Ακόμη μια πράξη ανθρωπιάς από ΕΚΟ Κύπρου-Εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμην εκλιπόντος μέλους της εταιρείας

Στην ΕΚΟ Κύπρου, η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλώς μία πράξη αγάπης. Είναι μία υπεύθυνη κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, γι’ αυτό και κατέχει διαχρονική θέση στις ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της!

Απόδειξη, η εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμην εκλιπόντος συναδέλφου, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΕΚΟ Κύπρου, 100% θυγατρικής της HELLENiQ ENERGY, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της ανιδιοτελούς προσφοράς αίματος και καλλιεργώντας, ταυτόχρονα, την κουλτούρα για τακτική αιμοδοσία.

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024, στα κεντρικά γραφεία της ΕΚΟ Κύπρου, στη Λευκωσία, η ανταπόκριση στο κάλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από αθρόα και συγκινητική.

Μέλη του προσωπικού της ΕΚΟ, πρατηριούχοι και συνεργάτες, αφιέρωσαν μερικά λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο τους και έγιναν εθελοντές αιμοδότες.

Στόχος, να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος και να σώσουν ζωές, μεταφέροντας το μήνυμα ότι κάθε προσπάθεια ενίσχυσης των αποθεμάτων αίματος είναι ανεκτίμητη!

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εθελοντικής αιμοδοσίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς, δήλωσε: «Εκ μέρους της ΕΚΟ Κύπρου, συγχαίρω τον κάθε έναν και την κάθε μία ξεχωριστά που ανταποκρίθηκε με προθυμία στο κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία.

Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιήθηκε στη μνήμη εκλιπόντος συναδέλφου, αλλά και για να υπενθυμίσει στην κοινωνία πόσο σημαντικές είναι οι ανιδιοτελείς πράξεις ανθρωπιάς. Είναι καθήκον όλων μας να καλλιεργούμε υπεύθυνη στάση απέναντι στους συνανθρώπους μας που παλεύουν με μακροχρόνιες ασθένειες, ή βρίσκονται αντιμέτωποι με αναπάντεχα γεγονότα.

Εύχομαι να υπάρχει πάντοτε επάρκεια στις Τράπεζες Αίματος και ευχαριστώ θερμά τον κόσμο που αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΕΚΟ Κύπρου, γιατί έκανε ένα δώρο ζωής προσφέροντας το πολύτιμο αυτό “προϊόν” που δεν μπορεί να παραχθεί τεχνητά.»

Δειτε Επισης

Λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας: Διαμαρτύρονται για τα τέλη ελλιμενισμού οι ιδιοκτήτες σκαφών-Τι ζητούν από κράτος και δήμο
ΤΕΠΑΚ: Υποτροφίες για μεταπτυχιακό στη διεθνή διοίκηση τουρισμού και επιχειρήσεων φιλοξενίας
Στην Ελλάδα η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετοχή σε εκδηλώσεις και συνάντηση με στελέχη της Royal Caribbean
H Διεθνής Συμβουλευτική Επιτροπή του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Βηρυτού-Ο ρόλος και τα ιδρυτικά μέλη
Εκστρατεία Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τις διαδικτυακές απάτες
Logistics: Πώς μπορεί η λανθασμένη επιλογή συνεργάτη να πλήξει ανεπανόρθωτα μια εταιρεία
Πλούταρχος Γεωργιάδης: Η ανοχή μας έχει εξαντληθεί και αναμένουμε λύσεις από το κράτος-Τι ζητούν οι φαρμακοποιοί
Δηλώστε συμμετοχή: Το 15ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ έρχεται την 1η Νοεμβρίου
Κινήθηκε σε ανοδική πορεία ο κύκλος εργασιών στην βιομηχανία
Lobbying στην Κύπρο: Εκπαιδευτικό σεμινάριο για το νέο νομοθετικό πλαίσιο