιτέρω οι παραλίες
ΕΤΑΠ Πάφου: Επιτυχή τα ανοικτά εργαστήρια Φυθκιώτικου Υφαντού
Αυτογνωσία: Η σημασία της στην τουριστική βιομηχανία
Ε. Λοϊζίδης: Η Πάφος μπορεί να μετατραπεί σε έναν ολόχρονο προορισμό
Glasshouse Lounge Restaurant: Μια Νέα Εποχή Γαστρονομίας και Κομψότητας
Αντώνης Πισσαρίδης: Χωρίς αντισταθμιστικά μέτρα το μέλλον των ξενοδοχείων στα ορεινά δεν είναι ευοίωνο
Π. Κωνσταντίνου: Οι σχεδιασμοί για το Pernera Beach Hotel και η ανάγκη για αναβάθμιση της περιοχής Περνέρα
Στόχος η ένταξη και του Νοεμβρίου στην καλοκαιρινή σεζόν
ΕΤΑΠ Πάφου: «Έξυπνος» και ο αιωνόβιος Δρύς της Φύτης