Altamira Real Estate: Νέα εβδομάδα με μοναδικές ευκαιρίες ακινήτων

Άλλη μια εβδομάδα αρχίζει με νέες μοναδικές ευκαιρίες ακινήτων για κάθε επενδυτική ανάγκη από την Altamira Real Estate.

Καταστήματα, εμπορικά ακίνητα, κατοικίες και οικόπεδα, σε ελκυστικές περιοχές στους δήμους Γερίου, Στροβόλου, Λακατάμειας και Λατσιών είναι στη διάθεση των υποψήφιων αγοραστών, για να κάνουν την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να εντοπίσουν τις νέες επιλογές στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζει ετοιμοπαράδοτη διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων με σοφίτα, εντοπίζεται στην περιοχή Αρχαγγέλου στον Δήμο Λακατάμειας. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 217 τ.μ ενώ η σοφίτα ανέρχεται περί τα 17 τ.μ. Αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλοτραπεζαρίας – καθιστικό – κουζίνα και δύο αποχωρητήρια. Στους εξωτερικούς χώρους διαθέτει καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες, καλυμμένο χώρο στάθμευσης, μικρό κήπο και αποθήκη. Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας ενώ η τιμή πώλησης €285,000. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.

altamira25072024_PR39963

Μοναδική ευκαιρία με ισόγειο κατάστημα με μεσοπάτωμα εντοπίζεται στην ενορία Χρυσελεούσα στον Δήμο Στροβόλου, σε περιοχή με αυξημένη εμπορική δραστηριότητα. Το ακίνητο εφάπτεται της Λεωφόρου Περικλέους και της οδού Μήλου. Το κατάστημα αποτελείται από ενιαίο γραφειακό χώρο, κουζίνα και αποχωρητήριο. Το μεσοπάτωμα αποτελείται από ενιαίο γραφειακό χώρο και μικρή αποθήκη. Επιπλέον, διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός καλυμμένου στάθμευσης. Το ακίνητο διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας, ενώ η τιμή πώλησης του ανέρχεται στις €90,000. Την τρέχουσα περίοδο ενοικιάζεται προς €342/μήνα με απόδοση 4,5%.

altamira25072024_PR40757

Στην περιοχή Παναγίας Ευαγγελίστριας στο Δάλι, το ενδιαφέρον κεντρίζει ετοιμοπαράδοτη ανεξάρτητη διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων με τιμή πώλησης €400,000. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 300 τ.μ. και το εμβαδόν του οικοπέδου στα 1.199 τ.μ. Αποτελείται από χολ, καθιστικό, σαλοτραπεζαρία, γραφείο δύο αποχωρητήρια κουζίνα με πρόχειρο καθιστικό και πλυσταριό. Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες, αποθηκευτικό χώρο, βοηθητική οικοδομή, μικρό κήπο και περίφραξη. Είναι ιδανική επιλογή για οικογένειες.

altamira25072024_PR40263

Σε ελκυστική τοποθεσία του Δήμου Γερίου, ξεχωρίσαμε ετοιμοπαράδοτο διώροφο κτήριο μεικτής χρήσης με φροντιστήριο στο ισόγειο και μία ανώγεια κατοικία τριών υπνοδωματίων με τιμή πώλησης €370,000. Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε υπηρεσίες και ανέσεις. Το εμβαδόν εσωτερικών χώρων του ισογείου είναι 163 τ.μ, ενώ της ανώγειας κατοικίας 176 τ.μ. και πλέον καλυμμένης βεράντας 43 τ.μ. Το κατάστημα/φροντιστήριο στο ισόγειο αποτελείται από χώρο αναμονής, καθιστικό, κουζινάκι, αποχωρητήρια, αποθήκη και τέσσερις αίθουσες διδασκαλίας. Η κατοικία αποτελείται από ενιαίο χώρο, καθιστικού/τραπεζαρίας κουζίνας και δύο αποχωρητήρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατάστημα ενοικιάζεται προς €650/μήνα, ενώ η ανώγεια κατοικία είναι κενή.

altamira25072024_PR35988

Στην κοινότητα της Μαλούντας πωλείται ανεξάρτητη ισόγεια κατοικία δύο υπνοδωματίων προς €125,000. Η κατοικία έχει ανεγερθεί σε τεμάχιο 935 τ.μ με κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια, ενώ το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 95 τ.μ. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού με κουζίνα και ένα αποχωρητήριο. Εξωτερικά διαθέτει δύο καλυμμένες βεράντες με πέργολα και περίφραξη με τοίχο αντιστήριξης. Η κατοικία είναι κενή και αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.

altamira25072024_PR40709

Οικόπεδα για πολλαπλές χρήσεις

Στον Δήμο Λατσιών ξεχωρίζει οικιστικό οικόπεδο 300 τ.μ με τιμή πώλησης €85,000. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε πληθώρα ανέσεων και υπηρεσιών, ενώ απολαμβάνει πολύ καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο του δήμου. Διαθέτει γωνιακή τοποθεσία, κανονικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια εδάφους ενώ εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου κτηρίου. Το ακίνητο εμπίπτει εντός της οικιστικής ζώνης Κα5 με δυνατότητα ανάπτυξης τριώροφου κτηρίου με συντελεστή δόμησης 100%.

altamira25072024_PR40731

Σε δημοφιλή περιοχή στην ενορία Χρυσελεούσας του Δήμου Στροβόλου εντοπίζεται οικιστικό οικόπεδο 586 τ.μ. με ενδεικτική τιμή €345.000. Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια ενώ εφάπτεται επί της οδού Καλλή Σακκά. Επιπλέον, είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε υπηρεσίες και ανέσεις ενώ απολαμβάνει καλή πρόσβαση προς το κέντρο της πρωτεύουσας. Το ακίνητο εμπίπτει εντός της Οικιστικής Ζώνης Κα6με ανώτατο συντελεστή δόμησης. Στην ίδια περιοχή εντοπίζεται ελκυστική επιλογή για οικόπεδο με εμβαδόν 732 τ.μ. πλησίον του k-cineplex το οποίο πωλείται προς €405.000. Το ακίνητο έχει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια ενώ εφάπτεται δημόσιου δρόμου. Βρίσκεται εντός Οικιστικής και Εμπορικής ζώνης και αποτελεί ιδανική επιλογή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης ή για ιδιώτες.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Α. Χριστοδούλου: Τεράστιας σημασίας για ανάπτυξη της περιοχής ο δρόμος Τάφοι των Βασιλέων-Κόλπος των Κοραλλίων
Συνάντηση ΕΤΕΚ-Αλέξη Βαφεάδη για τη βέλτιστη διαχείριση των κρατικών κτηρίων
Καθοριστικός μήνας ο Σεπτέμβρης για τον δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς-Ξεκαθαρίζει αν θα προχωρήσει ή όχι
Βελτίωση συνδεσιμότητας ορεινής Λάρνακας με το κέντρο της πόλης-Αίτημα ΕΤΑΠ και ΕΒΕ για αστικές συγκοινωνίες
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία στην παλιά πόλη της Λευκωσίας από την Gordian (pics)
Εξαγόρασε το Labs Tower και μπαίνει στην κυπριακή αγορά η Trastor-Παραμένει στην Globe Invest η διαχείριση
Μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας: Σε αναζήτηση εμπειρογνωμόνων για τις κύριες επενδύσεις-Ετοιμάζονται οι όροι για τις προσφορές
Εκδήλωση Cyfield: Η νέα εποχή του κέντρου της Λευκωσίας
Αυξάνεται το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών ανάπτυξης γης για αγορά οικοπέδων και οικιστικών χωραφιών